1 évnél régebbi cikk

Idén a Sukorói-félszigeten lesz az EFOTT
·Programokfesztivál·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
EFOTT
Idén a Sukorói-félszigeten lesz az EFOTT
·Programokfesztivál·Utolsó frissítés: undefined

Idén nyáron ismét a Velencei-tó partjára látogat a hallgatók legnagyobb rendezvénye, az EFOTT Fesztivál. Ez alkalommal azonban a Sukorói-félsziget ad otthont a rendezvénynek, ahol a tervek szerint hosszú távra rendezkedik be.

A fesztivál John Newman, Regard és Riton mellett természetesen idén is felvonultatja a nagy magyar zenekarokat, így a Wellhello, a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint a Bagossy Brothers Company is megfordul többek között a rendezvényen. Az EFOTT azonban nem csak a célközönsége tekintetében gondolja komolyan, hogy a fiatalok fesztiválja - olvasható az EFOTT közleményében.

Kapcsolódó
John Newman a 2022-es EFOTT első sztárfellépője

Az EFOTT nagyszínpada ismerősként köszönti John Newmant, aki 2018-ban egyszer már megtöltötte a nézőteret. Az idei évben azonban a szervezők a fesztivál több koncerthelyszínére is nemzetközi sztárokat jelentettek be.

Idén arra is figyelmet fordítanak, hogy az egyetemisták által kedvelt ifjú tehetségek is nagyszínpadi lehetőséget kapjanak, vagyis 2022-ben a rendezvény legnagyobb koncerthelyszínén várja közönségét többek között T. Danny, a BSW és Azahriah és Dzsúdló is.

A sajtótájékoztatón bemutatkozott az EFOTT új fesztiváligazgatója, Dr. Lasztovicza Gábor, aki elmondta, hogy az EFOTT nem csak esti bulik sorozata, hanem egy egyedülálló élmény, ahol a kapcsolt programok, a kiállítók, a nappali aktivitások folyamatos és tartalmas kikapcsolódást biztosítanak, és ahol érdemes még délelőtt kikelni a sátorból.

Az idei évben ezt még inkább szeretnék erősíteni, így a nappali programokat újrastrukturálták, és összehangolták annak érdekében, hogy a fesztivál minél inkább megmutassa: egyetemistának lenni menő.

Dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora elmondta: "Házigazdaként hozzá kívánunk járulni ahhoz, hogy az idei fesztivál a legzöldebb legyen, melynek középpontjában a környezettudatosság és a fenntarthatóság áll. Egyedülálló módon olyan fesztivált szeretnénk szervezni, amelyről elmondható, hogy teljesen hulladékmentes. 

“Fontosnak tartjuk, hogy az EFOTT egy olyan rendezvény legyen, amely segíti ezeket a közösségeket újraalkotni és megerősíteni, a nappali programokat összefogó UNIverzum pedig egy találkozási pont, ahol mindenki megtalálja a már meglévő, vagy a jövőbeli haverokat” - emelte ki Murai László.

Kapcsolódó
Visszatér Velencére az EFOTT

Visszatér a Velencei-tó északi strandjára az egyik legnépszerűbb nyári zenei fesztivál, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT).

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek