Hírek
2019. 02. 10., 09:27Hírek,kórházMegújult a traumatológiai ambulancia SzékesfehérváronJelentős fejlesztések valósultak meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Ambulanciáján. Korszerű, országos szinten újdonságnak számító betegbehívó-rendszer kialakítása mellett az ambulancia külseje és eszközparkja is megújulhatott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 09., 11:27
Sport,környezetvédelemÚjrahasznosított olimpiaLassan mindenki ráébred, nem birtokoljuk, csupán élünk bolygónkon, így nem árt vigyázni rá. A 2020-as tokiói olimpia szervezői is szem előtt tartják ezt, az érmek újrahasznosított hulladékból készülnek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 09., 08:14
Hírek,halálÚjabb áldozatot szedett a szén-monoxid SzékesfehérváronKét embert szállítottak kórházba pénteken éjszaka a mentők szén-monoxid-mérgezés gyanújával, egyikük életét nem tudták megmenteni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 08., 12:13
Hírek,adózásTúltoltuk a cigit és a piát 2018-banNagyot futottak a magyarok 2018-ban: 31 milliárd liternyi tisztaszesz fogyott, és átlagosan mindenkire nagyjából 900 szál elszívott cigi jutott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 08., 09:47
Közlekedés,lezárásLezárják szombaton a Várkörút egy szakaszátÉpítési munkák munkák miatt lezárják szombaton a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát a gépjárművek elől, és az autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 07., 13:02
HírekbalesetHárom autó ütközött a 7-es főúton Dinnyés és Agárd között, egy ember életét vesztetteA baleset következtében járműbe szorult egyik utas a helyszínen életét vesztette.
2019. 02. 07., 10:07Hírek,SzékesfehérvárÉpíteni vagy rombolni? - Újabb trágár, gyalázkodó feliratok FehérváronAz elmúlt napokban több helyen gyalázkodó feliratok jelentek meg Fehérváron, amit a közterületekről a Városgondnokság eltávolított, többek között azért, mert a jóízlésbe ütköző feliratok voltak rajtuk. Volt, aki ezt sérelmezte.
2019. 02. 05., 12:51Hírek,balesetHalálos baleset történt a 63-ason Székesfehérvárnál, két ember meghaltEgy nyerges vontató és egy személyautó karambolozott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
2019. 02. 05., 10:01Hírek,bűnügyÍtéletet hirdettek a vörösiszapperben: tíz vádlottat bűnösnek találtakTíz ember bűnösségét mondta ki a vörösiszapper megismételt elsőfokú eljárásában a Győri Törvényszék február 4-én, hétfőn. Az első- és a másodrendű vádlottat, a MAL Zrt. volt vezérigazgatóját és műszaki vezérigazgató-helyettesét letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Öt vádlottat felmentettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 03., 16:14
Hírek,időjárásLehűlés jön, de hétvégére újra melegszik az időSzárazabb idő várható a következő napokban, de ismét csökken egy kicsit a hőmérséklet, ám hétvégére újból kora tavaszias lesz az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 02., 16:29
Hírek,boxMi lesz veled, ökölvívás? És Székesfehérváron?A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nyáron dönt arról, hogy a sportág maradhat-e az ötkarikás játékok programjában. Egy esetleges kedvezőtlen döntés milyen hatással lehet a sportág fehérvári jövőjére? Ennek jártunk utána.
2019. 02. 02., 09:21Sport,Heti FittFehérvári triatlonozó a CutlerbenMárcius közepéig az Alba Triatlon SE versenyzőjével is találkozhatunk, ha a Cutler Fehérvárba indulunk edzeni. Dévay Márk édesapjával és egyben edzőjével, az Alba Triatlon SE alelnökével készül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 01., 16:40
Sport,PortréNascimento fehéren-feketénMég fiatal, de valójában sohasem lehetett igazán az. Mégsem bánja, mert neki megvolt a lehetősége, hogy eldöntse, mit szeretne, és volt akarata, hite megvalósítani. Az pedig, hogy ennek komoly ára van, természetes. Az Alba Fehérvár KC játékosa, Alexandra Priscila do Nascimento számára a kézilabda ha...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 01., 09:51
Sport,korcsolyaFél áron lehet korizni februárban hétköznaponként a Kori LigetbenAmíg tart a kori idő, addig nyitva lesz a Kori Liget is a Zichy ligetben, és hétköznaponként kedvezményes áron lehet megvenni a belépőt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 31., 14:01
HírekrendőrségEzt az eltűnt úrhidai lányt keresi a rendőrségJanuár 26-a óta nem tudja elérni a családja a tizenöt éves úrhidai Brajnovics Noémit. A fiatal lányt már a rendőrség keresi.
2019. 01. 31., 10:10Hírek,tűzÉletet menthet a füstérzékelőA lakástüzek száma a téli időszakban megnő, a szakemberek szerint gyakran egy füstérzékelő beszerzése is megelőzhetné a bajt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 30., 11:44
BűnügyrendőrségKörözési toplista, megosztható bűnözői adatlapok - megújította körözési weboldalát a rendőrségHogy a felhívások mind több emberhez juthassanak el, megújították a police.hu a nyilvános körözések oldalát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 30., 09:57
Hírek,vásárlásVége az ingyen rendelésnek KínábólKét év múlva eltörlik az EU-n kívülről érkező, 22 eurónál kisebb értékű csomagok vám- és adómentességét is. Vagyis 2021-től nem lesz ingyenes a postázás Kínából sem.
2019. 01. 29., 17:44Hírek,bűnügyMegvertek egy gépjárművezető oktatót SzékesfehérváronBántalmazták, feljelentést tett - az egyik székesfehérvári autósiskola oktatója és egyben vezetője kereste meg a Fehérvár Televízió szerkesztőségét a napokban. A sértett arról mesélt, hogy fényes nappal, a forgalmas utcán támadt rá egy férfi, miután annak barátnője sikertelen forgalmi vizsgát tett a...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 29., 11:39
Hírek,fogadóóraLépcső utca befejezése, kutyás élménypark, hangoskodó gyerekek – Facebookon tartott fogadóórát Székesfehérvár polgármestereAz idei év első Facebook-fogadóóráján főként a közlekedéssel, útfelújításokkal kapcsolatos kérdésekkel sorozták meg a székesfehérváriak dr. Cser-Palkovics Andrást, de természetesen azért érkezett még néhány izgalmas kérdés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 28., 18:13
Közlekedés,kerékpárSzékesfehérvár az ország egyik legaktívabb kerékpáros városaKözel hatezer bringás rajzolta meg Magyarország bringás hőtérképét, amely azt is megmutatta: Székesfehérvár az egyik legaktívabb kerékpáros város.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!