Hírek
2019. 08. 04., 19:27Hírek,időjárásNapos, meleg, de csapadéktól sem mentes hét elé nézünkA heti időjárást a napsütés fogja jellemezni, azonban helyenként kialakulhatnak majd frissítő záporok, zivatarok.
2019. 08. 03., 14:16Hírek,halakNincs ellenszer a Csónakázó-tó halainak pusztulásáraNem létezik megfelelő gyógyszeres kezelés a Csónakázó-tó kárászainknak, a tenyérnyi méretű halak túlszaporodás miatt pusztulnak, a vérmérgezésre az antibiotikumos kezelés sem hat.
2019. 08. 02., 16:52Közlekedés,motorAz érem másik oldala: hogy vigyázzanak az autósok az ennyire szabálytalan motorosra? - videóAlig egy hete írtuk: fokozottan figyeljünk a motorosokra a hőségben. Ám ez nem mindig egyszerű, ahogy a Facebookra feltöltött székesfehérvári videó is megmutatja.
2019. 07. 31., 19:16Hírek,az ország tortájaA Boldogasszony csipkéje lett idén Az ország tortája, a Kicsi Gesztenye pedig Magyarország Cukormentes TortájaTöbb, mint fél kiló málnát tartalmaz Az ország tortája 2019-es győztese. A Boldogasszony csipkéje a dunaföldvári Tóth Cukrászdában készült el először. Kiderült az is, hogy Magyarország Cukormentes Tortája 2019-ben a Kicsi Gesztenye lett. Ezt a szegedi A Cappella Cukrászdában álmodták meg. A győztes ...
2019. 07. 31., 11:01Közlekedés,bicikliHasználd a kerékpárutat! - 2 Kerék 1 PercbenMikor használhatjuk és mikor nem a járdát kerékpárral?
2019. 07. 30., 19:32Hírek,jótékonyságHorgásztábort szerveztek a beteg sárbogárdi kisfiúértVerőfényes napsütés, természet, gyerekek és jókedv. Horgásztábort szervezett a székesfehérvári Köztéri kincs megálmodója, Varga-Horváth Melinda. A kezdeményezés egy sárbogárdi fiú kérésére jött létre.
2019. 07. 29., 17:40Sport,VidiVisszaköltözhet a Vidi: a MOL Aréna Sóstóban kezdi a bajnokságotA klub közleményben tudatta: az elmúlt hetek megfeszített munkájának köszönhetően Székesfehérvár Önkormányzatától és a szakhatóságoktól olyan írásos biztosítékokat kaptak, amelyek alapján labdarúgó-mérkőzéseket rendezhetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 29., 15:54
Hírek,BalatonA viharos hétvége a Balatont is elfújtaAz "elfújta" kifejezést pedig szó szerint érthetjük, a viharos szél ugyanis 40 centiméteres különbséget okozott a tó két végének vízállásában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
2019. 07. 28., 18:02Hírek,időjárásNyaralni indulsz? Esőkabátot készíts, mert változékony lesz az időEgy kis zápor, egy kis zivatar, egy kis hidegfront, na, meg azért kellő mennyiségű napsütés - íme a jövőheti időjárás az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.
2019. 07. 27., 18:25Hírek,balesetFokozottan figyeljünk a motorosokra a nagy hőségben!Javában tombol a nyár, ilyenkor sokan választják közlekedésre a motorkerékpárt autó helyett. Azonban nemcsak a motorosok, hanem a motoros balesetek száma is növekszik, nem árt tehát figyelni rájuk is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 27., 15:23
Sport,FEZENAlbások a FEZEN-enAz Alba Fehérvár kosarasai és az Alba FKC női kézilabdázói is kilátogattak a FEZEN-re, a szurkolók a Reaktiválóban találkozhattak kedvenceikkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 27., 13:58
Hírek,vásárlásJövőre a fehérvári Auchanba is érkeznek az önkiszolgáló kasszákBudakalászon és Óbudán már most is működnek önkiszolgáló kasszák az Auchanban, a következő év első felében pedig a székesfehérvári hipermarketben is elérhető lesz a szolgáltatás. A tizenhat automata akadálymentes lesz, viszont nem lehet majd készpénzzel fizetni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 26., 18:21
Hírek,figyelemÍgy melegszik az autó belső hőmérséklete a tűző naponA mai rohanó világban számtalanszor előfordul, hogy a nagy kapkodás közepette valamit kedvenc járgányunkban felejtünk. Ezzel egész addig nincs is nagyobb probléma, amíg ezt nem nyáron tesszük, és nem gyerekünket, netalántán kiskedvencünket hagyjuk a a gépjárműben. Mutatjuk, hogyan forrósodik a helyz...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 26., 17:04
Hírek,buliEnnyi volt a LeBaron Club, de vajon mi lesz a helyén?Ősztől nem LeBaron Club lesz a strand melletti szórakozóhely neve. A záróbulit két hónapja tartották, de már készül az új hely, melynek a neve sem titok. Az N-Joy új dizájnnal, megújuló belső térrel, hétköznapokon pedig étteremmel lesz Fehérvár legújabb szórakozóhelye. Legkésőbb szeptember végén nyi...
2019. 07. 26., 14:55Hírek,környezettudatosságTöbb tízezer kilométert gyalogol és biciklizik egy angol tűzoltó, hogy megmentse a Földet - Székesfehérvárra is eljutottHarmincnégyezer kilométer gyaloglás Latin-Amerikában, huszonegyezer kilométer biciklizés Európa szerte. 2006 óta járja az iskolákat Martin Hutchinson, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelemre és arra, hogy nincs több időnk, meg kell menteni a Földet. Székesfehérvárra is eljött, különleges munk...
2019. 07. 26., 10:59Hírek,halakKiderült, miért pusztulnak a halak a Csónakázó-tóbanAz elmúlt napokban több fórumon is téma volt, hogy jelentős számban pusztulnak a kárászok a Csónakázó-tóban.
2019. 07. 24., 21:39Hírek,kérdésPolgármester a közösség akaratából? A közösségi média elképesztő szárnyalása mostanra a kommunikációt olyan szintre fejlesztette, hogy gyakorlatilag azonnal kaphatunk visszajelzést szinte mindenről, és kis túlzással bárkitől. Akár egy egyszerű hova utazzunk, vagy mit vegyünk fel kérdésünk adódik, akár ennél sokkal fajsúlyosabb dilemmá...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 24., 16:54
Hírek,buliTíz hónap után bezárt a Club Le Grand XXLEgy évet sem ért meg a Hadiárva utcában a Club Le Grand XXL. A nagy tervekkel induló szórakozóhely váratlan búcsúbuliját múlt szombaton tartották. A klub üzletvezetőjétől megtudtuk, hogy ezen a helyszínen már biztosan nem is nyitnak ki többet.
2019. 07. 23., 10:56Hírek,lezárásEzekre a forgalomkorlátozásokra számíts a FEZEN alattA FEZEN Fesztivál ideje alatt a következő ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetik be július 24-27. között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 21., 19:10
Hírek,időjárásA jövő héten is marad a kánikulaRövid lehűlést követően visszatért a hőség, és úgy néz ki, hogy nem nagyon akar elmenni - legalább is a jövő héten még biztosan kitart.
2019. 07. 21., 11:08Hírek,tűzoltóságNégy újonc tűzoltó erősíti a Fejér megyei szolgálatotNégy újonc lánglovag kezdte meg munkáját Fejér megyében, ketten közülük a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományában teljesítenek szolgálatot ezentúl.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!