Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 28., 17:51
Hírek,változásVáltozik a székesfehérvári buszmenetrend március 1-tőlA Zone bevásárlóközpont (korábban Park Center) üzleteinek nyitvatartásához igazították a 35-ös busz menetrendjét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 28., 11:25
Hírek,lezárásVáltozik a forgalmi rend a Fiskális útonPéntektől április közepéig egyirányú lesz a Fiskális út Kassai út – Pozsonyi út közötti szakasza. Terelőútvonalon járnak majd az autóbuszok is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 28., 10:01
Sport,VidiA világ tíz legjobb új stadionja közé került a Vidi-arénaA MOL Aréna Sóstót is beválasztotta a szakmai zsűri a világ tíz legjobb új stadionja közé, és a másik magyar létesítmény, a miskolci DVTK Stadion is bekerült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 26., 10:03
Hírek,büszkeségeinkA tíz legjobb vidéki cukrászda közé választották a fehérvári DamniczkitAz ország legjobb éttermeit díjazta február 25-én este a Dining Guide, de több más díj mellett a legjobb vidéki cukrászdákat is elismerték. Ezek közé választották a fehérvári Damniczkit is.
2019. 02. 25., 09:49Hírek,OscarA Zöld könyv lett a legjobb film, fehérvári közreműködője is lehetett volna a VFX OscarnakAzt hitted, hogy idén nem volt magyar az Oscar-jelöltek között? Tévedés! Tőke Imre tagja volt a Bosszúállók: Végtelen háború vizuális effektjeiért felelős csapatnak. Ráadásul a most Új-Zélandon élő és a WETA Digitalnál dolgozó filmes Székesfehérvárról származik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 24., 18:01
Hírek,időjárásJövő héten akár 20 fok is lehetA tél utolsó napja lesz egyben a hét legmelegebb napja is: csütörtökön akár 20 fok is lehet. A február egy kis felmelegedéssel búcsúzik, de természetesen a hétvégére azért várható némi viharos szél, helyenként pedig csapadék is.
2019. 02. 22., 17:54Hírek,FacebookMegszüntették az egyik fehérvári trolloldaltA napokban megszűnt a Fehérvári Csujjogatós nevű Facebook-oldal. A honlap a lakosokat, politikusokat és intézményeket kikezdő posztjairól vált hírhedtté.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 22., 14:42
Hírek,parkolásAkár ötszáz férőhelyes parkolóház is épülhet a Palotai útonKözel ötszáz új parkolóhellyel bővülhet a város az elkövetkező években. Hamarosan megépülhet az a parkolóház a Palotai úton, melyet korábban a Koch László utcába terveztek. A közgyűlés kiválasztotta a tanulmánytervet, a beruházás két ütemben valósul meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyenMinden városrészben elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások Székesfehérváron    Az országban egyedülálló programhoz 15 helyszínen, hétköznapokon lehet csatlakozni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,sportmajálisEgészség, élmény, közösség: Sportmajális 2024Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongFehérvári hokisok vezérletével győzelem a vb-n, Alba zakó SzolnokonA magyar válogatott második bolzanói vb-sikeréből nagy kanállal vették ki a részüket a Volán játékosai, az Alba kosarasai viszont csalódást keltő produkcióval maradtak alul a Tisza-partján kedd este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 20., 18:08
Hírek,GDPRHamarosan tilos lesz a munkahelyi számítógép magáncélú használataNemsokára vége a jó világnak: törvény fogja tiltani azt, hogy a munkáltatótól munkavégzésre kapott számítógépen magánjellegű dolgokat intézzenek a dolgozók. Ráadásul mindezt a munkáltató még ellenőrizheti is, de csak a munkához kapcsolódó adatokba nézhet bele. Kösz, GDPR!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 20., 13:56
Hírek,szavazásSzavazz a legjobb székesfehérvári orvosra!A páciensek jelölhettek idén is a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra, és végül országszerte közel 700, a gyógyítás iránt elkötelezett szakembert javasoltak, köztük hat székesfehérvárit is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 20., 11:38
Hírek,miért?Fehérvári dagadtak? - Ugye ezt most nem gondoltad komolyan?!Lehetne a közelgő választások miatti, felfokozott érzelmi állapotra fogni a kontroll és a jó ízlés teljes hiányát, de szerintem nincs mit mentegetni: aki bunkó, az egyszerűen faék.
2019. 02. 19., 15:27Hírek,veszélyNébih: rákkeltő anyagot tartalmazó őrölt gyömbér került MagyarországraHatárérték feletti benzo(a)pirént és PAH-ot mértek Kínából származó őrölt gyömbérben, amelyből Magyarországra is került.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 19., 14:00
Hírek,bűncselekményAkár tizenkét évet is kaphat a Budai úti légpuskás lövöldözőAkár tizenkét év fegyházbüntetést is kaphat az a férfi, aki tavaly áprilisban Székesfehérváron, az általa bérelt hetedik emeleti lakás ablakából engedély nélkül tartott, távcsöves légpuskával célzott lövéseket adott le a Budai úti autóbuszmegállóban várakozókra.
2019. 02. 18., 18:04Hírek,biztosításA casco nem váltja ki a kátyúbiztosítástA kátyúk által a gépjárművekben okozott károkat az illetékes útkezelők csak a panaszok mintegy felében térítik meg, az évi néhány ezer forintos kátyúbiztosítás azonban alapvetően növeli a kártérítés esélyét - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 18., 12:04
Hírek,szavazásHét fehérvári jelöltje van a Családháló díjnak - már csak éjfélig lehet szavazniIdén is elismerésben részesíthetjük mindazokat a személyeket és intézményeket, akik szerintünk különösen sokat tettek a munkájuk során a gyermekeinkért. A Családháló díj fehérvári jelöltjeire ma éjfélig lehet szavazni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 18., 09:58
Hírek,szavazásA Petőfi, a FEZEN, az Ikon és a Nyolcas is lehet az év zenei klubjaFebruár 24-ig lehet szavazni Az év koncertjére. A különböző kategóriájú (magyar és külföldi klub- és nagykoncert) bulik mellett a koncert.hu az év zenei klubját is keresi. A jelöltek között ott van Fehérvárról a Petőfi Kultúrtanszék, a FEZEN Klub, az Ikon Club és a Nyolcas Műhely is. A fesztiválok k...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 17., 18:02
Hírek,időjárásMég ne szokjátok meg a jó időt! - A jövő hét közepétől újra lehűlés várhatóIlyen már tényleg nincs! Alig, hogy pár napra beköszönt a napsütés, már tovább is áll, ugyanis a jövő hét közepétől ismételten lehűl a levegő. A hétvégén pedig még botrányosabb időjárásra számíthatunk: akár újra mínusz 8 fok is lehet. Mondtam már, hogy utálom a hideget?
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,ÖreghegySzélesebb és biztonságosabb lett egy fehérvári útkereszteződésKiszélesítették a Verbói utca - Kassai utca csatlakozását. A beruházás mintegy 19 millió forintos önkormányzati támogatásból valósult meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 16., 10:07
Hírek,stadionA Vidi stadionjára is lehet szavazni a világ legjobbjai között az Év Stadionja versenyenAz elmúlt egy évben átadott, legizgalmasabb stadionok versenyén a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó és a DVTK otthona is labdába rúghat a világ legjobbjai között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 15., 18:31
Sport,Heti FittHatvan órás Spartan versenyre készül a fehérvári tűzoltóElső magyarként vehet részt egy hatvan órás Spartan versenyen a székesfehérvári Ódor Péter. A tűzoltó már most aktívan edz a kihívásra, ami júniusban vár rá Namíbiában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 14., 13:06
Hírek,veszélyÚjabb használt autós átverés, székesfehérvári érintettelMindenáron szeretünk jól járni, és vannak, akik erre gátlástalanul ráutaznak. Az újabb használt autós átverésben éppen ezt a gyengeségünket használják ki, és székesfehérvári érintett is van.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 13., 13:58
Hírek,fűtésElfogy a tűzifa? Székesfehérváron mi a helyzet?Minden évben végigfut a hír az interneten: elfogy a tűzifa a fűtési szezon vége előtt. Ez idén sem történt másképpen, így megnéztük, hogy Székesfehérváron mi a helyzet.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!