2 évnél régebbi cikk

Ingyenes lesz a tömegközlekedés a hosszú hétvégén Székesfehérváron
·Hírekközgyűlés·Utolsó frissítés: undefined
Ingyenes lesz a tömegközlekedés a hosszú hétvégén Székesfehérváron
·Hírekközgyűlés·Utolsó frissítés: undefined

Ingyenes lesz a tömegközlekedés a hosszú hétvégén Fehérváron, bővítik a maroshegyi bölcsődét és kiírták a Móri út első ütemének közbeszerzését is - fontos kérdésekben döntött a pénteki közgyűlés.

Cser-Palkovics András közösségi oldalán közzétett posztból kiderült, hogy a hosszú hétvégén ingyenes lesz a fehérvári tömegközlekedés, hogy az autó helyett minél többen szálljanak buszra.

A közgyűlés megszavazta, hogy 2022-ben egy vonaljegy árába, tehát 280 forintba kerüljenek a havi diákbérletek, illetve a Kaszap István utcai telek megvásárlását. Kiírták a közbeszerzést a kis murvás parkoló helyén épülő parkolóházra és a Móri út első ütemére.

"Szintén döntöttünk a maroshegyi bölcsőde építésének indításáról, régóta várt beruházás ez az egész város számára. A közel 1 milliárd forintos projekt kivitelezése így hamarosan indulhat!Állami források segítségével indítjuk 4 fehérvári suli, a Hétvezér, a Kossuth Lajos, a Munkácsy Mihály és a Táncsics Mihály általános iskolák vizesblokkjainak teljes felújítását! További 6 iskola esetében pedig elindítottuk az ezen munkák elvégzésére vonatkozó közbeszerzéseket." - fogalmazott a polgármester.

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek