Hírek
2018. 12. 15., 13:51Hírek,tűzTűz ütött ki egy székesfehérvári családi házbanA város hivatásos tűzoltói két vízsugárral elfojtották a lángokat.
2018. 12. 15., 10:00Hírek,jótékonyságÚj elektromos ágyakat kapott a fehérvári kórházMúlt héten tíz, most pedig újabb hét elektromos ágy érkezett a Fejér Megyei Szent György Kórházba Németországból. Az eszközök az ápolási osztályra kerülnek a Baptista Szeretetszolgálat adományaként.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 14., 17:56
Hírek,ingatlanSzékesfehérvár leverte az országot paneleladások gyorsaságábanBár voltak hangok, amelyek a piac lassulását suttogták, ezt a piac nem hallotta meg. Székesfehérváron legalábbis biztosan nem, ugyanis nemcsak 2017-hez képest, de az ország többi városához képest is gyorsabban pörögtek a panellakások.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 14., 14:05
Sport,sportA Videoton Box Club versenyzői érmekkel tértek haza az ökölvívók országos bajnokságárólDecember 4-7-ig bonyolították le a Női- Férfi Országos Ökölvívó Bajnokságot, ahol is két fehérvári versenyző, a Videoton Box Club színeiben induló Nagy Angéla és Kiliti Tamás is a szorítóba lépett. Végül mindketten a dobogón végeztek: Kiliti Tamás 56 kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett, Nagy An...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 13., 22:03
Hírek,fociBravúros Vidi-döntetlen a Chelsea ellen, de a BATE jutott továbbA maximum is kevés volt a tartalékos Chelsea ellen. Hiába játszott bravúros döntetlent a Vidi a londoni csapat ellen, a másik meccsen a BATE győzött Görögországban, így ők jutottak tovább a csoportból a Chelsea mellett. Nego a forduló gólját lőtte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 13., 17:56
Hírek,balesetSúlyos baleset történt a Tesco és a Park Center között a Szent Flórián körútonTöbb autó ütközött össze a Tesco és a Park Center közötti úton. A Szent Flórián körúton történt balesetben egy ember súlyosan megsérült.
2018. 12. 13., 16:11Hírek,parkolásIngyenes lesz a parkolás az ünnepi időszakban SzékesfehérváronMár december 18-án, keddtől, egészen 2019. január 1-ig, szintén keddig díjmentesen parkolhatunk Fehérvár egész területén.
2018. 12. 13., 11:06Hírek,balesetHalálos baleset történt MórnálHalálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 9 óra 9 perc körül a 8127-es számú út 6-os kilométerénél, Mór térségében. Egy tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalókA Fejérvíz nevében csalók járják a házakat felmérésre hivatkozvaA szolgáltatónál nem zajlik jelenleg semmilyen közvélemény-kutatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,állatkínzásFelesleges kutya Fehérváron: oszlophoz kötötte, és mellé tette a tálját meg némi tápot a volt gazdaVárják azok jelentkezését, akik látták az esetet vagy felismerik a kutyát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 18:55
Hírek,közlekedésMár tesztelhető a fehérvári okosparkolási rendszerElkezdődött Székesfehérvár okosítása: száz parkolóhelyen helyeztek el olyan szenzort, amelyek segítségével folyamatosan ellenőrizhetjük a helyek foglaltságát. A rendszer tesztelésére már lehet jelentkezni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 16:34
Hírek,büszkeségeinkSzékesfehérvári lett az Év LakberendezőjeCsillogás, pompa és elegancia - a székesfehérvári Capolavoro manufaktúra lakberendezője, Kiszely Beáta glamour stílusú tervével nyerte meg az Év Lakberendezője 2018 pályázatot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 07:36
Hírek,versenyTátrai Réka lett Fehérvár TáncosaDecember 9-én, vasárnap este tartották az első Fehérvár Táncosa tehetségkutató verseny döntőjét a Vörösmarty Színházban. A győztes Tátrai Réka lett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 09., 17:41
Hírek,időjárásEsős lesz advent harmadik heteEsővel, ónos esővel és kisebb havazással tarkított napok sorával haladunk egyre közelebb a karácsonyhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 18:01
Hírek,karácsonySajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg Fehérvár angyalaiHatvan sajátos nevelési igényű kisgyermek kapott meghívást a Hiemer-házba, ahol egy ünnepség keretében karácsonyi ajándékokat kaptak és egy mesejátékot is megnézhettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 16:34
Hírek,babaÚjra gazdát keres Fehérvár bölcsőjeA hetedik kisbabára vár a vándorbölcső, most hirdeti ugyanis hetedszer pályázatot a SZÉNA Egyesület - a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként.
2018. 12. 07., 19:16Hírek,tragédiaHalálos baleset történt Sárszentmihály közelében - Csatornába esett egy autóÉletét vesztette az a férfi, aki autójával pénteken napközben, egyelőre tisztázatlan okok miatt beleesett a Nádor-csatorna vizébe Székesfehérvár és Sárszentmihály között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 07., 10:05
Hírek,időjárásFehér lesz idén a fehérvári karácsony?Ebben az évtizedben még nem volt fehér karácsony Székesfehérváron, és a 2000-es években is csak elvétve havazott az ünnepek környékén a városban. Idén javíthat(na) az időjárás, bár az előjelek nem éppen a legkedvezőbbek. Mit jósolnak a legnagyobb időjárási portálok? És a meteorológusok?
2018. 12. 04., 19:54Hírek,versenyMegvan, melyik lett a legszebb fehérvári adventi koszorúLezárult a szavazás, eldőlt, hogy a beküldött fotók alapján melyik lett 2018-ban Fehérvár legszebb adventi koszorúja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 16:07
Hírek,veszélySzékesfehérvári gyártóüzembe is került a méreganyagot tartalmazó zabpehelybőlMéreganyag-tartalma miatt azonnali hatállyal vont ki a forgalomból gluténmentes zabtermékeket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A toxinos zabból egy székesfehérvári gyártóüzembe is került.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 12:18
Hírek,fogadóóraPostabezárás, az eltűnt köztéri órák pótlása, parkolás a Sóstói Stadionnál – online fogadóórát tartott Fehérvár polgármestereRekordmennyiségű kérdés érkezett a hétfői facebookos polgármesteri fogadóórára: talán a legtöbben a különböző helyszínek és a városrészek parkolási gondjainak megoldása után érdeklődtek, de ugyancsak sokan firtatták – a többség véleménye szerint rossz – közösségi közlekedés jövőjét, fejlesztési lehe...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 10:16
Hírek,jótékonyságJótékony fehérvári sportolókA sport fontos, de nem minden, az emberség előrébb való. Az idei esztendőben is a SZETA által pártfogolt családokat ajándékozták meg a fehérvári kosarasok és kézisek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 03., 09:56
Hírek,karácsonySzavazz Te is, melyik legyen Fehérvár legszebb adventi koszorúja!Eljött a közönségszavazás ideje: több mint hetven beküldött alkotás fotója közül választhatják ki az fmc.hu olvasói, melyik legyen idén Fehérvár legszebb adventi koszorúja. Szavazni december 4-én, kedden 18 óráig lehet.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!