Hírek
2018. 08. 07., 17:24Hírek,közlekedésKirúgták, mert direkt pocsolyákba hajtott a céges kocsival, hogy lefröcskölje a gyalogosokatSportot űzött egy kanadai cég sofőrje abból, hogy pocsolyákba hajtva lefröcskölje a gyalogosokat. Pechjére az esetet videóra vette egy másik autó fedélzeti kamerája. Az építkezési cég azonnal kirúgta a gonoszkodó sofőrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 07., 10:37
Hírek,tehetségkutatóKiderült, kik jutottak be a Fehérvár Táncosa elődöntőjébeIsmerős nevekre is bukkanhatunk a Fehérvár Táncosa tehetségkutató verseny tizenhat elődöntős versenyzője között. Lássuk, kiket választott ki a zsűri a beküldött ötven videó alapján!
2018. 08. 06., 16:36Hírek,balesetHármas karambol történt az M7-esen, SzékesfehérvárnálA baleset a sztráda Balaton felé vezető oldalán történt, az 57-es és az 58-as kilométer között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 06., 11:22
Közlekedés,statisztikaTöbb mint száz baleset egy év alatt – hol kell a legjobban vigyázni az M7-esen?Szinte nincs olyan nyári péntek, hogy ne érkezne hír: az M7-es elesett. És sajnos leggyakrabban baleset miatt áll be az autópálya. De hol kell a legjobban vigyázni?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 05., 19:51
Hírek,időjárásOlyan meleg lesz a jövő héten, amilyen idén még nem voltTudja az időjárás, hogyan lehet fokozni a kánikulát: a jövő héten lesz olyan nap, amikor 36 fok is lehet, de egyszer sem várnak a szakemberek 33 fok alatti napi maximumot. Ehhez még jöhetnek záporok és zivatarok is, szóval a fülledt dögmeleg garantáltnak tűnik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 05., 10:45
Hírek,felújításHétfőn és kedden aszfaltozás miatt forgalomkorlátozás lesz a Széchenyi úton és a Vörösmarty térenAszfaltozással folytatódik a Vörösmarty tér és a Széchenyi út burkolatának felújítása, emiatt hétfőn és kedden forgalomkorlátozásokat, útlezárásokat vezetnek be két ütemben a Széchenyi út Horvát István út-Balatoni út, valamint a Vörösmarty tér Balatoni út-Budai út közötti szakaszán. A lezárások érin...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2018. 08. 04., 12:58
Sport,kempoPofonok a naplementébenEgy romantikus filmhez nincs szebb helyszín egy vízparti naplementénél. Mondjuk a pofonoknak sem áll rosszul, például egy profi kempógálán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 02., 13:01
Hírek,sikerSikersztori: egymilliárd dolláros startup fehérvári gyártássalÁtlépte az egymilliárd dolláros érdekeltségi szintet egy 15 millió dolláros tőkebevonási kör után a városunkban is gyártó Formlabs. A startup termékfejlesztéséért is felelős egyik tulajdonosának neve ismerősen csenghet a székesfehérváriaknak.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetVillanyoszlopnak ütközött egy kamion SzékesfehérváronAz oszlop kitört az ütközés következtében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetSzinte fékezés nélkül rohant a kocsisorba egy autós az M7-esenA Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a balesetet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,rendőrségSzékesfehérváron is lesz fordulója a komoly nyereménnyel járó közlekedésbiztonsági vetélkedőnekA „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt az ORFK hirdette meg, a legügyesebb család jutalma egy új Škoda Scala.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 02., 11:08
Sport,Tour de HongrieAugusztusban Tour de Hongrie! - Itt a székesfehérvári szakasz időpontja és útvonalaA Tour de Hongrie futamának versenyzői a második szakaszban két kört tesznek meg városunkban, a befutót követően pedig a díjátadó ceremóniát a Zichy-színpadon rendezik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 01., 13:04
Hírek,az ország tortájaA Komáromi kisleány és a Három kívánság lett az ország tortája idénEgy körtés-vaníliás-gyömbéres torta lett az ország tortája 2018-ban. A Komáromi kisleány receptje januárig titkos, de augusztus 18-tól kapható lesz a legtöbb cukrászdában. Az ország cukormentes tortájának idén a chia magos-diós mandulapiskótából, meggyből és a darabos túróból készülő Három kívánságo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 01., 10:42
Hírek,lecsófesztiválMár lehet jelentkezni a Lecsófőző VigasságraAugusztus 26-ig várják a csapatok jelentkezését a 14. székesfehérvári főzőversenyre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 31., 12:56
Hírek,FacebookÍgy dolgoznak a Facebook moderátoraiEddig nagy titoktartás mellett dolgoztak a legnépszerűbb közösségi portál moderátorai, most azonban a Zuckerberg-birdalom érdekes kulisszatitkokat árult el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 31., 10:59
Hírek,tűzKiégett a Ribillió pincéje, szeptember közepén nyitnak újraHétfő reggelre kiégett a Ribillió pincéje. A belvárosi kávézóban elektromos zárlat okozta a tüzet öt négyzetméteren. Szeptember 15-én nyithatnak újra.
2018. 07. 30., 17:00Hírek,jazzHárom napig szól az ingyen jazz Fehérvár belvárosábanHétfőn kezdődik és szerda este ér véget az idei Alba Regia Feszt. A fehérvári nyáresték egyik leghangulatosabb rendezvényén épp egy tucat jazz, swing és blues koncertet lehet ingyenesen megnézni és hallgatni a múzeum kertjében és a Bartók Béla téren.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 30., 14:46
Hírek,ivóvízA hőség miatt felszerelték az ideiglenes ivókutakat isAz öt ideiglenes ivókúttal együtt pedig már közel negyven köztéri kútnál juthatunk ivóvízhez Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 30., 13:29
Hírek,hőségA hőség miatt tovább tart nyitva a strand és locsolják az utakatA hőség ideje alatt egy órával tovább tart nyitva a városi strand és megkezdték Székesfehérvár útjainak locsolását is - írja a városgondnokság.hu
2018. 07. 30., 12:42Hírek,tűzKigyulladt egy családi ház az Akácfa utcábanA terasz és a teteje gyulladt ki egy székesfehérvári családi háznál. Az Akácfa utcai épületben tartózkodók időben elhagyták a házat.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőÍgy mosta el az eső és a jég egy pillanat alatt Fehérvárt és környékét vasárnapSzékesfehérvárt egy zivatart, Csórt pedig a jégeső tarolta le rövid idő alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,húsvétA hét elején még fagyhat hajnalban, majd melegedés kezdődik A hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható - írja a HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeVáltozékonyra fordul az időjárás a hétvégén, vasárnapra visszaesik a hőmérsékletSzombaton még 16-21 Celsius-fok körül alakul a csúcshőmérséklet, majd egy hidegfront miatt vasárnapra 6-7 fokkal visszaesik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 29., 17:34
Hírek,időjárásKánikulával és felhőszakadással búcsúzik a július - időjárásSok napsütés, akár 34 fok, záporokkal és zivatarokkal - ez lesz a heti időjárásmenü, amivel elköszön tőlünk július, és üdvözöl minket a nyár utolsó hónapja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 28., 13:24
Sport,sportIdén is hódított a strandrögbiNyár, napsütés, strand - a nagy többség számra ezek egyenlőek a pihenéssel, láblógatással. De nem a rögbisek számára, akik idén is játékkal töltötték a strandidőt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 27., 17:07
Hírek,vasútSzergej és Nohab Székesfehérváron - nosztalgia hétvégét hirdetett a MÁVIgazi csemegével várja hétvégén a MÁV a vasútbarátokat: Nohab és Szergej mozdonyokkal közlekedtetnek majd vonatokat Székesfehérvár és Tapolca között. Mutatjuk a menetrendet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 27., 15:15
Hírek,veszélyVigyázz az Új Csóri úton, gyakorlatoznak a kisgólyák!Pénteken reggel már bekeveredtek az autók közé a gólyák, de szerencsére nem történt baj.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!