Hírek
2019. 05. 19., 13:05Hírek,internetŐket kövesd a Twitteren az európai parlamenti választás ideje alatt!A Twitter az európai parlamenti választás alkalmából új emojit hozott létre, amely az #EUElections2019 és az #EP2019 hashtagek használatakor is láthatóvá válik. És ha már Twitter, akkor megmutatjuk, melyek a választással kapcsolatos legfontosabb Twitter-fiókok, hashtagek és listák.
2019. 05. 18., 15:06Hírek,balesetKényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép a Börgöndi repülőtérenTöbb személy is megsérült, amikor egy kisrepülőgép kényszerleszállást hajtott végre a Börgöndi repülőtér mellett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 17., 20:25
Hírek,közlekedésA fehérvári Ikarus is beszáll a kormány elektromos busz gyártási programjábaHat év alatt szeretnének hatezer közösségi közlekedésben működő buszt új generációs járművekre cserélni,egy, a kormány által meghirdetett program keretében. A gyártásban a fehérvári Ikarus is részt vesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 17., 10:59
Hírek,környezetvédelemTizenöt magyar városban lesz szombaton csomagolásmentes flashmob, Fehérvár egyelőre nem csatlakozottSzékesfehérváron nem lesz holnap csomagolásmentes flashmob, de Gárdonyban igen. Az egy órán keresztül tartó zöldpólós piacozáshoz Budapesten kívül eddig tizennégy város csatlakozott.
2019. 05. 16., 15:37Hírek,földrengés2,4-es erősségű földrengés volt MóronKisebb földrengést mértek a Fejér megyei Móron május 16-án, csütörtökön. A Richter-skála szerinti 2,4-es erősségű földmozgást a lakosság nem érzékelte.
2019. 05. 16., 14:50Közlekedés,két kerékTudod melyek a kerékpár kötelező tartozékai? Teszteld magad!Lassan-lassan előkerülnek a sufnik mélyéről a biciklik, és ha az időjárás is úgy akarja, egyre többen választhatják ezt az egészséges és környezetbarát közlekedési módot. Ám mielőtt nekivágnánk az aszfalt meghódításának, nem baj, ha megnézzük, hogy minden a helyén van-e! És persze az sem árt, ha tud...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 16., 12:38
Hírek,adományPlüssállatok százaival lepték meg a kórházban fekvő gyerekeket a Szelíd MotorosokTöbb száz plüss állatot adományozott a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen csoport a fehérvári kórház gyermekosztályának május 15-én, egy országos akció keretében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 15., 14:02
Hírek,munkaJobban teljesítenek a távmunkában dolgozók, egyre több cég vállalja beA magyarországi cégek is egyre rugalmasabbak, szakemberek szerint 2021-ig akár háromszor annyian dolgozhatnak majd távmunkában, mint ma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,elismerésHaufe Andor, a Fehérvár Médiacentrum gyártásvezetője vehette át idén a Penna Regia-díjatA szabad sajtó napjához kapcsolódó városi elismerést a nemzeti ünnepen adta át a Székesfehérvár polgármestere, aki a véleménynyilvánítás szabadságát, és annak fontosságát hangsúlyozta beszédében.
2019. 05. 15., 10:59Hírek,figyelemNe ijedjünk meg, nem jött el a világvége Székesfehérváron, csak légtelenít a MOLAz M7-es autópálya déli oldalán lévő terület környékét érintik a munkálatok.
2019. 05. 14., 12:42Hírek,madárMadárritkaságot találtak Székesfehérváron madárbarátokSzerencsére alig fél napig kellett a Vadmadárkórház vendégszeretetét élveznie annak a havasi sarlósfecskének, akit fehérvári madárbarátok találtak meg.
2019. 05. 13., 16:58Hírek,balesetCserbenhagyásos kerékpáros baleset történt Kisfalud határában Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők egy kerékpárost, miután egy másik biciklissel ütközött szombaton délután a Székesfehérvár és Kisfalud közötti kerékpárúton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 12., 19:22
Hírek,időjárásIdőjárás: a fagyosszentek hozzák a kötelezőtSok eső, szél és lehűlés - bár már május közepén járunk, az időjárás továbbra is csak nyomokban tartalmaz tavaszt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 12., 15:42
Hírek,autóA fehérvári Aldinál is lesz elektromosautó-töltőNéhány hónapon belül Fehérváron is lesz elektromosautó-töltő az Aldi parkolójában. Az áruházlánc és az E.On több mint száz üzlethez telepít töltőpontot. Az első hat oszlopot Nyíregyházán építették ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 12., 10:37
Hírek,közlekedésFelújítják a Keleti pályaudvart május 13-tól, a fehérvári vonatközlekedést is érinti a változásA délutánonként Tapolcától Székesfehérváron át Budapestre közlekedő vonatot érinti a változás, aki pedig a Keleti felé közlekedik, május 26-ig számítson fennakadásokra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 09., 16:41
Sport,sportNekifutunk a Balatonnak!Május 11-én, szombaton kora reggel kezdődik a XIII. Ultrabalaton, a magyar tengert kerülő, hangulatában semmi mással össze nem hasonlítható nagy futóesemény. A tizenháromezer induló között ott lesznek a Fehérvár Médiacentrum váltójának tagjai is!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 09., 12:34
Hírek,utazásJönnek az emeletes vonatok - egyre több kerékpárt szállítunk a Velencei-tóhoz és a BalatonhozTöbb mint tíz százalékkal nőtt a kerékpáros utasok száma a vonatokon 2018-ban a magyar vasúttársaság adatai szerint. A megnövekedett forgalom érinti a Velencei-tavat és a Budapest-Siófok vonalon Székesfehérvárt is, jövőre emeletes vonatokkal növelik majd a férőhelyek számát.
2019. 05. 07., 13:06Hírek,bűnügyIllegális fegyvereket és lőszereket foglaltak le KálozonA Fejér megyei nyomozók a TEK munkatársaival közösen fogták el azt a két kálozi férfit, akik fegyvereket, lőszereket rejtettek el otthonukban.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 06., 19:06
Sport,beruházásAlapkőletétellel indult Fehérvár új sportcsarnokának építéseHárom szakosztály találhat új otthonra a Corvinus Egyetem területén felépülő új sportcsarnokban, mely nemzetközi mérkőzések és különböző rendezvények otthonául is szolgálhat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 05., 20:07
Időjárás,időjárásHólapát, esernyő, napszemüveg, ezekre lehet szükségünk jövő hétenA szeszélyes április után úgy tűnik, szeszélyes május vár ránk. A jövő hetünk igen sokszínűen alakul, sok lesz az eső, de a napsütés is, erős, viharos széllel is számolnunk kell, helyenként köd is kialakulhat. Hétfőn az Északi-középhegység magasabban fekvő részein havazás is előfordulhat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 05., 11:27
Hírek,innovációKözbeszerzési konferencia SzékesfehérváronA 21. század meghatározó folyamatai és egyben kihívásai a technológiai modernizáció és digitalizáció, a helyi környezet változása, valamint az egészségi szektorra nehezedő nyomás növekedése. Milyen szerepe lehet a közbeszerzéseknek e kihívások megoldásában? Hogyan tudnak az önkormányzatok megfelelni...
2019. 05. 04., 18:33Bűnügy,rendőrségHárom fehérvári van az ország legkeresettebb bűnözői között, egyikük az európai toplistán is szerepelAz ország ötven legkeresettebb bűnözője közül hárman is székesfehérváriak. Plank Zoltánt rablás és testi sértés, Varga Tamást rablás miatt körözik, míg Tóth Lajos nem vonult be a börtönbe. Ha felismered őket, tegyél bejelentést!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...