Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 09., 17:41
Hírek,időjárásEsős lesz advent harmadik heteEsővel, ónos esővel és kisebb havazással tarkított napok sorával haladunk egyre közelebb a karácsonyhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 18:01
Hírek,karácsonySajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg Fehérvár angyalaiHatvan sajátos nevelési igényű kisgyermek kapott meghívást a Hiemer-házba, ahol egy ünnepség keretében karácsonyi ajándékokat kaptak és egy mesejátékot is megnézhettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 16:34
Hírek,babaÚjra gazdát keres Fehérvár bölcsőjeA hetedik kisbabára vár a vándorbölcső, most hirdeti ugyanis hetedszer pályázatot a SZÉNA Egyesület - a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként.
2018. 12. 07., 19:16Hírek,tragédiaHalálos baleset történt Sárszentmihály közelében - Csatornába esett egy autóÉletét vesztette az a férfi, aki autójával pénteken napközben, egyelőre tisztázatlan okok miatt beleesett a Nádor-csatorna vizébe Székesfehérvár és Sárszentmihály között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 07., 10:05
Hírek,időjárásFehér lesz idén a fehérvári karácsony?Ebben az évtizedben még nem volt fehér karácsony Székesfehérváron, és a 2000-es években is csak elvétve havazott az ünnepek környékén a városban. Idén javíthat(na) az időjárás, bár az előjelek nem éppen a legkedvezőbbek. Mit jósolnak a legnagyobb időjárási portálok? És a meteorológusok?
2018. 12. 04., 19:54Hírek,versenyMegvan, melyik lett a legszebb fehérvári adventi koszorúLezárult a szavazás, eldőlt, hogy a beküldött fotók alapján melyik lett 2018-ban Fehérvár legszebb adventi koszorúja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 16:07
Hírek,veszélySzékesfehérvári gyártóüzembe is került a méreganyagot tartalmazó zabpehelybőlMéreganyag-tartalma miatt azonnali hatállyal vont ki a forgalomból gluténmentes zabtermékeket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A toxinos zabból egy székesfehérvári gyártóüzembe is került.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 12:18
Hírek,fogadóóraPostabezárás, az eltűnt köztéri órák pótlása, parkolás a Sóstói Stadionnál – online fogadóórát tartott Fehérvár polgármestereRekordmennyiségű kérdés érkezett a hétfői facebookos polgármesteri fogadóórára: talán a legtöbben a különböző helyszínek és a városrészek parkolási gondjainak megoldása után érdeklődtek, de ugyancsak sokan firtatták – a többség véleménye szerint rossz – közösségi közlekedés jövőjét, fejlesztési lehe...
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,sebességEzek a Speedmarathon székesfehérvári és Fejér vármegyei helyszíneiElrajtolt a Speedmarathon pénteken reggel, Székesfehérváron 10, Fejérben pedig összesen 54 helyszínen mérnek 24 órán keresztül a rendőrök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,kisteherautóÜzleti logisztika könnyedén: Miért érdemes kisteherautót bérelni?A modern üzleti világ dinamikus és folyamatosan változó jellege miatt elengedhetetlen egy rugalmas és hatékony logisztikai rendszer kialakítása. A vállalkozások számára a sikeres működés kulcsa gyakran a képesség, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljanak a piaci változásokra, legyen szó akár termékek ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 10:16
Hírek,jótékonyságJótékony fehérvári sportolókA sport fontos, de nem minden, az emberség előrébb való. Az idei esztendőben is a SZETA által pártfogolt családokat ajándékozták meg a fehérvári kosarasok és kézisek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 03., 09:56
Hírek,karácsonySzavazz Te is, melyik legyen Fehérvár legszebb adventi koszorúja!Eljött a közönségszavazás ideje: több mint hetven beküldött alkotás fotója közül választhatják ki az fmc.hu olvasói, melyik legyen idén Fehérvár legszebb adventi koszorúja. Szavazni december 4-én, kedden 18 óráig lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 02., 16:38
Hírek,időjárásNem biztos, hogy ezt szerettük volna az időjárástól december elejéreEső, ónos eső és néhol havazás, ehhez hideg, itt-ott köd és persze szél – az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint lesz minden a következő napokban, amit a kellemetlen időjárás gyűjtőfogalma alatt megtalálunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 01., 13:38
Hírek,Az állatorvos válaszolTengerimalac elkaphat embertől megfázást, influenzát?December van, elkezdődik a megfázós, influenzás időszak, amely nem csak ránk van hatással, alkalmanként kisállataink is elkaphatják tőlünk, ha nem vagyunk körültekintőek. Dr. Lorászkó Gábor állatorvost kérdeztük, hogy mi is ilyenkor a teendő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 30., 09:48
Hírek,lezárásLezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét az Adventi Jótékonysági Futás idejéreA IV. Adventi Jótékonysági Futás ideje alatt lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét, és a helyi járatú buszok is módosított útvonalon közlekednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 29., 18:53
Hírek,tél50 ezer forint büntetés a járda sózásáért?Bár idén eddig csak néhány lapátnyi havat kaptunk országos átlagban, azért nem árt felkészülni a járdatakarításra, és arra sem, hogy a kormányrendelet szerint csúnyán megüthetjük a bokánkat, ha megszalad a kezünkben a só.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 29., 16:27
Sport,sportIngyenes boksz edzésekkel várják a gyerekeket a Videoton Box ClubbaSzékesfehérváron egyre népszerűbb sportággá válik a boksz, amelyből természetesen a kicsik sem maradhatnak ki. Ezt szem előtt tartva a nemrég megalapult Videoton Box Clubnak köszönhetően ingyenes edzéseken próbálhatják ki magukat a lurkók a szorítóban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 29., 09:58
Hírek,SzékesfehérvárKikerült az új szelfipont, és a fénygömbök is kaptak helyetMár lehet fotózkodni az új székesfehérvári szelfiponttal a Magyar Király Szálló előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 14:15
Hírek,elismerés A legjobb ásványvíz díját nyerte el a székesfehérvári Aqua MathiasNovember utolsó hétvégéjén tartották a Vajdahunyad várában a XV. Jubileumi Újbor és Sajt Fesztivált, melyen a székesfehérvári Aqua Mathias a legjobb ásványvíznek járó elismerést nyerte el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabai bravúrral bronzkapuban a MÁV Előre!Az elmúlt bő évtized legeredményesebb hazai női röplabdacsapatának otthonában tudott nyerni a fehérvári egylet, így már csak egyetlen siker választja el a történelmi bronztól!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaVojvoda parádéval az elődöntő kapujában az Alba!A fehérvári kosarasok vezéregyéniségével nem bírtak a hazaiak, amit rendkívül magas, 39 VAL-os produkciója jellemez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaVereséggel indult a röplabda finálé - hátrányban a MÁV ElőreCsak időnként játszott úgy a Loki, ahogy tud, így nem sikerült a bravúr elsőre, de van még minimum két lehetőségük a fehérvári férfi röpiseknek a javításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 11:54
Sport,korcsolyaSzombaton nyit a Kori LigetHivatalossá vált: szombaton délelőtt megnyit a Kori Liget a Zichy ligetben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 10:25
Hírek,madáretetésÉrdemes elkezdeni a madáretetéstA hidegebb napok és a hirtelen fagy komoly próbatétel elé állítják a madarakat, de sokan szeretnének segíteni rajtuk. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy valóban segítség legyen a kihelyezett táplálék.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 16:05
Hírek,jótékonyságCipősdoboz-akciók FehérváronA szeretet ünnepéhez közeledve talán legtöbbünk szívesen adakozik, segíti azokat, akik igazán rászorulnak arra. Összegyűjtöttük, hogy Székesfehérváron hol lehet csatlakozni az úgynevezett cipősdoboz-akciókhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 14:09
Hírek,közlekedésElkészült az új kanyarodósáv a Széchenyi utca és a Horvát István utca kereszteződésébenGördülékenyebb lesz ezentúl a közlekedés a Széchenyi út - Horvát István utca csomópontban: november 25-re elkészült az új kanyarodósáv aszfaltozása.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...