3 évnél régebbi cikk

Kirúgták Carrillót, Zalaegerszegről érkezik a Vidi új edzője?
Fehérvár Médiacentrum fotója
www.molfehervarfc.hu
Kirúgták Carrillót, Zalaegerszegről érkezik a Vidi új edzője?

A MOL Fehérvár szerződést bontott katalán vezetőedzőjével. Joan Carrillo tavaly november óta ült a fehérvári padon, utódja pedig sajtóértesülések szerint Márton Gábor, a ZTE edzője lehet.

Nem lesz újabb trófeája Fehérváron – Joan Carrillo a 2015-ös bajnoki cím után idén sem a kupában, sem a bajnokságban nem tudott első helyen végezni a csapattal, a vezetőség pedig úgy döntött, felbontja a szakember szerződését. Hiába nyilatkozott az utolsó, zalaegerszegi bajnoki után Carrillo úgy, hogy két hét szünet után elkezdi a felkészülést a kerettel, erre már nem lesz lehetősége.

Kovács Zoltán sportigazgató sejtelmesen indokolta a döntést a klubhonlapon, eszerint a koronavírus okozta kényszerű szünet után „olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk”.

S ha már Zalaegerszeg szóba került: az elmúlt idény második felében a ZTE kispadján ülő Márton Gábort a hírek szerint megkereste a MOL Fehérvár, és ha sikerül vele megegyezni, ő lehet Carrillo utódja. Hivatalos bejelentés nincs, de ha valóban Márton érkezik, akkor 2016, Horváth Ferenc után lehet újra magyar szakvezetője a Vidinek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek