Hírek
2019. 08. 06., 17:12Hírek,illegálisIllegális tűzijátékozás volt Fehérváron, a Sarló utcában - akár 150 ezer forint is lehet a büntetésEgy társas ház tetejéről indított valaki tűzijátékot tegnap este a Sarló utcában, a rögtönzött bulinak egy fél város örülhetett este tíz órakor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 08. 06., 11:09
Hírek,Királyi NapokEzekre a forgalomkorlátozásokra számíts a Királyi Napok alattAugusztus közepétől egyértelműen a Királyi Napokról szól minden Székesfehérváron. A szuper programok mellett azonban néhány forgalmirend-változásra is számítani kell.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 08. 05., 10:48
Hírek,forgalomkorlátozásFelújítás miatt újabb forgalomkorlátozások vannak az ÖreghegyenA Fiskális út felújítási munkálatai miatt egyirányúsításokat vezettek be a Pozsonyi út - Béla út közötti szakaszon, ugyanakkor továbbra is kétirányú marad a forgalom a Máriavölgy - Kassai utca között. Az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
2019. 08. 04., 19:27Hírek,időjárásNapos, meleg, de csapadéktól sem mentes hét elé nézünkA heti időjárást a napsütés fogja jellemezni, azonban helyenként kialakulhatnak majd frissítő záporok, zivatarok.
2019. 08. 03., 14:16Hírek,halakNincs ellenszer a Csónakázó-tó halainak pusztulásáraNem létezik megfelelő gyógyszeres kezelés a Csónakázó-tó kárászainknak, a tenyérnyi méretű halak túlszaporodás miatt pusztulnak, a vérmérgezésre az antibiotikumos kezelés sem hat.
2019. 08. 02., 16:52Közlekedés,motorAz érem másik oldala: hogy vigyázzanak az autósok az ennyire szabálytalan motorosra? - videóAlig egy hete írtuk: fokozottan figyeljünk a motorosokra a hőségben. Ám ez nem mindig egyszerű, ahogy a Facebookra feltöltött székesfehérvári videó is megmutatja.
2019. 07. 31., 19:16Hírek,az ország tortájaA Boldogasszony csipkéje lett idén Az ország tortája, a Kicsi Gesztenye pedig Magyarország Cukormentes TortájaTöbb, mint fél kiló málnát tartalmaz Az ország tortája 2019-es győztese. A Boldogasszony csipkéje a dunaföldvári Tóth Cukrászdában készült el először. Kiderült az is, hogy Magyarország Cukormentes Tortája 2019-ben a Kicsi Gesztenye lett. Ezt a szegedi A Cappella Cukrászdában álmodták meg. A győztes ...
2019. 07. 31., 11:01Közlekedés,bicikliHasználd a kerékpárutat! - 2 Kerék 1 PercbenMikor használhatjuk és mikor nem a járdát kerékpárral?
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hőségA jövő héten kissé mérséklődik a hőségKedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,kánikulaMarad a kánikula hétvégén is - figyeljünk egymásra!Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan péntek 0 órától vasárnap 24 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
2019. 07. 30., 19:32Hírek,jótékonyságHorgásztábort szerveztek a beteg sárbogárdi kisfiúértVerőfényes napsütés, természet, gyerekek és jókedv. Horgásztábort szervezett a székesfehérvári Köztéri kincs megálmodója, Varga-Horváth Melinda. A kezdeményezés egy sárbogárdi fiú kérésére jött létre.
2019. 07. 29., 17:40Sport,VidiVisszaköltözhet a Vidi: a MOL Aréna Sóstóban kezdi a bajnokságotA klub közleményben tudatta: az elmúlt hetek megfeszített munkájának köszönhetően Székesfehérvár Önkormányzatától és a szakhatóságoktól olyan írásos biztosítékokat kaptak, amelyek alapján labdarúgó-mérkőzéseket rendezhetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 29., 15:54
Hírek,BalatonA viharos hétvége a Balatont is elfújtaAz "elfújta" kifejezést pedig szó szerint érthetjük, a viharos szél ugyanis 40 centiméteres különbséget okozott a tó két végének vízállásában.
2019. 07. 28., 18:02Hírek,időjárásNyaralni indulsz? Esőkabátot készíts, mert változékony lesz az időEgy kis zápor, egy kis zivatar, egy kis hidegfront, na, meg azért kellő mennyiségű napsütés - íme a jövőheti időjárás az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.
2019. 07. 27., 18:25Hírek,balesetFokozottan figyeljünk a motorosokra a nagy hőségben!Javában tombol a nyár, ilyenkor sokan választják közlekedésre a motorkerékpárt autó helyett. Azonban nemcsak a motorosok, hanem a motoros balesetek száma is növekszik, nem árt tehát figyelni rájuk is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 27., 15:23
Sport,FEZENAlbások a FEZEN-enAz Alba Fehérvár kosarasai és az Alba FKC női kézilabdázói is kilátogattak a FEZEN-re, a szurkolók a Reaktiválóban találkozhattak kedvenceikkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 27., 13:58
Hírek,vásárlásJövőre a fehérvári Auchanba is érkeznek az önkiszolgáló kasszákBudakalászon és Óbudán már most is működnek önkiszolgáló kasszák az Auchanban, a következő év első felében pedig a székesfehérvári hipermarketben is elérhető lesz a szolgáltatás. A tizenhat automata akadálymentes lesz, viszont nem lehet majd készpénzzel fizetni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 26., 18:21
Hírek,figyelemÍgy melegszik az autó belső hőmérséklete a tűző naponA mai rohanó világban számtalanszor előfordul, hogy a nagy kapkodás közepette valamit kedvenc járgányunkban felejtünk. Ezzel egész addig nincs is nagyobb probléma, amíg ezt nem nyáron tesszük, és nem gyerekünket, netalántán kiskedvencünket hagyjuk a a gépjárműben. Mutatjuk, hogyan forrósodik a helyz...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 26., 17:04
Hírek,buliEnnyi volt a LeBaron Club, de vajon mi lesz a helyén?Ősztől nem LeBaron Club lesz a strand melletti szórakozóhely neve. A záróbulit két hónapja tartották, de már készül az új hely, melynek a neve sem titok. Az N-Joy új dizájnnal, megújuló belső térrel, hétköznapokon pedig étteremmel lesz Fehérvár legújabb szórakozóhelye. Legkésőbb szeptember végén nyi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
2019. 07. 26., 14:55Hírek,környezettudatosságTöbb tízezer kilométert gyalogol és biciklizik egy angol tűzoltó, hogy megmentse a Földet - Székesfehérvárra is eljutottHarmincnégyezer kilométer gyaloglás Latin-Amerikában, huszonegyezer kilométer biciklizés Európa szerte. 2006 óta járja az iskolákat Martin Hutchinson, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelemre és arra, hogy nincs több időnk, meg kell menteni a Földet. Székesfehérvárra is eljött, különleges munk...
2019. 07. 26., 10:59Hírek,halakKiderült, miért pusztulnak a halak a Csónakázó-tóbanAz elmúlt napokban több fórumon is téma volt, hogy jelentős számban pusztulnak a kárászok a Csónakázó-tóban.
2019. 07. 24., 21:39Hírek,kérdésPolgármester a közösség akaratából? A közösségi média elképesztő szárnyalása mostanra a kommunikációt olyan szintre fejlesztette, hogy gyakorlatilag azonnal kaphatunk visszajelzést szinte mindenről, és kis túlzással bárkitől. Akár egy egyszerű hova utazzunk, vagy mit vegyünk fel kérdésünk adódik, akár ennél sokkal fajsúlyosabb dilemmá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 24., 16:54
Hírek,buliTíz hónap után bezárt a Club Le Grand XXLEgy évet sem ért meg a Hadiárva utcában a Club Le Grand XXL. A nagy tervekkel induló szórakozóhely váratlan búcsúbuliját múlt szombaton tartották. A klub üzletvezetőjétől megtudtuk, hogy ezen a helyszínen már biztosan nem is nyitnak ki többet.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!