1 évnél régebbi cikk

Aranyérmet szerzett a fehérvári Demeter Bencével felálló magyar csapat az öttusa Eb-n
·Sportöttusa·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Volán Fehérvár Öttusa Szakosztály
Aranyérmet szerzett a fehérvári Demeter Bencével felálló magyar csapat az öttusa Eb-n
·Sportöttusa·Utolsó frissítés: undefined

Arany, ezüst és bronzérmet is szereztek a magyar öttusázók a fehérvári Európa-bajnokságon. A vasárnapi döntőkben a női és a férfi mezőnyben egyéniben és csapatban is láthattunk hazai versenyzőt a dobogón.

A női döntőben a Gulyás Michelle, Simon Sarolta, Barta Luca alkotta magyar csapat ezüstérmet szerzett, Gulyás pedig, aki hetedik helyről kezdte a kombinált számot, óriási hajrával egyéniben harmadik lett.

A női versenyben kettős angol siker született, és ezek után nem meglepő módon a csapatarany is a britek nyakába került.

Vasárnap aztán a férfiak következtek, itt pedig magyar dominancia alakult ki, hiszen az egész versenyen nagy formát mutató Bereczki Richárd magabiztosan nyert, a laser-runban végig őrizve előtte megszerzett vezető helyét.

Bereczki mögött Szép Balázs ért célba másodikként, a fehérvári Demeter Bence pedig hatodik lett a számára duplán hazai versenyen. A Volán Fehérvár versenyzője úgy látta, a körvívásban hiányzott egy kicsi ahhoz, hogy egyéniben érmet szerezhessen, mint mondta, rutinját kihasználva kellett volna három-négy tussal többet adnia..

Persze azért nem maradt érem nélkül Bence, hiszen ilyen egyéni eredményekkel a Bereczki, Szép, Demeter összetételű magyar csapat természetesen aranyéremmel zárta a fehérvári Európa-bajnokságot.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek