Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 24., 10:59
Hírek,médiaTudósíts a Floraliáról, FEZEN-jegyet is nyerhetszÁltalános és középiskolások tudósításait várja az Online Floralia. Két-három fős csapatok készíthetnek kötetlen műfajú produktumokat a hétvégi tavaszünnepről. A legjobb pályázatokkal FEZEN-jegyet is lehet nyerni.
2019. 04. 23., 09:30Hírek,figyelemÁramszünet van több utcában a PalotavárosbanA szolgáltatás minőségének javítása a munkálatok célja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 21., 17:56
Hírek,időjárásÁtugorjuk a tavaszt? - A jövő héten akár már 28 fok is lehetNemrég még azon örömködtem, hogy végre kisütött a nap, most meg azon kapom magam, hogy folyamatosan az árnyékokat hajkurászom. Ebből kifolyólag úgy néz ki, hogy a húsvéti hosszú hétvége csak a kezdet, ugyanis a jövő héten olyan meleg lesz, hogy már a nyári hónapokban érezhetjük magunkat. Már csak eg...
2019. 04. 19., 16:11Sport,Heti FittA közösségi futás alapjaiMéghogy a futás magányos sport! A közösségi futás egyre népszerűbb Székesfehérváron is. A nagy társaságban futók között vannak kezdők, haladók és rutinosak is, de a lényeg úgysem az, hogy ki milyen gyorsan teljesíti a távot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 16., 15:24
Hírek,jótékonyságSzékesfehérvár is segít a Notre-Dame újjáépítésébenSzeged után Székesfehérvár önkormányzata is felajánlott tízezer eurót az április 15-én leégett párizsi Notre-Dame-székesegyház újjáépítésére. A Vox Mirabilis Kamarakórus húsvéti koncertjének teljes bevételével segít.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 15., 11:55
Sport,kézilabdaFehérvár? Nem más ember lettem itt, hanem kicsit többAz Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapatának kapusa, Györkös Rebeka úgy érzi, kiváló döntést hozott, amikor Fehérvárra szerződött. Mindezt teljesítményével is igyekszik igazolni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 14., 19:21
Hírek,időjárásMeglepetés húsvétra: mínuszok és 20 fok körüli maximumok váltják egymást a jövő hétenFolytatódik az elmúlt időszakban megszokott nem túl kedvező (és akkor még finoman fogalmaztam) időjárás annyi különbséggel, hogy a nyomasztó meleg és a záporok mellé a hajnali mínuszok is beszállnak a buliba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 14., 13:04
Hírek,balesetLezuhant egy újpesti szurkoló a lelátóról a Vidi-Újpest meccsenA szombati, 2-1-re végződő Vidi-Újpest meccsen lezuhant a MOL Aréna Sóstó lelátójáról egy Újpest-drukker.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÁrokba csúszott egy autó 81-esen, félpályás lezárás vanSérülésről nem érkezett hír.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásForgalomkorlátozás lesz a héten egy öreghegyi kereszteződésnélKeddtől még csak félpályás korlátozás lesz, de pénteken és szombaton aszfaltozás miatt a Pozsonyi út–Zsolnai út kereszteződés egyik teljes ágát lezárják majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetSóderszállító kamion és autó karambolozott GárdonybanA Gárdonyi Géza utca és a Sándor utca kereszteződésénél történt a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 14., 11:00
Hírek,egészségEzeken a helyeken lesznek mammográfiai szűrések áprilisban Fejér megyébenA Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Előszálláson, Alapon és Sárbogárdon mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.
2019. 04. 13., 15:36Sport,Heti FittElőször rendeztek erőemelő bajnokságot FehérváronElőször, ám valószínűleg nem utoljára rendeztek erőemelő bajnokságot Székesfehérváron. A Cutler Fehérvár szervezte a kétnapos bajnokságot, de könnyen előfordulhat, hogy a következő verseny már egy nappal hosszabb lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 13., 11:36
Hírek,érdekességZúzós dubstep a szúnyogok ellenA tudósok ismét kimutatták, hogy tíz emberből négy az hat. No, meg hogy a szúnyogok nem bírják Skrillex zenéjét. Itt a vérszívók elleni harc újabb fegyvere?
2019. 04. 12., 12:31Hírek,munkahelySzékesfehérvári (is) az ország harmadik legvonzóbb munkahelyeA magyar munkavállalók értékelése alapján már hatodik alkalommal adták át a legvonzóbb vállalatoknak járó díjakat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 12., 10:55
Közlekedés,forgalomkorlátozásSzombaton lezárják az Ányos Pál utca egy szakaszát, a buszok is terelőúton közlekednekA korlátozás szombaton 6 óra és 20 óra között, a Fejér Megyei Diáknapok rendezvényei alatt tart.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 11., 20:05
Hírek,zeneEddig soha nem hallott fehérvári dalok hanganyaga is felkerült egy ingyenes archívumbaHatvankilenc fehérvári felvétel is meghallgatható a Hungaricanára a napokban feltöltött hanganyagok között. Az egykor itt élők harminc, negyven, ötven vagy akár száz éve énekelték fel ezeket a népdalokat.
2019. 04. 11., 16:21Hírek,gólyaTeljesen fel fog épülni a Sukorón lábadozó sérült gólyaVasárnap óta ápolják a sukorói Vadmadárkórházban ezt a sérült gólyát. A madarat egy légvezeték alatt találták meg. Néhány nap múlva szabadon engedhetik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 10., 18:02
Hírek,bolondballagásMiért kedden lesz idén a fehérvári bolondballagás?Nem a csütörtöki szerenád és a szombati központi ballagás közötti pénteken, hanem kedden lesz a székesfehérvári bolondballagás. Az iskolákkal egyeztetve változik idén a hosszú évtizedekre nyúló hagyomány időpontja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 10., 16:12
Hírek,balesetKét baleset is történt az M7-es autópályán, forgalomkorlátozásra kell számítani Rövid időn belül két baleset is történt az M7-es autópályán, az egyik Székesfehérvár, a másik Pákozd mellett szerda kora délután.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 09., 13:44
Hírek,adóNe feledjük ellenőrizni az adóbevallás tervezetünket!Május 20-a a személyi jövedelemadó bevallás leadásának határideje - a NAV által készített bevallás tervezet pedig már egy hónapja elérhető. Érdemes átnézni, és szükség esetén módosítani, majd beküldeni - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
2019. 04. 09., 10:53Hírek,figyelemÁprilis 15-től rágcsálóirtás lesz SzékesfehérváronA kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, ezért fokozattan figyeljetek oda a figyelmeztető felirattal ellátott dobozokra!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 18:42
Hírek,tablóJön, jön, jön: Fehérvári Tablószépségverseny 2019Teleki, Vasvári, Lánczos, Tóparti, Deák, Hunyadi vagy valamelyik másik iskola? Nemsokára kiderül, hogy melyik végzős osztályé lett idén a legmenőbb tabló Székesfehérváron. A Fehérvári Tablószépségverseny április 23-án kezdődik, idén pedig már az első három helyezett kap díjat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 08., 16:32
Hírek,szemétÍgy változik húsvétkor a szemétszállítás SzékesfehérváronÜnnepek alatt a különböző szolgáltatásokban rendszerint várható változás, Székesfehérváron a Depónia így módosítja a kihelyezett lakossági hulladékok elszállítását.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!