2 évnél régebbi cikk

Megvannak a kivitelezők a Tóparti, a Vasvári és a Kodolányi Gimnázium felújításának első ütemére
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Wikipedia
Megvannak a kivitelezők a Tóparti, a Vasvári és a Kodolányi Gimnázium felújításának első ütemére
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined

Kiválasztották a nyertes pályázókat a Székesfehérvári Középiskolai Campus-projekt első ütemének kivitelezésére.

Kiválasztottuk a kivitelezőket a Tóparti, a Vasvári és a Kodolányi Gimnázium felújításának első ütemére! - számolt be róla Cser-Palkovics András polgármester Facebook-oldalán.

A város régóta várt arra a nagyszabású intézményfelújítási lehetőségre, amely a Középiskolai Campus projekt keretében megvalósulhat. A tavaly decemberben megszületett kormányzati döntésnek és támogatásnak köszönhetően Székesfehérváron 19,1 milliárd forintos iskolafelújítási program indul, amely több általános és középiskolát érint.

Szerdán délelőtt ülésezett Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Pénzügyi, Költségvetési és Jogi Bizottsága, amely a projekt első ütemének kivitelezőiről döntött. A közbeszerzési eljárás keretében 2022. március 10-éig tehették meg ajánlataikat a vállalkozások.

Eszerint kiválasztották a kivitelezőt a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épületegyüttesénék homlokzati felújítására és a homlokzati nyílászárók cseréjére, illetve a Vasvári Pál Gimnázium és a Kodolányi János Gimnázium esetében a homlokzati nyílászárók cseréjére.

Az intézmények teljes körű rekonstrukciója és energetikai korszerűsítése ezekkel a munkálatokkal kezdődhet el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek