Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 19:36
Hírek,Ti küldtétekSzivárvánnyal érkezett az eső FehérvárraA Vörösmarty Rádió egyik hallgatója küldte a fotót. Ő így látta az eső megérkeztét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 17:30
HírekBezárják a bicskei menekülttábortDecember végén bezárják a bicskei menekülttábort.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 16:29
HírekA mostani hőség még nem a vénasszonyok nyaraAz elmúlt hetekben az átlagoshoz képest magasabb volt a hőmérséklet. Szeptember közepén még mindig tart a kánikula, azonban ez még nem a vénasszonyok nyara. A napokban többször is 30 Celsius fokig kúszott a hőmérő higanyszála.
2016. 09. 12., 21:00HírekbalesetBaleset történt az M7-esen FehérvárnálEgy mikrobusz és egy terepjáró ütközött össze az M7-es autópályán Székesfehérvárnál, a 62-es út csomópontjának közelében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 19:45
Hírek,munkaMiért nem ilyen minden magyar álláshirdetés?Tegnap az egyik székesfehérvári Lidlben jártam és ahogy beléptem az ajtón, a képen látható álláshirdetés fogadott. Nem csak engem, hanem mindenkit, aki betér az üzletbe. Bruttó 331.856 forintért keresnek boltvezető-helyettest és a fizetésen kívül valamennyi további juttatást is tételesen felsorolják...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 18:05
Hírek,EmlékezésAmikor Csoóri Sándor Fehérváron járt...Merthogy volt ilyen is. Nyilván nem is egyszer. Elvégre mégiscsak zámolyi születésű a Kossuth-díjas költő, a Nemzet Művésze. Csoóri Sándor 87 évesen hunyt el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 15:16
BűnügymigrációLetartóztattak egy migránst Székesfehérváron, mert erőszakoskodott egy kislánnyalKislánnyal erőszakosodott egy migráns Bicskén az elmúlt héten.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 14:00
Hírek,gyászElhunyt Csoóri Sándor, zámolyi születésű költő, íróÉletének 87. évében meghalt Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író, a nemzet művésze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,rezsiÚjabb kormányzati támogatást kapott a fehérvári uszodaEzen felül további 187 millió forintot takarított meg Székesfehérvár egy kormányzati döntésnek köszönhetően.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásNyitott állásajánlatok az Enyingi Agrár Zrt.-nél A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,nyugdíjRendeletmódosítás: több munkakörben már határozatlan ideig dolgozhatnak a nyugdíjasok Még hétvégén hirdette ki azt rendeletmódosítást, valamint határozatmódosítást a kormány, amelyben határozatlan ideig szóló lehetőséget adott a nyugdíjasoknak annak érdekében, hogy egyes jogviszonyokban dolgozhassanak a nyugdíj mellett is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 11:56
Hírek,energiaSzékesfehérvár különös energiáinak titka avagy Ley-vonalak Fejér megyében Az erő legyen veled - hangzik a jól ismert mondat a jól ismert filmből. De vajon valóságban is létezik egy mindent átfogó energia? Őseink, valamint egyes mai elméletek szerint igen, és a Földet idegrendszerként behálózzák az energia-vonalak. Ezek bizony Fejér megyét sem kerülik el és különös energiá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 08:45
Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Kezdd a hetet túlélőcsomagunkkalMa összeszedtünk minden fontos információt, ami nélkülözhetetlen egy kellemes hétfő eltöltéséhez. Kezdd velünk a hetet!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 09., 19:10
Bűnügy,terrorLetartóztattak két férfit, akik az Iszlám Államhoz akartak csatlakozni Előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit a Székesfehérvári Járásbíróság terrorcselekmény előkészülete bűntett gyanúja miatt.
2016. 09. 09., 03:22Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Pénteki túlélőcsomagunk megérkezettMa is megtalálható nálunk az összes fontos információ, ami segíthet túlélni a hét utolsó dolgos napját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 16:25
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Lecsófesztivál, Börgöndi Repülőnap és Magyar Népdal NapjaVéglegesen elkezdődött az ősz, immáron a második hétvégéjébe léptünk. Erről azonban úgy tűnik, az időjárás elfeledkezik, és derült idővel, kánikulával folytatja a dorbézolást. A fehérvári (és környékbeli) programokat így nem fogja megzavarni semmi: a Lecsófesztivál, a Börgöndi Repülőnapok, a Magyar ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 16:00
Hírek,interjúKovács Szilvia: a hajam már nő!Egy étteremben társalogtunk kolléganőmmel egy kávé mellett, hogy ne zavarhasson senki. Hogy csak rá figyelhessek. Szilvi nyitott lelkű és szívű – azt hiszem, kitárta mindkét kaput.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 04:02
Hírek,Facebookról vett történetekMától újra egyedül Youtube-ozok - Egy kényszer szülte különös barátság történeteAz ember csak jár, kel, úgy a való világban, ahogy az interneten. Néha pedig belebotlik érdekes, tanulságos, különös vagy egyszerűen csak jó történetekbe, amik az ismerőseivel vagy azoknak az ismerőseivel esnek meg. Az fmc.hu szerkesztői pedig újságírók volnának (vagy mi), és simán lehajolnak a témá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 02:52
Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Csütörtöki túlélőcsomagunk megérkezettKezdd a reggelt az FMC.hu-val, hogy minden hasznos információt megtudj a napról!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 15:30
Hírek,emlék 64 év után végleg bezárt a Kossuth utcai fényképészetZárt ajtó, üres kirakatok, ez a szomorú látvány fogadja ma a vendégeket, az egykor pezsgő, Kossuth utcai műterem előtt. Végleg bezárt ugyanis a korábban itt működő fényképészet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,balesetNem tartotta be a követési távolságot, tömegkarambolt okozott Fehérvárnál egy budapesti sofőrA februári balesetben egy ember súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
BűnügyöngyilkosságEgy szatyorral akasztotta fel magát a fehérvári fogdán a dunaújvárosi feleségdarabolóA 62 éves B. János fél éve lett öngyilkos a székesfehérvári rendőrségi fogdán. A vizsgálat nem állapított meg rendőri mulasztást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,részegRészegen lopott autót tört össze egy dunaújvárosi férfiBe volt rúgva, jogosítványa sem volt, nem csoda, hogy összetörte a lopott autót a 29 éves dunaújvárosi férfi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 14:09
Hírek,TrendSzőrös vagy csupasz? Álomférfiak mellszőrzete a '60-as évektől napjainkigA szőrös mellkast, más néven a szerelempázsitot szereted, vagy inkább lecsupaszítanád a pasit, úgy modern módra? Esetleg csak kicsit legyen szőrös, mint amikor kevés csípőssel kéred a gyrost? Nézzük, hogyan változott a mellszőrzet trend az elmúlt évtizedekben és mi is a mai álláspont a témával kapc...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 11:15
Hírek,gyerekEgy seregélyesi kislány az ország második legszebb gyerekeSeregélyes mindössze 16 kilométerre van Székesfehérvártól. A 4700 főt számláló településen lakik a hatéves Minárik Dorina, Magyarország második legszebb kislánya. Édesanyjával, Minárikné Pavelka Tímeával beszélgettünk a gyerekszépségversenyekről és Dorina sikereiről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 08:50
Hírek,reggelTraffipax, hírek, időjárás - Érkezik szerdai túlélőcsomagunkMa is összegyűjtöttünk minden szükséges információt ahhoz, hogy jól induljon a nap. Lássuk, mi várható ma.
2016. 09. 06., 12:00Hírek,autóMa már ne tankolj: szerdán 5 forinttal csökken az üzemanyag áraBruttó 5-5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj árát a Mol Nyrt. Ezzel a benzin literenként átlagára 330-331 forintra, a gázolajé 332-333 forintra mérséklődik.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Több mint hetvenen tettek katonai esküt városunkban, mesés kiskertek között sétálhatunk a Zichy Ligetben, telefonos lelkisegélyszolgálat nyújt segítséget krízis helyzetben. Megjelent a Fehérvár Hetilap legújabb, 2023. május 25-ei száma online és holnap már a postaládákba is megérkezik. Kellemes időt...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágokkal díszített mesevilág, színházi olimpia Fehérváron és hangszert a kézbe, vagyis akarom mondani, újságot a kézbe, ha szeretnéd tudni, mi mindenről írtunk a Fehérvári Hetilap május 18-án megjelenő számában!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Bokréta ünnep az Alba Arénában, kulisszatitkok a pápalátogatásról és mosolygós, ballagó fiatalok a nagybetűs élet kapujában. Mások mellett olvashatsz még legfrissebb lapszámunkban a hadtörténeti konferenciáról, az idei érettségiről és mesés kiskertekről. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Április 24-e az Aranybulla napja, Székesfehérvár is ünnepelt. Sportmajálisra és táncünnepre készülünk a hosszú hétvégén. Programajánlónk is megtalálható a 2023. április 27-én megjelent Fehérvár Hetilapban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fehérvári versünnep, Farkas Angéla bizonyult a legjobbnak. Sörháztér: a fehérváriak javaslatait várják és kisebb költségvetéssel ugyan, de megrendezik a városi programok többségét idén. Ezúttal is érdemes fellapozni a 2023. április 20-án megjelent Fehérvári Hetilapot. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megérkezett az állami támogatás, biztosított a Fejérvíz működése. Új tornaterem, táncterem és kórusterem, mérföldkőhöz érkezett a Kodály suli felújítása és meglepő baleseti adatokat hozott a 2022-es év. A részletekért lapozz bele legfrissebb magazinunkba, amely 2023. április 13-án jelent meg! Kellem...