3 évnél régebbi cikk

Dr. Cser-Palkovics András: Székesfehérvár felkészült a koronavírus-járvány egy esetleges második hullámára
Dr. Cser-Palkovics András: Székesfehérvár felkészült a koronavírus-járvány egy esetleges második hullámára

Dr. Cser-Palkovics András polgármester hétfőn tette közzé: intézményekre lebontott cselekvési tervvel készül Székesfehérvár az esetleges második hullámra.

"Ma reggel összehívtam az önkormányzati intézmények vezetőit, az országos és nemzetközi szinten is emelkedő covid-19 fertőzöttségi mutatók miatt" - tette közzé hétfőn kora este dr. Cser-Palkovics András Facebook-oldalán, kiemelve:

a város felkészült egy esetleges második hullámra, összefoglaló és intézményekre lebontott cselekvési tervvel is, valamint jelentős eszközkészlettel rendelkezik arra az esetre, ha Székesfehérvárra is nagyobb méretekben visszatérne a koronavírus.

"Továbbra is folyamatos a járványügyi készenlét. Ha szükséges, akkor azonnali intézkedéssel hatályba léptetjük azokat a szabályokat, amelyeket a veszélyhelyzet idején is, ezzel is gondoskodva az idősek és betegek biztonságáról, a fehérváriak egészségének megőrzéséről. Emellett is fontos azonban, hogy az előírásokat és ajánlásokat mindannyian betartsuk, különösen, ami az üzletekben, kereskedelmi egységekben, szociális intézményekben, valamint az autóbuszon való helyes maszkviselésre vonatkozik! A szabálykövetés kiemelten fontos azért is, hogy a tanévkezdés is biztonságosan és a megszokott rendben indulhasson városunkban. Ez minden család közös érdeke!" - áll az Első Kézből Fehérvár tájékoztatóban.

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek