12 hónapnál régebbi cikk

Grzelak: a bennmaradás a cél, meccsről meccsre kell haladni
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/MOL Fehérvár FC
Grzelak: a bennmaradás a cél, meccsről meccsre kell haladni
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined

Bartosz Grzelak, a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatának új vezetőedzője szerint csapatának a Honvéd elleni győzelem után is a bennmaradásra kell koncentrálnia.

„A célkitűzés a bennmaradáson kívül, hogy felépítsünk egy csapatot” - fogalmazott az MTI szerint az M4 Sport Nemzeti Sporthíradóban a 44 éves edző, aki március 15-én szerződött a jelenleg kilencedik székesfehérvári együtteshez.

Kérdésre válaszolva elmondta, egyelőre nincs olyan tervük, hogy svéd játékost igazoljon a klub, mivel a kiesés elkerülésére koncentrálnak.

„Volt néhány megkeresésem skandináv országokból és Lengyelországból. Amikor megkeresett a Videoton, úgy éreztem, erre a projektre vágytam, hogy a csapatot visszavezessem arra a helyre, ahová tartozik” - hangsúlyozta.  

A tréner a sérült Fiola Attiláról elmondta, hogy alapember, így nehéz lesz pótolni, Loic Nego „száműzetése” a keretből pedig csak arra a hétvégére vonatkozott, eltiltása után a válogatottban is bizonyította profi hozzáállását.

A hátralévő mérkőzésekről úgy nyilatkozott, a Ferencváros elleni találkozót kivéve mindegyik hatpontos meccsel ér fel. Jelezte, szeretné, ha csapata több játékossal támadna, hogy hatékonyabb legyen.

„Azt gondolom, rövid távon kell gondolkodnunk, különben elveszíthetjük a fókuszt, meccsről meccsre kell haladnunk” - jelentette ki Grzelak.

Kapcsolódó
Bartosz Grzelak a MOL Fehérvár FC új vezetőedzője

Fiatal, de tapasztalt svéd szakember irányítja a Vidit a folytatásban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek