2 évnél régebbi cikk

Távhőszolgáltatási kisokost készített a SZÉPHŐ Zrt., heteken belül megérkezik a távhős otthonokba
·Híreksegítség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemér/Fehérvár TV
Távhőszolgáltatási kisokost készített a SZÉPHŐ Zrt., heteken belül megérkezik a távhős otthonokba
·Híreksegítség·Utolsó frissítés: undefined

A cél, hogy a távhőszolgáltatási kisokos segítse a zökkenőmentes ügyintézést a Széphő Zrt. ügyfeleinek.

A következő napokban a kiadvány egy példányát minden, a távhőszolgáltatást igénybe vevő ügyfél megtalálja a postaládájában. A távhőkisokos azért készült, hogy a szolgáltatást érintő legfontosabb ismereteket összegezze az elmúlt időszakban beérkezett, visszatérő fogyasztói kérdések alapján.

"Azt tapasztaltuk, hogy sok ismétlődő kérdés van, ezért gondoltuk úgy, hogy hasznos lehet egy útmutatót, egy távhő kisokost készíteni, amelyet az elkövetkező hetekben szeretnénk minden kedves ügyfelünknek eljuttatni. Ebben összefoglaltuk a válaszokat, igyekeztünk úgy fogalmazni, hogy ezek közérthetőek legyenek" - mondta el Szauter Ákos, a SZÉPHŐ Zrt. vezérigazgatója.

A fontosabb kérdések között van például, hogy hogyan lehet átalakításokat végezni a lakáson belül, milyen módon kell az ürítést, a töltést kezdeményezni, mi a teendő, ha csöpög a radiátor vagy zajos, illetve mi szükséges az ügyintézéshez, ha adásvétel történt. Számos válasz található benne továbbá a számlázással kapcsolatban is.

"Mi vagyunk az a közszolgáltató, amely jelentősen eltér akár a víz-, akár az áram-, akár a gázszolgáltatótól, mert nem esik egybe a szolgáltatási és a számlázási határunk, és ez időnként bonyodalmakat okoz. Nehezebb megérteni azt, hogy a belső rendszerre igazából nincsen ráhatásunk műszakilag. És ezeket is próbáltuk leírni, próbáltuk egyszerűen megfogalmazni" - emelte ki Szauter Ákos.

Szauter Ákos hozzátette, mindenki tájékozódjon a kiadványból igényének megfelelően, valamint lehetőség szerint tegye elérhető helyre, hiszen nem tudható előre, mikor lesz szükség egy gyors válaszra akár ügyfélszolgálati időn kívül. Azok számára, akik az elektronikus teret részesítik előnyben, akár az online kisokos, akár a kérdések mindegyike külön-külön is elérhető a szolgáltató honlapján

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek