7 hónapnál régebbi cikk

Kézsebészek tanácskoznak Fehérváron két napot át
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kovács Szilvia
Kézsebészek tanácskoznak Fehérváron két napot át

Székesfehérvár ad otthont a Magyar Kézsebész Társaság Kongresszusának. A nemzetközi találkozón a szakterület legfontosabb kérdéseit vitatják meg a résztvevők.

Két évtized elteltével ismét Székesfehérvár ad otthont a Magyar Kézsebész Társaság éves Kongresszusának és a Fiatal Kézsebészek Fórumának. A találkozón köszöntőt mondott Róth Péter alpolgármester és Bucsi László, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója is. A megnyitón Szarvas József, a vendéglátó kórház főorvosa, a kongresszus elnöke megerősítette: a rendezvény az építő tapasztalatcsere hatékony fórumaként kiemelten szolgálja a résztvevők szakmai fejlődését.

„A szakmai eszmecsere az elsődleges egy ilyen kongresszuson. A saját tapasztalatok átadása, illetve az új dolgok megismertetése, ugyanakkor nem elhanyagolható az emberi kapcsolatok ápolása is, hiszen egymás segítségére szorulunk, és jó tudni, hogy egy-egy problémával kihez fordulhatunk, ha nem tudjuk megoldani ezt az országban.”

Lenkei Balázs, a Magyar Kézsebész Társaság elnöke megnyitó beszédében hangsúlyozta: a kongresszus célja idén sem lehet más, mint a „3T” jegyében találkozni, tanulni és továbblépni, ami az idei találkozón különösen hangsúlyos feladat a speciális szakterület orvosai számára.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek