Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 11., 20:05
Hírek,zeneEddig soha nem hallott fehérvári dalok hanganyaga is felkerült egy ingyenes archívumbaHatvankilenc fehérvári felvétel is meghallgatható a Hungaricanára a napokban feltöltött hanganyagok között. Az egykor itt élők harminc, negyven, ötven vagy akár száz éve énekelték fel ezeket a népdalokat.
2019. 04. 11., 16:21Hírek,gólyaTeljesen fel fog épülni a Sukorón lábadozó sérült gólyaVasárnap óta ápolják a sukorói Vadmadárkórházban ezt a sérült gólyát. A madarat egy légvezeték alatt találták meg. Néhány nap múlva szabadon engedhetik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 10., 18:02
Hírek,bolondballagásMiért kedden lesz idén a fehérvári bolondballagás?Nem a csütörtöki szerenád és a szombati központi ballagás közötti pénteken, hanem kedden lesz a székesfehérvári bolondballagás. Az iskolákkal egyeztetve változik idén a hosszú évtizedekre nyúló hagyomány időpontja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 10., 16:12
Hírek,balesetKét baleset is történt az M7-es autópályán, forgalomkorlátozásra kell számítani Rövid időn belül két baleset is történt az M7-es autópályán, az egyik Székesfehérvár, a másik Pákozd mellett szerda kora délután.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 09., 13:44
Hírek,adóNe feledjük ellenőrizni az adóbevallás tervezetünket!Május 20-a a személyi jövedelemadó bevallás leadásának határideje - a NAV által készített bevallás tervezet pedig már egy hónapja elérhető. Érdemes átnézni, és szükség esetén módosítani, majd beküldeni - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
2019. 04. 09., 10:53Hírek,figyelemÁprilis 15-től rágcsálóirtás lesz SzékesfehérváronA kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, ezért fokozattan figyeljetek oda a figyelmeztető felirattal ellátott dobozokra!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 18:42
Hírek,tablóJön, jön, jön: Fehérvári Tablószépségverseny 2019Teleki, Vasvári, Lánczos, Tóparti, Deák, Hunyadi vagy valamelyik másik iskola? Nemsokára kiderül, hogy melyik végzős osztályé lett idén a legmenőbb tabló Székesfehérváron. A Fehérvári Tablószépségverseny április 23-án kezdődik, idén pedig már az első három helyezett kap díjat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 16:32
Hírek,szemétÍgy változik húsvétkor a szemétszállítás SzékesfehérváronÜnnepek alatt a különböző szolgáltatásokban rendszerint várható változás, Székesfehérváron a Depónia így módosítja a kihelyezett lakossági hulladékok elszállítását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 10:52
Hírek,KultúraMár Vártalak néven nyit hamarosan pékség és közösségi tér a Fehérvári Pagony mellettNem a Fehérvári Pagony bővül, hanem egy új közösségi tér épül a gyerekkönyv és játékbolt mellett. A tavasz végétől, nyár elejétől főképp pékségként üzemelő hely neve Már Vártalak lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 07., 20:31
Hírek,időjárásLehűlés és az év eddigi legmelegebb napja jön a jövő hétenEgy ország könyörgött érte, és végre megjött: jövő héten lesz egy kis csapadék, de alapvetően maradnak a húsz fok feletti nappali hőmérsékletek. A hét közepén lehűlés várható, de a hétvégén jó idő lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 07., 09:26
Hírek,életmentésÉletmentő alkalmazást indít az Országos MentőszolgálatAz Országos Mentőszolgálat hivatalosan is bemutatta ősztől élesítésre kerülő alkalmazását, az ÉletMentő app egy gombnyomással segítséget hív.
2019. 04. 06., 20:31Hírek,fociGarancsi távozhat, a MOL lehet a Vidi új tulajdonosa?Sajtóinformációk szerint a Vidi jelenlegi tulajdonosa hamarosan megvásárolhatja az Újpest FC-t. Ha a Magyar Nemzet értesülése helytálló, úgy Garancsi Istvánnak el kell adnia a fehérvári klubot. A Vidi új tulajdonosa ebben az esetben a jelenlegi névadó szponzor, a MOL lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 06., 19:15
Hírek,VersünnepKneifel Nóra nyerte a tizedik VersünnepetKneifel Nóra lett idén a legjobb fehérvári versmondó. A X. Versünnepen a győztes Gyóni Géza Csak egy éjszakára… című költeményét mondta el. A második helyen Csengey Márton, a harmadik helyen pedig Kiss Viktória végzett.
2019. 04. 06., 09:37Sport,Heti FittRubint Réka: Az egészség nem minden, de nélküle minden semmiTeljesen mindegy, hogy valaki hány éves, az életmódváltást sosem késő elkezdeni - vallja Rubint Réka. Talán ezért is telt csordultig a terem a múlt heti Mozdulj, Fehérvár!-on a fitneszedző órájára.
2019. 04. 05., 09:52Hírek,tűzÉjszaka 72 embert kilakoltattak tűz miatt FehérváronTűz miatt 72 embert kilakoltattak éjszaka Székesfehérváron. A lángok egy háromszintes társasházban csaptak fel.
2019. 04. 04., 19:48Hírek,bűnügyLakótelepről vágtak ki és loptak el fát SzékesfehérváronElképesztő képek kerültek ki a Szeretem Székesfehérvárt Facebook-csoportba: egy fehérvári lakótelep kellős közepén vágott ki fát és lopott el egy ismeretlen férfi.
2019. 04. 04., 15:17Hírek,GoogleEkkor jön újra a Google Fehérvárra, frissül az Utcakép funkcióÚjra róják az utakat a Google autói és hátizsákosai, lehet megint készülni!
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
2019. 04. 03., 20:02Hírek,környezetvédelemNejlonzacskó helyett: nemsokára Fehérvárra is megérkezhet a SPAR környezetbarát tasakjaMárcius vége óta három magyar város SPAR-jaiban és INTERSPAR-jaiban már újrahasználható tasakokban is lehet zöldséget és gyümölcsöt vásárolni. Ha a néhány hónapos tesztidőszak sikeres lesz, az egész országban bevezetik a környezetbarát zsákokat. Pusztuljanak a nejlonzacskók!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 03., 12:41
Hírek,vasútVáltozik a vasúti menetrend, Székesfehérvárt is érintiA MÁV-START ráncfelvarrja a decemberben életbe léptetett vasúti menetrendet. Április 7-től élnek a változások, a lényegesebb módosítások pedig a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza, a Budapest–Győr, a Székesfehérvár–Szombathely, a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs és a Budapest–Kelebia vonalakon utazókat érin...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 03., 11:01
Hírek,közlekedésForgalomkorlátozások lesznek április 3-án, szerdán a MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés miattNagyrészt a Szárcsa utca, a Csíkvári út és a Homoksor környékét érintik a focimeccs miatti lezárások, melyek szerdán 16 órakor kezdődnek és 22 óráig tartanak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 02., 15:24
Hírek,autóMegvan a fehérvári autótolvajok kedvenc márkájaMindössze négy bejelentett autólopással hozta le 2018-at Székesfehérvár, bár ez is elég volt a dobogós helyhez az országos rangsorban. A négyből ráadásul három lopott autó azonos márkájú volt.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!