Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 31., 09:49
Hírek,fejlesztésMegvannak a kivitelezők a Tóparti, a Vasvári és a Kodolányi Gimnázium felújításának első üteméreKiválasztották a nyertes pályázókat a Székesfehérvári Középiskolai Campus-projekt első ütemének kivitelezésére.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 30., 19:12
Hírek,adományIdén is a fehérvári kórház gyermekosztályát támogatta a jótékonysági vadászatSzerdán délután adták át a legutóbbi Fejér megyei jótékonysági vadászaton befolyt 8,2 millió forintból vásárolt készülékeket a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítványnak. A kórház Gyermekosztálya három volumetriás pumpával, kettő speciális ultrahang fejjel és egy intenzíves nagyággyal gazdagodott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 30., 17:42
Közlekedés,kerékpárÚjabb szakaszokkal folytatódik a kerékpárút-hálózat fejlesztése SzékesfehérváronFolytatódik Székesfehérváron a kerékpárút-hálózat fejlesztése. A Közgyűlés Pénzügyi, Költségvetési és Jogi Bizottsága öt új szakasz kivitelezőiről döntött, a beruházások várhatóan jövő év elejére fejeződnek be.
2022. 03. 30., 15:00Hírek,bűnügyFehérváron, az Ősz utcában raboltak ki egy férfit a kamerák szeme láttáraNem csak kirabolták, bántalmazták is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 30., 06:50
Hírek,időjárásMegint szaharai homok miatt lehetnek sárosak az autók Székesfehérváron isMost, hogy végre beköszöntött a várva várt tavasz, rossz hírt kell közöljünk veletek: szerdától drasztikusan csökken a hőmérséklet Magyarországon, így Fehérváron is, amelyhez olyan saras eső társul, hogy nem győzitek utána lesikálni a járgányokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 29., 18:26
Hírek,AranybullaKilátóterasz, közösségi tűzrakó hely: megnéztük hol tart az Aranybulla rekonstrukciójaEgyelőre állnak a kordonok, vagyis munkaterületnek számít az Aranybulla és környéke, de hamarosan élvezhetjük a gyönyörűen megújult, kedvelt kirándulóhelyet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 29., 17:02
Hírek,programÁprilis 9-re halasztották a Fehérvári HalünnepetAz eredetileg tervezetthez képest egy héttel később tartják meg a fehérváriak régen várt, kedvelt rendezvényét. A kedvezőtlennek ígérkező időjárás miatt döntöttek így.
2022. 03. 29., 10:39Közlekedés,körforgalomKészül a csomópont – változott a forgalmi rend a Börgöndi úton, a Juharfa utcánálÁprilis 22-ig lesz korlátozás a szakaszon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 29., 08:20
Gazdaság,állásTartozz egy remek fehérvári csapatba, dolgozz egy megbízható cégnél: a Depónia új munkatársakat várBővülő csapatában remek álláslehetőségeket kínál a Depónia Nonprofit Kft.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 28., 18:51
Gazdaság,évforduló25 éves a Kyndryl: ma már százszor annyian dolgoznak a cégnél, mint 1997-ben A vállalat nagy utat járt be az elmúlt negyedszázadban, de a jövőre nézve is nagy terveik vannak. Jelenleg közel 2000 munkavállalót foglalkoztatnak, és Székesfehérvár egyik leginnovatívabb munkáltatójának számítanak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 28., 17:48
Hírek,felújításA múzeum felújításából megmaradt 230 milliót a könyvtár és a képtár felújítására költené FehérvárRendbe tennék a Bartók Béla téri épület homlokzatát, a bejárat lépcsőjét, de még a nyílászárók cseréjére is futná a pénzből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 28., 15:56
Közlekedés,zebraNégy új gyalogosátkelő épül SzékesfehérváronFelsővárosban, a Tompa Mihály utcánál két helyen, míg Sóstón az új közösségi ház előtt, Alsóvárosban pedig a Sárkeresztúri út és Akácfa utca között tudnak majd biztonságosabban átkelni az úton a gyalogosok.
2022. 03. 28., 10:33Időjárás,csapadékAz éves csapadékarány mindössze ötöde hullott eddig FehérváronAz idei év rengeteg nehézséget hoz, a pandémia és az ukrán-orosz háború mellett a szárazság is erős árfelhajtó lehet az élelmiszerek terén. Március második feléig évi átlagban 100 mm csapadék a jellemző Székesfehérváron, ennek idén még az ötöde sem hullott le.
2022. 03. 28., 08:27Közlekedés,körforgalomKifogott az adonyi körforgalom egy BMW sofőrjénEgészen a körforgalomba hajtásig mindent szabályosan csinált a sofőr. Ott azonban elfogyott a tudomány.
2022. 03. 27., 17:39Időjárás,tavaszJövő héten végre jön egy kis esőHétfőn még napsütéses lesz az idő, jellemzően 20 Celsius-fok fölötti maximumokkal, a hét további részében már hűvösebb és csapadékosabb idő várható. A hét második felében hajnali fagyok ugyan már nem valószínűek, de napközben jellemzően 20, néhol 10 fok alatt alakulnak a csúcsértékek.
2022. 03. 27., 11:48Közlekedés,drónDrónnal vadásztak a szabálytalankodó fehérvári autósokra a rendőrökNégyen is áthajtottak szombaton a piroson, miközben egy rendőrségi drón a levegőből pásztázta a Szent Flórián körút és az Aszalvölgyi út környékét.
2022. 03. 27., 09:14Sport,TestszobrászatPinke Lilla négy aranyérmet szerzett a World All-Styles ChampionshipenA seregélyesi lány keze Knock Down, Semi Wac, Light Wac és Földharc kategóriában is a magasba lendülhetett: összesen 9 mérkőzést harcolt végig a világbajnokságon, melyből kettő kopogtatással, hét pedig pontozásos győzelemmel zárult.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,öttusa"D. Józsi" a Demeter család és az öttusa első Európa-bajnokaAz elsők között is elsőnek lenni a világon nem akármilyen kiváltság. A Volán öttusa ikonja, Demeter József is a kiváltságosok közé tartozik, mivel ő a sportág első Európa-bajnoka. A népszerű "D. Józsi" a helyi sportlegendákat felvonultató sorozatunk legújabb részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaAlba siker a bronzpárharc első meccsén, AFKC-vereség BudaörsönMagabiztos hazai sikerrel kezdték a bronzéremért zajló rájátszást a fehérvári kosarasok, míg a női kézilabdázók közvetlen riválistól kaptak ki idegenben és továbbra is hátrafelé kell tekintgetniük a tabellán...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,karate"Ez nem csupán sport, hanem egy életérzés"A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel kétszáz versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 26., 17:22
Sport,BregyóÚjra nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályájaMától már nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályája. Ha kimozdulnál és kipróbálnád magad az extrém sportokban érdemes felkeresned ezt a pályát. Videón mutatjuk, hogy milyen használatközben a pálya!
2022. 03. 26., 13:54Hírek,pénz Készpénzzel teli borítékot találtak a Köfém lakótelep közelében, keresik a tulajdonosátPénteken készpénzzel teli, fehér borítékot talált Székesfehérváron Ferenc. A férfi ma megkereste szerkesztőségünket, mert szeretné megtalálni a boríték tulajdonosát.
2022. 03. 26., 11:16Hírek,keresztnevekOdalett a Bencék királysága: a Hanna és a Levente a legnépszerűbb keresztnévVéget ért a Bence 2003 óta tartó uralkodása a keresztnevek népszerűségi listáján. 19 év után először nem ezt a nevet adták a legtöbb 2021-ben született fiúnak. Az elmúlt esztendőben a lányoknál a Hanna, a fiúknál a Levente bizonyult a leggyakrabban választott névnek.
2022. 03. 26., 09:33Közlekedés,balesetÁrokba hajtott egy autó Polgárdinál az M7-esenLesodródott az úttestről és az árokba hajtott egy személyautó az M7-esen szombaton reggel 9 óra körül. A baleset Polgárdinál történt, a Letenye felé vezető oldalon. A helyszínen vannak a székesfehérvári tűzoltók és a mentők is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...