4 hónapnál régebbi cikk

Fradi-labda a gyógyulásért
·Egészségadomány·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Maráczi Lilla
Fradi-labda a gyógyulásért
·Egészségadomány·Utolsó frissítés: undefined

Fejér vármegyei lakos egészségügyi rehabilitációjára gyűjt a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és a 4-es számú választókerület országgyűlési képviselője. Már lehet licitálni a Ferencvárosi Torna Club által felajánlott, aláírt profi mérkőzéslabdára. 

Bicskei Kornél gyógykezeléséhez kéri Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Mészáros Lajos országgyűlési képviselő a jóérzésű emberek támogatását. Tüke László kezdeményezte, hogy a pusztaszabolcsi lakos nehéz egészségügyi helyzetén segítsenek, mivel hemofíliás, a mozgásában jelentősen akadályozott, és csípőműtétre vár.

"Mintegy két és fél millió forint az orvosok szerint az az összeg, amely a teljes rehabilitáció és az önálló járáshoz szükséges költségek az elkövetkező időszakban részére. Ezért az a kérés fogalmazódott meg, tekintettel arra, hogy nagy Ferencváros szurkoló, hogy keressem meg Kubatov Gábort, a Ferencvárosi Torna Club elnökét, hogy hátha fel tudnak ajánlani valami olyan relikviát, amit árverés tárgyává tudnak tenni" -tájékoztatta az fmc.hu-t Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke. 

A klubelnök nyitott volt a kérésre, és egy hivatalos profi mérkőzéslabdát ajánlott fel, amelyet a csapat tagjai aláírtak, erre lehet licitálni, és így segíteni Bicskei Kornélt a műtét utáni rehabilitációban.

"Sajnos ő szenved egy olyan alapbetegségben, amely nehezíti és kockázatossá teszi a műtétet, úgyhogy speciális intézményben lehet ezt csak elvégezni. Természetesen maga a műtét TB finanszírozásban történik, hiszen egy ilyen speciális helyzetben megfizethetetlen lenne amúgy egy magán embernek. A gyűjtés elsősorban arra vonatkozik, hogy egy hosszas rehabilitációs időszaknak a költségeit fedezze, hiszen nem azonnal áll helyre a járásképesség, hanem egy hosszú folyamat után" - adott tájékoztatást Mészáros Lajos országgyűlési képviselő. 

A Fradi-labda kikiáltási ára 50 ezer forint, Molnár Krisztián Facebook-oldalán lehet megtenni a liciteket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek