Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 18:03
Hírek,háborúFolyamatosan érkeznek az adományok az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti KözponthozA Fehérvár Médiacentrum munkatársai is egy tele mikrobusszal látogattak el az intézményhez. A tartós élelmiszerek, tisztálkodási eszközök, pelenkák azokhoz a Székesfehérvárra érkezett ukrán és kárpátaljai magyar menekültekhez kerülnek, akiknek családtagjaik itt dolgoznak a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 15:47
Hírek,háborúIngyenes egészségügyi ellátást biztosít a fehérvári Mentaház az Ukrajnából menekült gyerekeknekKözel 20 gyermek szakrendelésük és 30-nál is több csecsemő- és gyermek szakorvosuk áll rendelkezésre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 14:26
Hírek,háborúNégy családot helyeztek el átmenetelig a József Attila KollégiumbanKözel 120 fő érkezett Ukrajnából, akiknek valamelyik családtagja régebb óta itt dolgozik Székesfehérváron valamelyik gyáregységben vagy az építőiparban. A háború elől menekülők többsége vasárnap érkezett a városba, és azóta Székesfehérvár Önkormányzata gondoskodik róluk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 11:53
Hírek,benzinLiterenként 20 forintos támogatást kapnak a kisebb benzinkutak"A kormány ezt nem ingyen adja, azt várja el cserébe, hogy a kis benzinkutak fenntartsák működésüket, azaz ne hirdessenek ezalatt üzemszünetet" - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára Facebook-oldalán megjelent videóban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 10:49
Hírek,KormányinfóGulyás: hétfőtől megszűnik a kötelező maszkviselés, kivezetjük a védettségi igazolványra vonatkozó szabályokatEmellett a munkáltató nem írhatja elő a kötelező oltást, viszont a szociális és egészségügyi dolgozók esetén, idősotthonokban és szociális intézményekben marad a kötelező maszkviselés – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a március 3-ai Kormányinfón.
2022. 03. 03., 09:54Hírek,koronavírusKoronavírus: tovább csökkent az új Fejér megyei fertőzöttek számaTegnap óta 3862 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 131 Fejér megyei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 03., 07:12
Hírek,piacNőnap közeledtével meghosszabbított nyitvatartással várja a vásárlókat a városi piacMárcius 5-én szombaton 14 óráig, vasárnap 12 óráig, hétfőn 15 óráig és március 8-án kedden 18 óráig tart nyitva.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 02., 17:39
Hírek,háborúCser-Palkovics András: több mint száz ukrán állampolgárt szállásoltak már el FehérváronNagyon fontos a menekültek regisztrációja, hogy megoldható legyen az ellátásuk.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 02., 15:16
Bűnügy,szubjektívUkrajnában emberek halnak meg, és ez remek lehetőség a csalóknak, Székesfehérváron isGyermekek, anyák, apák, nagyszülők halnak meg a harcokban, rengetegen válnak földönfutókká, elképesztő a pusztulás Ukrajnában. A többségnek ettől a szíve szorul össze, na, nem úgy a másoknak: a csalóknak ez csak egy újabb "piaci rés", amire már le is csaptak, Székesfehérváron is.
2022. 03. 02., 12:33Közlekedés,torlódásTorlódik a forgalom az M7-esen Kápolnásnyéknél burkolatjavítás miattMár három kilométeres a sor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 02., 10:49
Hírek,háborúSzijjártó: nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberek fizessék meg a háború árátNem engedhetjük meg, hogy a magyar emberek fizessék meg a szomszédban dúló háború árát, ezért különösen megdöbbentőek a hazánk biztonságos energiaellátását veszélybe sodró nyilatkozatok a baloldali politikusok részéről - jelentette ki szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 02., 09:56
Hírek,bankSberbank: nincs teendője az ügyfeleknek, hogy megkapják a pénzüketA bankfiók előtt nem érdemes sorban állni, az Országos Betétbiztosítási Alap keresi majd a bank ügyfeleit.
2022. 03. 02., 09:16HírekkoronavírusKoronavírus: 3593 új fertőzöttFejérben 136 új fertőzöttet regisztráltak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 02., 05:39
Gazdaság,bankVégelszámolás indul a magyar SberbanknálAz európai szanálási hatóság végelszámolást indított a magyar Sberbank anyavállalatánál, az osztrák Sberbank Europe AG-nál. A Sberbank Magyarország Zrt. súlyos likviditási és tőkehelyzete miatt az MNB is visszavonta a hazai hitelintézet tevékenységi engedélyét és elrendelte annak végelszámolását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 01., 19:41
Hírek,háborúÚjabb 5 teherautó fehérvári adomány érkezett az Ukrajnából menekültek megsegítéséreAz Ukrán határ menti települések már úgy nevezik Székesfehérvárt, hogy a "Legsegítőbb Város".
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 01., 15:52
Hírek,kerékpárElkészültek az új kerékpársávok és kerékpáros nyomvonalak a HosszúsétatérenÚjabb jelentős fejlesztés történt a székesfehérvári kerékpárút-hálózatban.
2022. 03. 01., 14:33Hírek,háborúA NATO nem küld harci repülőgépeket UkrajnábaA NATO, ezen belül Lengyelország sem küld repülőgépeket Ukrajnába, mert ez katonai beavatkozást jelentene a konfliktusba, melynek az észak-atlanti szövetség nem részese.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 01., 12:55
Sport,TestszobrászatBoksz: kinek ajánlott és kinek nem az egyik legősibb sportág?Mennyire veszélyes sport az ökölvívás? Ajánlott-e hölgyeknek? Miért jó, ha valaki bokszolni kezd? Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 01., 09:55
Gazdaság,bankHétmilliós betétkifizetési korlát és felügyeleti biztos a magyar SberbanknálA helyzet nincs hatással a magyarországi pénzügyi intézményrendszer egyéb tagjaira, amelyek stabilan, a megszokott rendben szolgálják ki ügyfeleiket - áll a Magyar Nemzeti Bank keddi közleményében.
2022. 03. 01., 09:18HírekkoronavírusKoronavírus: leszálló ágban az ötödik hullám, csökken a fertőzöttek és a kórházi betegek számaA koronavírus-járvány kezdete óta elhunytak száma átlépte a 44 ezret.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 02. 28., 20:33
Hírek,háborúRengeteg fehérvári küldött adományt Tiszabecsre és a környező településekre az Ukrajnából érkező menekülteknekCsak vasárnap 10 kisteherautó indult el Székesfehérvárról Tiszabecsre. A hétvégén mintegy 15-16 ezren érkeztek Ukrajnából ezen a határátkelőn keresztül. A legtöbben gyalogosan, babakocsival, kisgyerekekkel együtt vágtak neki az útnak. Számukra gyűjtöttek adományokat Fehérváron. A helyszínen jártunk....
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!