Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 18., 17:37
Hírek,időjárásEl se hisszük: itt a tél és havazhat isJönnek a mínuszok és a csapadék, utóbbiból szinte minden formában kaphatunk a következő napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 17., 10:03
Sport,VidiA focitörténelem Vidi-sikert jósol a stadionavatónNem első alkalommal rendeznek majd valamilyen avató mérkőzést Sóstón, a fehérvári fociszentély eddigi átadómeccsei a Vidi diadalát vetítik előre az Újpest elleni bajnokin.
2018. 11. 16., 20:30Hírek,2019Jövőre lesz egy hatnapos hétvége is2019-ben három háromnapos, két négynapos és egy rekord hosszúságú, hatnapos hétvégénk is lesz. Csak háromszor kell szombaton dolgozni, de ebből kétszer decemberben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 16., 09:55
Hírek,veszélySzalmonellás fűszert hívtak visszaPizza fűszerkeveréket hívott vissza a Lidl Magyarország, mert a cég saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella-szennyezettséget mutatott ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 15., 20:55
Hírek,gasztroSzékesfehérváron készül fel a magyar szakács válogatott a világbajnokságraFehérváron készül a világversenyre a Magyar Nemzeti Cukrász- és Szakács válogatott. A Luxembourgi Kulináris Világbajnokságon mintegy harminc nemzeti válogatott méri össze tudását november végén. Így tehát a magyaroknak fel kell venniük a versenyt olyan országokkal, mint Norvégia, Svédország, Kanada ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 15., 13:54
Hírek,MikulásNem lesz idén Mikulás Motoros Felvonulás Székesfehérváron?Sokan, sokféle fórumon kérdezték már november elejétől kezdve: idén is felvonulnak-e a motoros Mikulások Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 14., 16:03
Hírek,fejlesztésA székesfehérvári kórházban is lesz egynapos sebészeti centrumA Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház lesz az egyike annak a tizennyolc fekvőbeteg-ellátó intézménynek, ahol egynapos sebészeti részleget alakítanak ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 13., 18:18
Hírek,ételEzt a tejszínhabot ne edd meg! - Figyelmeztetést adott ki a NébihTejcukor érzékenyek és tejfehérje érzékenyek számára készült tejszínhab alapot hívott vissza a Meggle Hungary Kft., mert a termék téves receptúra alapján készült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongErdély Csanád visszatért Fehérvárra, félelmetes magyar mag alakul a VolánnálBartalis, Erdély, Hári, Magosi, Sebők, Stipsicz, Terbócs - aligha van erősebb hazai gerinc jelenleg bármely magyar csapatnál, beleértve a válogatottat is, hiszen Magosi visszavonult, Bartalis pedig jelenleg nem vállalja a szereplést a nemzeti együttesben. A Volán legújabb igazolása, Erdély Csanád!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,úszásDelfines éremeső VeszprémbenA székesfehérvári utánpótláskorú úszók remekeltek a Bakony fővárosában, húsz medáliával gazdagabban térhettek haza a rangos viadalról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaA sírból jött vissza, 0-2-ről nyert Kaposváron, így őrzi aranyesélyeit a MÁV Előre!Minden tekintetben padlón voltak már a fehérvári férfi röpisek, de Fortuna fogta kezüket a folytatásban és jól is játszottak, így nem érdemtelenül szomorították el az ünnepre készülődő hazai szurkolókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 13., 16:12
Hírek,közlekedésMég százan meghalnak idén balesetben! – Sokkoló videó a rendőrségtőlTöbb mint félezren haltak meg 2018-ben az utakon Magyarországon. A rendőrségi matek szerint él közöttünk (most) száz ember, aki már nem koccint az újévre. A mi matekunk szerint legalább három vagy négy áldozatot Fejér megyében veszítünk majd el.
2018. 11. 13., 14:11Hírek,lokálpatriótaEgy abai lány rajza lesz a Korzó exkluzív fehérvári kollekciójánFehér Luca Kata rajza kapta a legtöbb szavazatot a Korzó pályázatán, így az abai lány munkáját láthatjuk majd viszont a Playersroom exkluzív kollekciójának darabjain. Nem ez volt az első alkalom, hogy a frissen érettségizett lány Székesfehérvárról készült rajzát elismerték.
2018. 11. 12., 18:14Hírek,hajA jövő fodrászai és a jövő frizurái SzékesfehérváronNemcsak a jövő fodrászai, hanem a jövő frizurái is összegyűltek az Árpád előcsarnokában. Az utcai divat mellett a kreatív hajvágást is bemutatták a nemzetközi fodrászverseny résztvevői. Rengeteg fotót csináltunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 12., 12:01
Hírek,versenyTíz produkció jutott a Fehérvár Táncosa döntőjébeA tehetségkutató verseny elődöntőjében tizenhat formáció táncosai mérkőztek meg a Malom utcai Táncházban vasárnap.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 11., 18:58
Hírek,időjárásTeljes az őrület: a hét elején napsütés, a hétvégén hóesés várhatóBár az elmúlt hetek időjárásából már nagyjából tudjuk, hogy milyen évszakban is vagyunk, azért még így is tud meglepetést okozni az idei ősz. Ez a tendencia a jövő héten is folytatódik: a hét elején még 20 fokok is lehetnek, a hétvégére viszont már megérkezik a lehűlés.
2018. 11. 11., 11:52Hírek,Az állatorvos válaszolKutyák számára kerülendő élelmiszerekVan néhány élelmiszer amely a kutyák számára is egészségtelen, sőt, adott esetben még árthat is nekik. Dr. Lorászkó Gábor állatorvost kérdeztük, melyek ezek.
2018. 11. 10., 17:23Sport,sportAz Újpest ellen játssza első meccsét a MOL Vidi FC az új Sóstói StadionbanNovember 21-én 19 órakor, az Újpest ellen lép pályára először a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban. 2018-ban még további két bajnokit rendeznek Székesfehérváron, melyekre november 12-15. között mini-bérletet értékesít a klub. November 16-tól jegyvásárlásra is lesz lehetőség.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 08., 21:58
Hírek,fociMegint nyert a Vidi az Európa-ligában és továbbjutásra állIsmét legyőzte a MOL Vidi FC a PAOK Szalonikit az Európa-ligában. A két héttel ezelőtti idegenbeli kétgólos győzelem után most a Groupamában nyertek 1:0-ra Juhász Rolandék. A százszázalékos Chelsea mögött továbbjutásra áll a Vidi.
2018. 11. 08., 13:16Sport,önvédelemÍgy védd meg magad! - Önvédelmi gyakorlatok 2. részSajnos a mai világban egyre inkább szükségünk van arra, hogy adott esetben meg tudjuk óvni saját testi épségünket. Ez a cikksorozat azért jött létre, hogy az önvédelemben egy kis segítséget nyújtsunk azoknak is, akik nem tudnak elmenni az ingyenes kurzusra.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 08., 10:01
Hírek,fociLoïc Nego magyar lesz? A Vidi egyik legjobbja hamarosan válogatott lehetKönnyen elképzelhető, hogy Loïc Nego hamarosan magyar állampolgár lesz. A MOL Vidi FC játékosa így pályára léphetne az ország válogatottjában is. Sajtóinformációk szerint a honosítási kérelmet már beadták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 07., 18:41
Hírek,közlekedésTöbbsávos, lámpás körforgalommá alakítják az Auchan-csomópontotA szaktárca elrendelte a tervek elkészítését, hogy az Auchan-körforgalmat jelzőlámpákkal ellátott, többsávos körforgalommá alakítsák.
2018. 11. 07., 17:55Hírek,SkálaHova tűnt a Skála előtti óra?Minap érdekes felfedezést tettünk, miszerint eltűnt a Skála előtti óraszerkezet. A városban mászkálva a többi hasonló órának is hűlt helyét találtuk, így sem a Teleki Blanka Gimnázium mellett, sem pedig a Székesfehérvári Járásbírósággal szemben ne keressétek már a szerkezeteket. De hova tűntek, és m...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 07., 12:00
Hírek,gazdaságA Videoton a legértékesebb magyar cég, további három fehérvári a Top 100-banIsmét elkészítette a Forbes a magyar tulajdonú cégek Top 100-as listáját, amit idén is a Videoton vezet több mint 200 milliárd forint értékkel. További három fehérvári cég is bekerült a legjobbak közé.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!