Hírek
2019. 04. 04., 15:17Hírek,GoogleEkkor jön újra a Google Fehérvárra, frissül az Utcakép funkcióÚjra róják az utakat a Google autói és hátizsákosai, lehet megint készülni!
2019. 04. 03., 20:02Hírek,környezetvédelemNejlonzacskó helyett: nemsokára Fehérvárra is megérkezhet a SPAR környezetbarát tasakjaMárcius vége óta három magyar város SPAR-jaiban és INTERSPAR-jaiban már újrahasználható tasakokban is lehet zöldséget és gyümölcsöt vásárolni. Ha a néhány hónapos tesztidőszak sikeres lesz, az egész országban bevezetik a környezetbarát zsákokat. Pusztuljanak a nejlonzacskók!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 03., 12:41
Hírek,vasútVáltozik a vasúti menetrend, Székesfehérvárt is érintiA MÁV-START ráncfelvarrja a decemberben életbe léptetett vasúti menetrendet. Április 7-től élnek a változások, a lényegesebb módosítások pedig a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza, a Budapest–Győr, a Székesfehérvár–Szombathely, a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs és a Budapest–Kelebia vonalakon utazókat érin...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 03., 11:01
Hírek,közlekedésForgalomkorlátozások lesznek április 3-án, szerdán a MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés miattNagyrészt a Szárcsa utca, a Csíkvári út és a Homoksor környékét érintik a focimeccs miatti lezárások, melyek szerdán 16 órakor kezdődnek és 22 óráig tartanak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 02., 15:24
Hírek,autóMegvan a fehérvári autótolvajok kedvenc márkájaMindössze négy bejelentett autólopással hozta le 2018-at Székesfehérvár, bár ez is elég volt a dobogós helyhez az országos rangsorban. A négyből ráadásul három lopott autó azonos márkájú volt.
2019. 04. 02., 13:06Hírek,rendőrségMint a filmekben: videón, ahogy a rendőr elől futva menekül egy körözött férfi Fejér megyébenKerteken keresztül rohanva menekült a rendőrök elől egy körözött férfi a Fejér megyei Ercsiben. Az egész jelentet az egyik rendőr testkamerája rögzítette. G. Ferencet azért keresték, mert nem vonult be a börtönbe, hogy megkezdje a büntetése letöltését.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 01., 14:51
Sport,valóságshowKosárpályán az Exatlon fehérvári versenyzőjeAz Alba Fehérvár Sopron elleni mérkőzésén a TV2 Exatlon című műsorának fehérvári versenyzője, Rozs Gergely Bence végezte el az ünnepélyes kezdődobást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 31., 20:34
Hírek,időjárásZáporokkal köszönt be az áprilisBár a májusi esőre mondják inkább, hogy aranyat ér, sokan hiányolják már poros levegőt felfrissítő csapadékot most is. A héten ők sem panaszkodhatnak, de azok sem, akik sokat szeretnének kimozdulni, kiélvezve az egyre enyhülő időt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,elismerésHaufe Andor, a Fehérvár Médiacentrum gyártásvezetője vehette át idén a Penna Regia-díjatA szabad sajtó napjához kapcsolódó városi elismerést a nemzeti ünnepen adta át a Székesfehérvár polgármestere, aki a véleménynyilvánítás szabadságát, és annak fontosságát hangsúlyozta beszédében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 29., 15:52
Hírek,kapcsolatokÍgy kommunikáljunk hatékonyan a mindennapokban!Technikákat, trükköket, módszereket sajátíthatnak el a résztvevők a mindennapi életben felmerülő tipikus konfliktusok csökkentésére, a tudatos kommunikációra a két alkalomból álló műhelyfoglalkozáson, április első felében Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 29., 13:28
Hírek,tűzgyújtási tilalomTűzgyújtási tilalom van Fejér megyébenÁltalános tűzgyújtási tilalom lépett életbe március 29-én, pénteken a Fejér megyében lévő erdőkben és fásításokban, valamint azok kétszáz méteres körzetében.
2019. 03. 28., 18:28Hírek,balesetHalálos vonatgázolás történt a Vásárhelyi úti átjárónálHalálos vonatgázolás történt Székesfehérváron. A Vásárhelyi úti átjárónál történt a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 28., 15:45
Hírek,gólyaMár építi a fészkét és várja a párját az Új Csóri úti gólyaEmberre nem vártam még annyit, mint arra, hogy Székesfehérvár első hazatérő gólyáját lefényképezhessem. A sors fintora, hogy végül nem nekem sikerült megörökíteni, de ettől még a jó hír, jó hír marad: az Új Csóri úti gólya már a párját várja haza.
2019. 03. 28., 11:37Hírek,médiaMegvannak Fehérvár legjobb diákújságíróiBerényi Boglárka, Bugár Vivien és Ruff Dorka lettek idén Székesfehérvár legjobb diákújságírói. A középiskolás kategóriát egy publicisztika nyerte a továbbtanulással kapcsolatos dilemmákról, az általános iskolások legjobbja Az ember tragédiájáról írt színikritikát. Németh Fruzsina sakkiskoláról szóló...
2019. 03. 28., 09:56Hírek,tömegközlekedésÁprilisban féláron vásárolható meg a dolgozói buszbérlet SzékesfehérváronA közösségi közlekedés nemcsak a környezetvédelem szempontjából üdvös, de forgalomcsillapító hatása sem utolsó. Székesfehérvár önkormányzata áprilisban közvetlenül támogatja azon munkavállalókat is, akik közösségi közlekedéssel jutnak el a munkahelyükre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 26., 09:59
Hírek,program"70 éve a város szolgálatában" - évfordulót ünnepel a SZÉPHŐ Zrt.A SZÉPHŐ Zrt. fennállásának 70. évfordulójára különleges előadást szervez.
2019. 03. 25., 15:46Hírek,bűnügyRészben beismerte tettét a Budai úti lövöldözőRészben beismerte tettét a Budai úti lövöldöző. A férfi kóros elmeállapotára és tudatlanságára hivatkozva kért enyhítést, a székesfehérváriaktól pedig megbocsátást remél. A tárgyalás májusban folytatódik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 25., 09:52
Sport,emlékA kisebbikVannak olyan események a világ folyásában, amikre hosszú évek múlva is emlékszik az ember, hogy mit csinált éppen akkor. 2009-ben egy márciusi reggel pont ilyen volt. Egy háromszavas smsre ébredtem.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabai bravúrral bronzkapuban a MÁV Előre!Az elmúlt bő évtized legeredményesebb hazai női röplabdacsapatának otthonában tudott nyerni a fehérvári egylet, így már csak egyetlen siker választja el a történelmi bronztól!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaVojvoda parádéval az elődöntő kapujában az Alba!A fehérvári kosarasok vezéregyéniségével nem bírtak a hazaiak, amit rendkívül magas, 39 VAL-os produkciója jellemez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaVereséggel indult a röplabda finálé - hátrányban a MÁV ElőreCsak időnként játszott úgy a Loki, ahogy tud, így nem sikerült a bravúr elsőre, de van még minimum két lehetőségük a fehérvári férfi röpiseknek a javításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 24., 18:59
Hírek,időjárásKorai volt az öröm: hétfőn egy hidegfront hűti le a kedélyeketMost, hogy lassan kezdünk hozzászokni a napsütéshez, persze, hogy valami ismételten le kell lombozza a kedvünket: a hét elején egy alattomos hidegfront jelzi, hogy ez még nem az a tavaszi időjárás, amelyre oly régóta várunk. Persze a hét vége fele már újra kisüt a nap, de ez a kiszámíthatatlanság ke...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 23., 12:15
Hírek,boldogságFehérvár a hetedik legboldogabb megyeszékhelyA boldogság világnapja alkalmából publikált hazai kutatás szerint Tatabánya a legboldogabb magyar város, Székesfehérvár viszont kevésbé boldog, mint egy évvel korábban.
2019. 03. 22., 20:35Sport,Heti FittMárcius 23.: ez lesz Székesfehérvár legfittebb napja - Mozdulj, Fehérvár!Másodszor is Mozdulj, Fehérvár!, de először a MOL Aréna Sóstóban. A legfontosabb hívószavak: Rubint Réka, Katus Attila, Czanik Balázs, spinracing, jógaterem, egészséges életmód tanácsadás és rock 'n' roll futás. Kezdés szombat reggel kilenckor.
2019. 03. 22., 10:37Hírek,bűnügyMég egy csecsemőgyilkosságot beismert a sárkeresztúri nőA 23 éves csecsemőgyilkos sárkeresztúri nő a kihallgatás során elismerte, hogy két évvel korábban is szült egy gyermeket, akit egy Pest megyei település erdős területén hagyott magára.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...