3 évnél régebbi cikk

Az úgy merész: a rendőrségnél büntetőfékezett egy sértődékeny autós Fehérváron
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Az úgy merész: a rendőrségnél büntetőfékezett egy sértődékeny autós Fehérváron
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

Újabb agyeldobós gyöngyszemet töltöttek fel a világhálóra: egy autósnak olyannyira elgurult a gyógyszere, hogy a székesfehérvári rendőrség mellett büntetőfékezéssel tanította móresre a mögötte közlekedő járművet. És ez még nem minden, ugyanis pár perccel korábban a bíróságnál is megvillantotta a manapság egyre sűrűbben alkalmazott balesetveszélyes módszert.

Egy egészen megdöbbentő felvétel került fel a Fehérvári gyökerek Facebook-oldalra: egy cseppet sem szívbajos autós büntetőfékezéssel akarta megleckéztetni a kamerás sofőrt, aki előtte lájtos dudálással jelezte neki, hogy zöld a lámpa - mindezt a fehérvári rendőrség mellett téve.

A beküldő elmondása szerint az eszement autós a bíróságnál három-négyszer is bepróbálkozott már, ám úgy vélte, hogy nem voltak elég hatásosak a veszélyes manőverei, ezért búcsúzóul a rendőrség mellett még egyszer a fékre lépett. Mert miért ne? Nem értem, hogy ilyenkor mi az elképzelés? És ha hátulról telibe durrantja? Akkor majd megy a hüledezés...

"Rákóczi suli előtti lámpánál álltunk, felváltott zöldre, és a videóban is látható előttem haladó fehér Renault Megane kicsit elbambult (amivel semmi baj, mindenkivel megesik), finom, enyhe kis duda szóval jeleztem, hogy mehet. Elindult, és szándékosan nagy gázt adott majd befékezett előttem, 3-4 alkalommal játszotta el a bíróság sarkáig. Majd lefordultunk a Móri útra, a videóban látható, hogy én balra szándékozok menni, ő egyenesen, majd utolsó szívatásként bevágott elém, besatuzott és a balra kanyarodóból tovább ment egyenesen" - részletezte a meghökkentő akciót a videó készítője.

Borítókép: Facebook/Fehérvári gyökerek
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek