3 évnél régebbi cikk

A pályaválasztói jog felcserélése lehet a megoldás a mindenszentek napjára kitűzött Vidi-Fradi ügyében
A pályaválasztói jog felcserélése lehet a megoldás a mindenszentek napjára kitűzött Vidi-Fradi ügyében

Hivatalos honlapján reagált a Magyar Labdarúgó Szövetség a fehérvári polgármester, Cser-Palkovics András felvetésére, mely szerint a MOL Fehérvár – Ferencváros bajnoki rangadó a kiírt időpontban, november 1-én nem rendezhető meg biztonságos és mindenki számára méltányos körülmények között.

Az MLSZ közleménye leszögezi, a mérkőzések időpontja sorsoláson dőlt el, amely előtt a csapatok jelezhették, ha valamely időponttal kapcsolatban kérésük van.

A játéknapok a klubok nemzetközi kupaszereplésének és a közvetítő M4 sportcsatorna szándékának is függvényei, egy mérkőzés elhalasztása pedig a két csapat számára versenyhátrányt eredményezhet a feszes versenynaptár miatt.

„Amennyiben a temetői forgalom november elsején, Mindenszentekkor Székesfehérvárott problémát jelent a szervezők számára, és a mérkőzést nem lehet a kitűzött időpontban biztonságosan megrendezni, az az MLSZ számára sem elfogadható. E kérdés megítélése a rendezők felelőssége.
Az egyeztetések során, amelyek az elmúlt napokban zajlottak, az MLSZ és az M4Sport vezetői is jelezték az érintett klubok számára, hogy a kérdésben megoldást a pályaválasztói jog felcserélése jelenthet. Ezt a versenyszabályzat alapján a két klub közösen kezdeményezheti a szövetség versenybizottságánál” – áll az mlsz.hu-n olvasható szövegben.

Borítókép: Wikipedia
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek