3 évnél régebbi cikk

Székesfehérváron zavartalan az alapellátás, a járóbeteg szakellátás és a kórházi ellátás is
Székesfehérváron zavartalan az alapellátás, a járóbeteg szakellátás és a kórházi ellátás is

Az aktuális döntésekről, illetve fehérvári hírekről tájékoztatott dr. Cser-Palkovics András polgármester.

A járvány rohamosan felfutó harmadik hullámában még az eddigieknél is tudatosabb magatartásra és az óvintézkedések teljes körű betartására van szükség - emelte ki dr. Cser-Palkovics András polgármester a tájékoztató elején, amelyben több fontos, Székesfehérvárt érintő témával is foglalkozott.

A március 1-el életbe lépett új egészségügyi szolgálati törvénnyel kapcsolatosan kiemelte: "A tegnapi részletes tájékoztatót követően röviden ismét szeretném rögzíteni, hogy az egészségügyi ellátórendszerben a március elsejei új szolgálati jogviszonyra történő átállás Székesfehérváron mind az alapellátás, mind a járóbeteg szakellátás, mind a kórházi ellátás tekintetében zavartalanul megtörtént. Köszönjük az egészségügyi ellátórendszerben dolgozó szakemberek felelős hozzáállását!"

A koronavírus elleni védekezésben oroszlánrészt vállaló egészségügyi dolgozók számára új szolgálati konstrukciót határoz meg a rájuk vonatkozó törvény - írja a tájékoztatóban. A törvény értelmében a Humán Szolgáltató Intézet egészségügyi szolgáltatónak minősül, így az átalakulás érinti a HSZI munkavállalóinak jelentős részét is.

A teljes poszt itt olvasható:

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek