3 évnél régebbi cikk
Harmadik lett a fehérvári Adamek Balázs és Kocsis Marcell a Bocuse d'Or magyarországi döntőjében
Harmadik lett a fehérvári Adamek Balázs és Kocsis Marcell a Bocuse d'Or magyarországi döntőjében

Dobogósok lettek a fehérváriak a magyarországi Bocuse d'Or döntőjén.
Adamek Balázs, a fehérvári Diófa étterem séfje és Kocsis Marcell commis, a Bocuse d’Or magyarországi döntőjében a 3.helyezést érte el - adta hírül a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség.
Az október 21-én megrendezett magyarországi döntőben összesen öt séf vett részt, a győztes képviselheti Magyarországot a lyoni döntőben.
Adamek Balázsnak nem ez az első komolyabb sikere, 2017-ben ő és Murányi Mercédesz commis nyerte a Global Chefs Challenge szakácsverseny európai fordulóját, és ezzel az eredménnyel kijutottak a 2018-as malajziai világdöntőre.
Gratulálunk a mostani eredményhez!