Hírek
2019. 07. 26., 10:59Hírek,halakKiderült, miért pusztulnak a halak a Csónakázó-tóbanAz elmúlt napokban több fórumon is téma volt, hogy jelentős számban pusztulnak a kárászok a Csónakázó-tóban.
2019. 07. 24., 21:39Hírek,kérdésPolgármester a közösség akaratából? A közösségi média elképesztő szárnyalása mostanra a kommunikációt olyan szintre fejlesztette, hogy gyakorlatilag azonnal kaphatunk visszajelzést szinte mindenről, és kis túlzással bárkitől. Akár egy egyszerű hova utazzunk, vagy mit vegyünk fel kérdésünk adódik, akár ennél sokkal fajsúlyosabb dilemmá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 24., 16:54
Hírek,buliTíz hónap után bezárt a Club Le Grand XXLEgy évet sem ért meg a Hadiárva utcában a Club Le Grand XXL. A nagy tervekkel induló szórakozóhely váratlan búcsúbuliját múlt szombaton tartották. A klub üzletvezetőjétől megtudtuk, hogy ezen a helyszínen már biztosan nem is nyitnak ki többet.
2019. 07. 23., 10:56Hírek,lezárásEzekre a forgalomkorlátozásokra számíts a FEZEN alattA FEZEN Fesztivál ideje alatt a következő ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetik be július 24-27. között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 21., 19:10
Hírek,időjárásA jövő héten is marad a kánikulaRövid lehűlést követően visszatért a hőség, és úgy néz ki, hogy nem nagyon akar elmenni - legalább is a jövő héten még biztosan kitart.
2019. 07. 21., 11:08Hírek,tűzoltóságNégy újonc tűzoltó erősíti a Fejér megyei szolgálatotNégy újonc lánglovag kezdte meg munkáját Fejér megyében, ketten közülük a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományában teljesítenek szolgálatot ezentúl.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 20., 12:45
Hírek,veszélyFelejtsd el az öregítő appot, már az FBI is nyomoz utánaUgyan két éve dobták piacra a FaceApp nevű alkalmazást, mégis most futott be igazán az időskori önmagunkat megmutató applikáció. Feltöltött fotóink mellett azonban a telefonunkon lévő összes többi képünk is rossz kezekbe kerülhet, így érdemes elkerülni az online öregítést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 17., 13:53
Hírek,segítségÖköllel ütött a kerékpáros Székesfehérváron, a Balatoni úton; a hölgy szemtanú segítségét kérikSzerdán reggel támadt neki egy kerékpáros Székesfehérváron, a Balatoni úton az éppen garázsajtót záró fiatalembernek.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,MÁVMájus 13-án indul a balatoni vasúti előszezonMár az iskolai szünidő kezdete előtt egy hónappal, május 13-tól sűríti a Balatonhoz induló vonatforgalmat és növeli a kerékpárszállítási kapacitásokat a MÁV-Start - közölte az MTI.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
2019. 07. 16., 19:03Hírek,FEZENSaját óriásplakáttal hív bulizni a FEZEN-re a WellhelloPénteken tali a FEZEN-en Jó bulit! - áll a Wellhello néhány napja Székesfehérváron megjelent két óriásplakátján. Fluorék ezzel egyszerre szeretnék üdvözölni a fesztivál közönségét és fehérvári barátaikat is.
2019. 07. 16., 11:09Hírek,áramszünetMa is áramszünet lesz Székesfehérvár több utcájábanElektromoshálózat-felújítás miatt szünetel a szolgáltatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 15., 17:41
Hírek,környezetvédelemKerékpárral a hírekértA Fehérvár Médiacentrum is csatlakozott a kerékpárosok táborához. A környezetbarát közlekedés jegyében az fmc.hu és a székesfehérvár.hu munkatársai ezentúl kerékpárral látogatnak el egy-egy eseményre.
2019. 07. 15., 10:53Hírek,forgalomkorlátozásLezárás lesz hétfőtől jövő péntekig a Rákóczi út egy szakaszán Hétfő reggeltől várhatóan jövő péntek délig lezárják a Rákóczi út Várkörút – Watthay utca közötti szakaszát a Várkörút irányába tartó oldalon, hibaelhárítási és útfenntartási munkálatok miatt. A forgalomkorlátozás érinti több helyi autóbuszjárat közlekedését.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 14., 18:11
Hírek,időjárásÉrdemes lesz újra elővenni a fürdőruhát a jövő hétenAz őszies napoknak szerencsére lassan búcsút inthetünk így a nyár közepén: visszatér a napsütés, a meleg, újra lehet tervezni a strandolást!
2019. 07. 13., 16:07Hírek,közlekedésKészülnek az Auchan-körforgalom terveiKészülnek az Auchan-körfogalom kapacitásbővítésének tervei. A Magyar Közút Nonprofit Kft. által megbízott szakemberek bemutatták annak a csomópont-hálózatnak az elképzelését, amely megoldást jelenthetne az óriási forgalom elvezetésére, illetve a torlódás miatti állandó balesetveszélyes helyzetekre i...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 13., 14:56
Sport,kézilabdaAz Alba új francia játékosai már most imádják FehérvártÁtalakult kerettel vágott neki a felkészülésnek az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata, amely a nemzetközi szereplést jelentő helyeket célozza meg a 2019/2020-as szezonban.
2019. 07. 10., 16:32Hírek,műsorváltozásElmaradnak a Vastag Csaba, Kasza Tibi, László Attila koncertek szombaton az Agárdi PopstrandonA várható, viharos időjárásra tekintettel a hétvégi koncertek elmaradnak Agárdon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 10., 14:46
HírekbalesetHárom teherautó karambolozott az M7-esen, nagy a torlódásSzékesfehérvárnál, a 64-es kilométernél, Gárdony irányában kell torlódásra számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kézilabdaFontos győzelemmel zárta le vereségsorozatát az AFKC Komoly lendülettel száguldott lefelé a lejtőn az elmúlt hetekben a fehérvári női kézicsapat, amely vasárnap öt vereség után, talán még időben szerzett nagyon fontos 2 pontot a kiesés elkerülésért folytatott csatában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSzabó Károly: "...máig fáj, hogy akkor nem folytathattam"Legendákkal kezdte, a Vidi első nagy generációjának tagjaként mutatkozott be az NB I-ben, ám komoly sérülései miatt korán abba kellett hagynia a játékot, hogy aztán edzőként vezesse szeretett csapatát. Szabó Károly a helyi sportikonokat bemutató sorozatunk aktuális részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongMinden jó, ha a vége jó - ismét az elitben jégkorongozóink! Hatalmas küzdelemben megvan az a győzelem, ami a végső sikerhez kellett, így az utolsó napos lutriból a magyar hokisok jöttek ki a legjobban. Irány az A-csoport!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 10., 13:21
Hírek,munkaMit kell biztosítania hőségben a munkáltatónak?Bár most az időjárás lazított egy kicsit a szorításon, de a nyár java még visszavan. Hőségriadó idején pedig akár szabadtéri, akár zárttéri munkavégzés folyik, a szervezet extra terhelést kap.
2019. 07. 10., 10:57Hírek,áramszünetÁramszünet lesz július közepén Székesfehérvár több utcájábanA szolgáltatás minőségének javítása miatt az E.ON karbantartási munkákat végez, így július 11-12-én és 15-én, csütörtökön, pénteken és hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
2019. 07. 09., 17:24Hírek,forgalomEzekre a forgalomkorlátozásokra számítsatok az EFOTT ideje alattA Velencei-tó északi részén a 2019. július 9. és július 15. között zajló EFOTT Fesztivál miatt ideiglenes forgalmirend-változások, valamint forgalomkorlátozások bevezetése várható.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 09., 11:06
Hírek,innovációProjektindító rendezvényt tartott a Közép-dunántúli Regionális Innovációs ÜgynökségA Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség 2019. június 13-14-én tartotta meg a HoCare 2.0 elnevezésű projekt első rendezvényét, mint annak vezetőpartnere. A cég 5 közép-európai ország 10 szervezetével együttműködve fog azon dolgozni, hogy olyan innovációk jöjjenek létre a régió országaiban, ...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!