3 évnél régebbi cikk

Forgalommal szemben hajtott egy autós Fehérváron, a Széchenyi úton
Forgalommal szemben hajtott egy autós Fehérváron, a Széchenyi úton

Nagyon úgy néz ki, hogy még mindig akadnak olyanok, akik teljesen fogalmatlanok a közlekedési szabályokhoz, ugyanis egy autós ezúttal a fehérvári Széchenyi úton parádézott: rossz irányba tolatott ki a parkolóból, majd úgy indult el a forgalommal szemben, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Teljesen vállalhatatlan!

Egészen hajmeresztő felvételt rögzített egy autó fedélzeti kamerája, amit aztán a Fehérvári gyökerek Facebook-oldalra töltött fel: nem elég, hogy a látszólag teljesen világát vesztett sofőr rossz irányba tolatott ki a Széchenyi úton található egyik parkolóból, hanem mintha napi rutinról lenne szó, a forgalommal szemben haladt tovább a dolgára.

Lehet, hogy még túl korán volt neki, így félálomban ült a volán mögé és nemes egyszerűséggel a másik irányba tekerte a kormányt. De vajon akkor sem esett le neki, hogy valamit nagyon benézett, amikor szemből záporoztak felé a járművek? Mondanom sem kell, hatalmas szerencse, hogy nem okozott balesetet. Figyeljetek egymásra!

Mondjuk nem ez az első eset, hogy valaki benézi a Széchenyi utat: a nyár végén egy kamionos közlekedett szabálytalanul, akit aztán gyorsan le is kapcsoltak a rendőrök.

Manapság szinte minden héten felkerül egy olyan videó a világhálóra, amelyben egy jármű menetiránnyal szemben robog az autóúton vagy az autópályán. Így utánajártunk, vajon miért mennek szembe a forgalommal? Mi viheti rá a sofőröket, hogy ilyen életveszélyes manőverekkel riogassák a népeket?

Borítókép: Facebook/Fehérvári gyökerek
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek