Hírek
2019. 04. 12., 12:31Hírek,munkahelySzékesfehérvári (is) az ország harmadik legvonzóbb munkahelyeA magyar munkavállalók értékelése alapján már hatodik alkalommal adták át a legvonzóbb vállalatoknak járó díjakat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 12., 10:55
Közlekedés,forgalomkorlátozásSzombaton lezárják az Ányos Pál utca egy szakaszát, a buszok is terelőúton közlekednekA korlátozás szombaton 6 óra és 20 óra között, a Fejér Megyei Diáknapok rendezvényei alatt tart.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 11., 20:05
Hírek,zeneEddig soha nem hallott fehérvári dalok hanganyaga is felkerült egy ingyenes archívumbaHatvankilenc fehérvári felvétel is meghallgatható a Hungaricanára a napokban feltöltött hanganyagok között. Az egykor itt élők harminc, negyven, ötven vagy akár száz éve énekelték fel ezeket a népdalokat.
2019. 04. 11., 16:21Hírek,gólyaTeljesen fel fog épülni a Sukorón lábadozó sérült gólyaVasárnap óta ápolják a sukorói Vadmadárkórházban ezt a sérült gólyát. A madarat egy légvezeték alatt találták meg. Néhány nap múlva szabadon engedhetik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 10., 18:02
Hírek,bolondballagásMiért kedden lesz idén a fehérvári bolondballagás?Nem a csütörtöki szerenád és a szombati központi ballagás közötti pénteken, hanem kedden lesz a székesfehérvári bolondballagás. Az iskolákkal egyeztetve változik idén a hosszú évtizedekre nyúló hagyomány időpontja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 10., 16:12
Hírek,balesetKét baleset is történt az M7-es autópályán, forgalomkorlátozásra kell számítani Rövid időn belül két baleset is történt az M7-es autópályán, az egyik Székesfehérvár, a másik Pákozd mellett szerda kora délután.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 09., 13:44
Hírek,adóNe feledjük ellenőrizni az adóbevallás tervezetünket!Május 20-a a személyi jövedelemadó bevallás leadásának határideje - a NAV által készített bevallás tervezet pedig már egy hónapja elérhető. Érdemes átnézni, és szükség esetén módosítani, majd beküldeni - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
2019. 04. 09., 10:53Hírek,figyelemÁprilis 15-től rágcsálóirtás lesz SzékesfehérváronA kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, ezért fokozattan figyeljetek oda a figyelmeztető felirattal ellátott dobozokra!
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 18:42
Hírek,tablóJön, jön, jön: Fehérvári Tablószépségverseny 2019Teleki, Vasvári, Lánczos, Tóparti, Deák, Hunyadi vagy valamelyik másik iskola? Nemsokára kiderül, hogy melyik végzős osztályé lett idén a legmenőbb tabló Székesfehérváron. A Fehérvári Tablószépségverseny április 23-án kezdődik, idén pedig már az első három helyezett kap díjat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 16:32
Hírek,szemétÍgy változik húsvétkor a szemétszállítás SzékesfehérváronÜnnepek alatt a különböző szolgáltatásokban rendszerint várható változás, Székesfehérváron a Depónia így módosítja a kihelyezett lakossági hulladékok elszállítását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 10:52
Hírek,KultúraMár Vártalak néven nyit hamarosan pékség és közösségi tér a Fehérvári Pagony mellettNem a Fehérvári Pagony bővül, hanem egy új közösségi tér épül a gyerekkönyv és játékbolt mellett. A tavasz végétől, nyár elejétől főképp pékségként üzemelő hely neve Már Vártalak lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 07., 20:31
Hírek,időjárásLehűlés és az év eddigi legmelegebb napja jön a jövő hétenEgy ország könyörgött érte, és végre megjött: jövő héten lesz egy kis csapadék, de alapvetően maradnak a húsz fok feletti nappali hőmérsékletek. A hét közepén lehűlés várható, de a hétvégén jó idő lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 07., 09:26
Hírek,életmentésÉletmentő alkalmazást indít az Országos MentőszolgálatAz Országos Mentőszolgálat hivatalosan is bemutatta ősztől élesítésre kerülő alkalmazását, az ÉletMentő app egy gombnyomással segítséget hív.
2019. 04. 06., 20:31Hírek,fociGarancsi távozhat, a MOL lehet a Vidi új tulajdonosa?Sajtóinformációk szerint a Vidi jelenlegi tulajdonosa hamarosan megvásárolhatja az Újpest FC-t. Ha a Magyar Nemzet értesülése helytálló, úgy Garancsi Istvánnak el kell adnia a fehérvári klubot. A Vidi új tulajdonosa ebben az esetben a jelenlegi névadó szponzor, a MOL lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 06., 19:15
Hírek,VersünnepKneifel Nóra nyerte a tizedik VersünnepetKneifel Nóra lett idén a legjobb fehérvári versmondó. A X. Versünnepen a győztes Gyóni Géza Csak egy éjszakára… című költeményét mondta el. A második helyen Csengey Márton, a harmadik helyen pedig Kiss Viktória végzett.
2019. 04. 06., 09:37Sport,Heti FittRubint Réka: Az egészség nem minden, de nélküle minden semmiTeljesen mindegy, hogy valaki hány éves, az életmódváltást sosem késő elkezdeni - vallja Rubint Réka. Talán ezért is telt csordultig a terem a múlt heti Mozdulj, Fehérvár!-on a fitneszedző órájára.
2019. 04. 05., 09:52Hírek,tűzÉjszaka 72 embert kilakoltattak tűz miatt FehérváronTűz miatt 72 embert kilakoltattak éjszaka Székesfehérváron. A lángok egy háromszintes társasházban csaptak fel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
2019. 04. 04., 19:48Hírek,bűnügyLakótelepről vágtak ki és loptak el fát SzékesfehérváronElképesztő képek kerültek ki a Szeretem Székesfehérvárt Facebook-csoportba: egy fehérvári lakótelep kellős közepén vágott ki fát és lopott el egy ismeretlen férfi.
2019. 04. 04., 15:17Hírek,GoogleEkkor jön újra a Google Fehérvárra, frissül az Utcakép funkcióÚjra róják az utakat a Google autói és hátizsákosai, lehet megint készülni!
2019. 04. 03., 20:02Hírek,környezetvédelemNejlonzacskó helyett: nemsokára Fehérvárra is megérkezhet a SPAR környezetbarát tasakjaMárcius vége óta három magyar város SPAR-jaiban és INTERSPAR-jaiban már újrahasználható tasakokban is lehet zöldséget és gyümölcsöt vásárolni. Ha a néhány hónapos tesztidőszak sikeres lesz, az egész országban bevezetik a környezetbarát zsákokat. Pusztuljanak a nejlonzacskók!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 03., 12:41
Hírek,vasútVáltozik a vasúti menetrend, Székesfehérvárt is érintiA MÁV-START ráncfelvarrja a decemberben életbe léptetett vasúti menetrendet. Április 7-től élnek a változások, a lényegesebb módosítások pedig a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza, a Budapest–Győr, a Székesfehérvár–Szombathely, a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs és a Budapest–Kelebia vonalakon utazókat érin...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!