Partly cloudy11 °C
2021. január 21. csütörtök Ágnes
Menü
Házhozszállítás

Forgalommal szemben hajtott egy autós Fehérváron, a Széchenyi úton

Nagyon úgy néz ki, hogy még mindig akadnak olyanok, akik teljesen fogalmatlanok a közlekedési szabályokhoz, ugyanis egy autós ezúttal a fehérvári Széchenyi úton parádézott: rossz irányba tolatott ki a parkolóból, majd úgy indult el a forgalommal szemben, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Teljesen vállalhatatlan!

Egészen hajmeresztő felvételt rögzített egy autó fedélzeti kamerája, amit aztán a Fehérvári gyökerek Facebook-oldalra töltött fel: nem elég, hogy a látszólag teljesen világát vesztett sofőr rossz irányba tolatott ki a Széchenyi úton található egyik parkolóból, hanem mintha napi rutinról lenne szó, a forgalommal szemben haladt tovább a dolgára.

Lehet, hogy még túl korán volt neki, így félálomban ült a volán mögé és nemes egyszerűséggel a másik irányba tekerte a kormányt. De vajon akkor sem esett le neki, hogy valamit nagyon benézett, amikor szemből záporoztak felé a járművek? Mondanom sem kell, hatalmas szerencse, hogy nem okozott balesetet. Figyeljetek egymásra!

Mondjuk nem ez az első eset, hogy valaki benézi a Széchenyi utat: a nyár végén egy kamionos közlekedett szabálytalanul, akit aztán gyorsan le is kapcsoltak a rendőrök.

Manapság szinte minden héten felkerül egy olyan videó a világhálóra, amelyben egy jármű menetiránnyal szemben robog az autóúton vagy az autópályán. Így utánajártunk, vajon miért mennek szembe a forgalommal? Mi viheti rá a sofőröket, hogy ilyen életveszélyes manőverekkel riogassák a népeket?

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Autót égetett egy férfi Ercsiben
  Autót égetett egy férfi Ercsiben
 • Mérsékelt maradt a koronavírus-koncentráció a fehérvári szennyvízben
  Mérsékelt maradt a koronavírus-koncentráció a fehérvári szennyvízben
 • Szombaton lesznek a középiskolai központi írásbeli felvételi vizsgák
  Szombaton lesznek a középiskolai központi írásbeli felvételi vizsgák
 • Némafilmekehez írtak ki zenei pályázatot itthon
  Némafilmekehez írtak ki zenei pályázatot itthon