4 hónapnál régebbi cikk

Hétvégéig jelentkezhetnek a gyerekek a KicsiNagykövet versenyre
·Kultgyerekek·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/KicsiNagykövet
Hétvégéig jelentkezhetnek a gyerekek a KicsiNagykövet versenyre
·Kultgyerekek·Utolsó frissítés: undefined

Magyarság KicsiNagykövete vagy KicsiAttaséja lehet most bárkiből, aki 10-12 éves, 4-6. osztályos diák, nyitott a színes feladatokra és motivált a tanulásban. A verseny már elindult, a Fejér megyében élők azonban még egy esélyt kapnak: hétvégéig még nevezhetnek az idei versenyre!

A Magyarság KicsiNagykövete verseny célja segíteni a diákok önfejlesztését, kreativitását, tehetségük kibontakoztatását, hogy sikerélményre és elismerésre tegyenek szert, motiváltabbak legyenek a tanulásban, és büszkék legyenek magukra és származásukra, írja az ÖKK.

A műveltségi, kreatív és kincskereső feladatokkal színesített verseny remek lehetőség arra, hogy a 10-12 éves, 4-6. osztályos diákok összemérjék tudásukat, miközben jól szórakoznak és minőségi időt töltenek el családjukkal.

Fejér megyében – növelve az érdeklődő jelentkezők számát – a verseny szervezői meghosszabbították az első körre történő jelentkezési határidőt: ehét végéig még bárki nevezhet a megmérettetésre, aki kitölti a feladatlapot, és azt eljuttatja a kicsinagykovet@gmail.com email címre!

Harminc kisdiák jut tovább a megyei fordulóba, ahol kreatív feladatok megoldása mellett a résztvevők felfedezhetik, jobban megismerhetik lakóhelyüket is. A résztvevők először saját megyéjükben versenyeznek, majd minden megye négy legjobbja az országos döntőbe jutva száll versenybe a Magyarság KicsiNagykövete címért, valamint a Magyarság KicsiAttaséja címért agrár, kulturális és sport területeken. A döntőbe jutott diákok nemcsak felejthetetlen élményeket, új barátokat és elismerést, hanem értékes nyereményekre is szert tehetnek.

A Generációk Találkozása Egyesület szervezésében megvalósuló programról bővebben a verseny közösségi oldalán és honlapján lehet olvasni.

A kitöltendő feladatlap letölthető innen.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek