Hírek
2022. 03. 26., 09:03Hírek,óraátállítás Itt az óraátállítás, holnap egy órával kevesebbet aludhatunkMárcius 27-én, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás. Március utolsó vasárnapján hajnali 2 óráról 3-ra kell állítani az órákat. Így egy órával kevesebbet aludhatunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 25., 20:37
Hírek,kapuFelújították és újraavatták a Királyok parkja előtt található DíszkaputA több mint harmincéves múlttal rendelkező kapu néhány éve egy raktárból, darabokban került elő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 25., 17:48
Közlekedés,fejlesztésLegkésőbb április 8-án megnyílhat a forgalom számára a kis-Budai út és a Prohászka út is a jelenlegi állás szerintPénteken helyszíni bejárást tartottak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 25., 17:08
Hírek,fejlesztésJúliustól vehetik birtokba a gyermekek a Mancz János Mini BölcsődétAz intézmény 32 kisgyermek számára biztosít majd korszerű körülmények között férőhelyet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 25., 13:37
Hírek,tűzLángolt a vasúti töltés Fehérváron épületekhez, áruházhoz közel - ne dobjuk el a csikket, mert óriási a szárazságSokan jelentették a tüzet és gyorsan reagáltak a székesfehérvári tűzoltók, így nem lett nagy baj.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 25., 08:33
Közlekedés,balesetveszélySzembe ment az M7-esen, de legalább villogottÚjabb kamikáze akciót örökítettek meg az M7-es autópályán, ezúttal egy szürke Volkswagen sofőrjének sikerült forgalommal szembe közlekednie.
2022. 03. 24., 19:06Közlekedés,balesetMagasságkorlátozónak ütközött egy munkagép SzékesfehérváronA baleset a Széchenyi utcában történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 24., 18:26
Hírek,gazdaságLetették az SP Hungary Zrt. új logisztikai csarnokának alapkövét FehérváronA vállalat a Brexit Alkalmazkodási Tartalék forrásaiból a kormány pályázatán keresztül nyert el 427 millió forint vissza nem térítendő támogatást, amellyel egy összességében 949 millió forintos beruházást valósít meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 24., 17:17
Időjárás,hétvégi időjárásOlyan sokat fog sütni a nap a hétvégén, hogy nem tudtok betelni veleFolytatódik a napos, száraz idő a hétvégén. Néhol hajnalban még fagyhat, de napközben már egyre több felé 20 Celsius-fok körüli maximumok várhatók - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 24., 15:50
Hírek,fejlesztés500 millió forintból telepített új transzformátort Fehérvárra az E.ON, ezzel megduplázta a déli alállomás teljesítményétAz 500 millió forintos beruházás a városban két ipari parkot lát el energiával, valamint a Fehérvár déli részén tervezett fejlesztéseket alapozza meg.
2022. 03. 24., 14:50Hírek,balesetKiégett egy autó az M7-esen SukorónálA tűzoltók Sukoró téréségben, a főváros felé vezető oldalon oltották a lángokat.
2022. 03. 24., 10:23Közlekedés,mentésMűszaki hibás kamion mentését végzik a 81-esen Fehérvár és Sárkeresztes között A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
2022. 03. 24., 08:54Közlekedés,parkolásIngyenes lesz a parkolás a szombati munkanapon FehérváronBár március 26-a, szombat munkanap, nem kell parkolójegyet vennünk, és így nem is jár érte büntetés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 23., 14:53
Gazdaság,fogyasztóvédelemA Pasa Kebab, Nagymama Konyhája, az Öreghegyi Gazdabolt és a Süti Cake Cukrászműhely kapta a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjat 2022-benNyolc éve azok a helyi vállalkozások, cégek kapják a díjat, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 23., 13:02
Közlekedés,buszSzékesfehérváron is megválthatók már a helyi Volánbusz-bérletei a MÁV-START automatákbólA fejlesztések hosszútávú célja, hogy egységes felületen, egyszerűbben lehessen megvásárolni a menetjegyeket és a bérleteket akár buszos, akár vasúti, helyi vagy helyközi utazásnál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 22., 19:46
Hírek,állatkínzásZsákba kötött kölyökkutyákat találtak a Pentelei erdőbenKegyetlen módon szabadult meg valaki egy alomnyi kutyabébitől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 22., 17:07
Hírek,rongálásNapok óta festékszóróval okoznak kárt Székesfehérvár buszmegállóibanA köztulajdont rongálják azok, akik festékszóróval fújják össze éjszakánként a város buszmegállóit. Munkaigényes eltávolítani a festéket, drága a lemosószer, másrészt a Városgondnokság köztisztasági munkatársai addig sem az utcákat, tereket takarítják, hanem a festékkel „összefújt” buszmegállókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,öttusa"D. Józsi" a Demeter család és az öttusa első Európa-bajnokaAz elsők között is elsőnek lenni a világon nem akármilyen kiváltság. A Volán öttusa ikonja, Demeter József is a kiváltságosok közé tartozik, mivel ő a sportág első Európa-bajnoka. A népszerű "D. Józsi" a helyi sportlegendákat felvonultató sorozatunk legújabb részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaAlba siker a bronzpárharc első meccsén, AFKC-vereség BudaörsönMagabiztos hazai sikerrel kezdték a bronzéremért zajló rájátszást a fehérvári kosarasok, míg a női kézilabdázók közvetlen riválistól kaptak ki idegenben és továbbra is hátrafelé kell tekintgetniük a tabellán...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,karate"Ez nem csupán sport, hanem egy életérzés"A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel kétszáz versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 22., 14:28
Hírek,kórházAz ünnepélyes alapkőletétellel megkezdődött a fehérvári kórház új belgyógyászati tömbjének építéseLetették a fehérvári kórház új belgyógyászati tömbjének alapkövét. A három szintes épület, amelyben helyet kap a pulmonológia, az onkológia és az infektológia, várhatóan 2023 október végére épül fel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 22., 11:20
Hírek,tömegközlekedésA székesfehérvári Ikarus is győztes a Volánbusz Zöld Busz Program pályázatánSzékesfehérváron 12 db elektromos busz áll forgalomba az év végéig, illetve ősz elején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 22., 10:09
HírekgyászElhunyt Somogyi Tamás fotográfus, a Fehérvár Televízió egykori operatőre Somogyi Tamás, vagy ahogyan a legtöbben ismertük és szólítottuk, Soma, oszlopos tagja volt a Fehérvár Televízió szerkesztőségének. Májusban ünnepelte volna a 62. születésnapját. 20 éves korában kezdett el foglalkozni a fotózással, majd operatőr lett. 2006-ban Penna Regia díjat kapott.
2022. 03. 22., 07:51Hírek,rendőrségFokozottan ellenőrzi a gyorshajtókat a rendőrség március 27-ig24-én 6 órától 25-én 6 óráig 24 órás "Speedmarathon" ellenőrzés is lesz
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...