3 évnél régebbi cikk

81-esről hajtott forgalommal szembe egy sofőr az autópályára
81-esről hajtott forgalommal szembe egy sofőr az autópályára

Újabb meghökkentő felvétel látott napvilágot: forgalommal szembe hajtott fel egy figyelmetlen sofőr a 81-esről az M1-es autópályára. Pedig aztán nem kevesebb, mint kettő darab tiltótábla is jelezte, hogy rossz útra tévedt. Még véletlenül se jusson eszetekbe utánozni!

Az elmúlt időszakban szinte minden héten feltöltöttek olyan videót a világhálóra, amelyben egy jármű forgalommal szemben hajtott az aszfalton. Hogy ez most autóút vagy autópálya, az teljesen minden, a felelőtlen autósok a legindokolatlanabb helyzetekben is képesek agyeldobós manővereket produkálni.

Mi pedig értetlenkedve tapadunk a képernyőre: mégis hogy a babám fülébe sikerült összehozni ezeket az életveszélyes manővereket?

Most olyan felvételt töltöttek fel a Bp-i Autósok Közössége YouTube-csatornájára, amely nem a forgalommal szembe való robogás, hanem a szabálytalanság pillanatában csípte el a tájékozatlan közlekedőt. A 81-es járunk, amikor is lelkes sofőrünk - feltehetőleg az M1-es budapesti irányát megcélozva - a menetiránnyal szembeni felhajtóra kanyarodik rá a dupla behajtani tilos tábla ellenére. Őrület!

Nos, az ilyen és ehhez hasonló akciók után láthatunk olyan képsorokat, amelyeken az autósok már szembe a forgalommal száguldoznak úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egy kis figyelmetlenség, amely hatalmas baleseteket okozhat.

Szerencsére ezúttal nem történt tragédia: 

"Hála a jó égnek, már a felhajtón jöttek vele szembe, aminek hatására kivillant a féklámpája, úgyhogy reméljük észbe kapott időben és megfordult" - írja a videó beküldője.

Ám ettől függetlenül mindig, minden körülmények között figyeljetek az úton és vigyázzatok egymásra!

Borítókép: YouTube/ Bp-i Autósok Közössége
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek