2 évnél régebbi cikk

Május 14-ig várják a lakosság véleményét a Budapest-Balaton kerékpárút fehérvári szakaszáról
·Sportsport·Utolsó frissítés: undefined
Május 14-ig várják a lakosság véleményét a Budapest-Balaton kerékpárút fehérvári szakaszáról
·Sportsport·Utolsó frissítés: undefined

Májusban kezdik el építeni a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal – Székesfehérvár-Polgárdi közötti szakaszát, ami 15,7 km hosszú egybefüggő út elkészítését jelenti.

A kivitelező május 6-án, csütörtökön lakossági tájékoztatóban tette közzé a műszaki részleteket, amivel kapcsolatban a kérdéseket és észrevételeket nyolc napon belül várják.

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a Reaszfalt Kft. kivitelezésében indul el májusban a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal – Székesfehérvár-Polgárdi közötti szakaszának építése.

15,7 km egybefüggő, új nyomvonalon vezetett kerékpárút készül el, ami részben érinti Székesfehérvár, Szabadbattyán, Kőszárhegy és Polgárdi közigazgatási területét is.

A Székesfehérvárra eső szakaszon, a Balatoni út – Úrhidai út – Nagykárolyi út körforgalom Szabadbattyán felé vezető ágánál a Balatoni út nyugati oldalán, a zöldsávban vezetik a kétirányú kerékpárutat, a bel- és külterületi szakaszokon a 7-8. sz. elkerülőn átvezető kerékpáros felüljáróval.

A projekttel kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat május 6-tól számítva nyolc napon belül lehet jelezni az alábbi elérhetőségek valamelyikére: Reaszfalt Kft.; levélcím: 1225 Budapest, Nagytétényi út 254/b; e-mail: bubakerekparut.reaszfalt@gmail.com. A kérdéseket és az azokra adott válaszokat a tájékoztató közzétételétől számított 16 napon belül rakják fel a honlapokra.

A projektet előreláthatóan 2022 áprilisáig fejezik be, a kivitelező kéri a közlekedők megértését és türelmét.

A beruházás műszaki részleteiről az itt letölthető teljes lakossági tájékoztató ad információkat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek