Hírek
2022. 03. 07., 09:21HírekkoronavírusKoronavírus: 267 Fejér megyei fertőzött a hétvégénAz országban 5852 fertőzöttet azonosítottak péntek óta. 150 koronavírusos beteg halt meg a hétvégén.
2022. 03. 07., 08:05Hírek,szirénapróbaNem a háború miatt szólalnak meg hétfőn a szirénák Fejér megyébenAz orosz-ukrán háború miatt elmarad a ma délelőtt 11 órára tervezett teljeskörű szirénapróba. Helyette csak néhány másodpercre szólalnak meg a szirénák.
2022. 03. 06., 21:16Időjárás,hidegHol vagy tavasz? Marad a hideg idő a következő napokban isMínusz 10 Celsius-fok közeli minimumok is becsúsznak majd március második hetében.
2022. 03. 06., 15:10Gazdaság,ingatlanMi történt az új lakások országos és Fejér megyei piacán? Változást hozott a múlt év az új lakások piacán, Fejér megyében is - áll az ingatlan.com elemzésében.
2022. 03. 06., 13:07Hírek,áramszünetÁramszünet: a Fáy lakótelepet, a Vértanú utcát és Börgöndöt is érinti a hétfő, kedd és szerdai áramszünetAz E.ON Székesfehérvár több területén végez karbantartási munkákat
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 06., 10:16
Hírek,kutyaKutyatámadás Sóstón: egy kiskutyát elragadott és megsebesített a támadó ebAz eset szombaton történt, de még nincs meg a kutya, a gazdája segítséget kér.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 06., 09:07
Hírek,közlekedésLezárják a Nagyszebeni utca egy szakaszátA lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat is.
2022. 03. 05., 17:28Hírek,adományA fehérgyarmati gyűjtőpontra érkeztek meg az újabb fehérvári adományokÉlelmiszerek és ágymatrac is volt az adományok között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
2022. 03. 05., 11:30Gazdaság,mezőgazdaságCsökkent a kukorica, rekordot döntött a búza Több nehézség is hátráltatta a magyar mezőgazdasági termelést 2021-ben, ennek ellenére összességében magasabb termést hozott a tavalyi év az azt megelőzőnél. A nagy nyertes a búza volt, melynek termésátlaga minden eddigi rekordot megdöntött.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 05., 09:56
Hírek,útlezárásHétfőtől indul a Királysori platánok gallyazásaA munkálatok előreláthatólag március végéig tartanak, addig az érintett szakaszokon félpályán fog haladni a munka.
2022. 03. 05., 07:37Hírek,kórházRészlegesen feloldották a látogatási tilalmat a Fejér megyei kórházbanHárom osztályra továbbra sem mehetnek látogatók, és a látogatási rend is kötött.
2022. 03. 04., 17:51KözlekedésbalesetNégyes karambol történt Székesfehérvár és Úrhida közöttEgy embert a tűzoltók mentenek ki az egyik járműből.
2022. 03. 04., 11:50Hírek,háborúCser-Palkovics András: a határra és a Fehérvárra érkező menekülteknek is jut az adományokbólFacebook-oldalán mondott köszönetet Székesfehérvár polgármestere a fehérváriak összefogásáért és adományaiért.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 04., 11:34
Hírek,rendőrségMegtalálták és visszaadták tulajdonosának az ellopott kerekesszéket a székesfehérvári rendőrök Egy 59 éves székesfehérvári férfit gyanúsítanak a nyomozók a bűncselekmény elkövetésével.
2022. 03. 04., 09:19HírekkoronavírusKoronavírus: leszállóágban az ötödik hullám, 116 új fertőzött FejérbenOrszágosan 3064 fertőzöttet regisztráltak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 04., 09:05
Hírek,pénzügyekHova kell fizetni ezentúl a sberbankos hiteleket?A hiteleket ezután is fizetnie kell a Sberbanktól kölcsönt felvevőknek. A pénzintézet végelszámolója a bank360.hu-nak elárulta, mit kell tenniük, milyen számlaszámra kell fizetniük a hiteleseknek.
2022. 03. 04., 08:49Hírek,háborúOrbán Viktor: a menekültek 70-80 százaléka tovább megyMagyarország miniszterelnöke a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt az aktuális helyzetről.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 04., 05:55
Időjárás,hétvégi időjárásNapsütéses hétvége vár ránk, éjszakai mínuszokkalAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a levegő hőmérséklete még nem lesz éppen tavaszias a következő napokban, viszont legalább többnyire napsütéses időben élvezhetjük a hétvégét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 18:03
Hírek,háborúFolyamatosan érkeznek az adományok az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti KözponthozA Fehérvár Médiacentrum munkatársai is egy tele mikrobusszal látogattak el az intézményhez. A tartós élelmiszerek, tisztálkodási eszközök, pelenkák azokhoz a Székesfehérvárra érkezett ukrán és kárpátaljai magyar menekültekhez kerülnek, akiknek családtagjaik itt dolgoznak a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 15:47
Hírek,háborúIngyenes egészségügyi ellátást biztosít a fehérvári Mentaház az Ukrajnából menekült gyerekeknekKözel 20 gyermek szakrendelésük és 30-nál is több csecsemő- és gyermek szakorvosuk áll rendelkezésre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 14:26
Hírek,háborúNégy családot helyeztek el átmenetelig a József Attila KollégiumbanKözel 120 fő érkezett Ukrajnából, akiknek valamelyik családtagja régebb óta itt dolgozik Székesfehérváron valamelyik gyáregységben vagy az építőiparban. A háború elől menekülők többsége vasárnap érkezett a városba, és azóta Székesfehérvár Önkormányzata gondoskodik róluk.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!