Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 07., 13:02
HírekbalesetHárom autó ütközött a 7-es főúton Dinnyés és Agárd között, egy ember életét vesztetteA baleset következtében járműbe szorult egyik utas a helyszínen életét vesztette.
2019. 02. 07., 10:07Hírek,SzékesfehérvárÉpíteni vagy rombolni? - Újabb trágár, gyalázkodó feliratok FehérváronAz elmúlt napokban több helyen gyalázkodó feliratok jelentek meg Fehérváron, amit a közterületekről a Városgondnokság eltávolított, többek között azért, mert a jóízlésbe ütköző feliratok voltak rajtuk. Volt, aki ezt sérelmezte.
2019. 02. 05., 12:51Hírek,balesetHalálos baleset történt a 63-ason Székesfehérvárnál, két ember meghaltEgy nyerges vontató és egy személyautó karambolozott.
2019. 02. 05., 10:01Hírek,bűnügyÍtéletet hirdettek a vörösiszapperben: tíz vádlottat bűnösnek találtakTíz ember bűnösségét mondta ki a vörösiszapper megismételt elsőfokú eljárásában a Győri Törvényszék február 4-én, hétfőn. Az első- és a másodrendű vádlottat, a MAL Zrt. volt vezérigazgatóját és műszaki vezérigazgató-helyettesét letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Öt vádlottat felmentettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 03., 16:14
Hírek,időjárásLehűlés jön, de hétvégére újra melegszik az időSzárazabb idő várható a következő napokban, de ismét csökken egy kicsit a hőmérséklet, ám hétvégére újból kora tavaszias lesz az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 02., 16:29
Hírek,boxMi lesz veled, ökölvívás? És Székesfehérváron?A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nyáron dönt arról, hogy a sportág maradhat-e az ötkarikás játékok programjában. Egy esetleges kedvezőtlen döntés milyen hatással lehet a sportág fehérvári jövőjére? Ennek jártunk utána.
2019. 02. 02., 09:21Sport,Heti FittFehérvári triatlonozó a CutlerbenMárcius közepéig az Alba Triatlon SE versenyzőjével is találkozhatunk, ha a Cutler Fehérvárba indulunk edzeni. Dévay Márk édesapjával és egyben edzőjével, az Alba Triatlon SE alelnökével készül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 01., 16:40
Sport,PortréNascimento fehéren-feketénMég fiatal, de valójában sohasem lehetett igazán az. Mégsem bánja, mert neki megvolt a lehetősége, hogy eldöntse, mit szeretne, és volt akarata, hite megvalósítani. Az pedig, hogy ennek komoly ára van, természetes. Az Alba Fehérvár KC játékosa, Alexandra Priscila do Nascimento számára a kézilabda ha...
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Közlekedés,M7-es autópályaÜldözés és leszorítás, majd hiszti az M7 belső sávjában: nehezményezte, hogy videózták, ahogy a leállósávon száguldottEgy újabb jóképességű sofőr alakított nagyot az M7-es autópályán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,biztonságAutópálya-matricát lehet nyerniHarmadik alkalommal indít közlekedésbiztonsági témájú online felmérést a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., a kérdőívet kitöltők között tíz darab havi autópálya-matricát sorsol ki a társaság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÁrokba csúszott egy autó 81-esen, félpályás lezárás vanSérülésről nem érkezett hír.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 01., 09:51
Sport,korcsolyaFél áron lehet korizni februárban hétköznaponként a Kori LigetbenAmíg tart a kori idő, addig nyitva lesz a Kori Liget is a Zichy ligetben, és hétköznaponként kedvezményes áron lehet megvenni a belépőt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 31., 14:01
HírekrendőrségEzt az eltűnt úrhidai lányt keresi a rendőrségJanuár 26-a óta nem tudja elérni a családja a tizenöt éves úrhidai Brajnovics Noémit. A fiatal lányt már a rendőrség keresi.
2019. 01. 31., 10:10Hírek,tűzÉletet menthet a füstérzékelőA lakástüzek száma a téli időszakban megnő, a szakemberek szerint gyakran egy füstérzékelő beszerzése is megelőzhetné a bajt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 30., 11:44
BűnügyrendőrségKörözési toplista, megosztható bűnözői adatlapok - megújította körözési weboldalát a rendőrségHogy a felhívások mind több emberhez juthassanak el, megújították a police.hu a nyilvános körözések oldalát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 30., 09:57
Hírek,vásárlásVége az ingyen rendelésnek KínábólKét év múlva eltörlik az EU-n kívülről érkező, 22 eurónál kisebb értékű csomagok vám- és adómentességét is. Vagyis 2021-től nem lesz ingyenes a postázás Kínából sem.
2019. 01. 29., 17:44Hírek,bűnügyMegvertek egy gépjárművezető oktatót SzékesfehérváronBántalmazták, feljelentést tett - az egyik székesfehérvári autósiskola oktatója és egyben vezetője kereste meg a Fehérvár Televízió szerkesztőségét a napokban. A sértett arról mesélt, hogy fényes nappal, a forgalmas utcán támadt rá egy férfi, miután annak barátnője sikertelen forgalmi vizsgát tett a...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 29., 11:39
Hírek,fogadóóraLépcső utca befejezése, kutyás élménypark, hangoskodó gyerekek – Facebookon tartott fogadóórát Székesfehérvár polgármestereAz idei év első Facebook-fogadóóráján főként a közlekedéssel, útfelújításokkal kapcsolatos kérdésekkel sorozták meg a székesfehérváriak dr. Cser-Palkovics Andrást, de természetesen azért érkezett még néhány izgalmas kérdés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 28., 18:13
Közlekedés,kerékpárSzékesfehérvár az ország egyik legaktívabb kerékpáros városaKözel hatezer bringás rajzolta meg Magyarország bringás hőtérképét, amely azt is megmutatta: Székesfehérvár az egyik legaktívabb kerékpáros város.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 27., 17:48
Hírek,időjárásA jövő héten is folytatódik a csapadékos időjárásBár mostanában csúnyán ránk jár a rúd az időjárás tekintetében, ez az állapot úgy néz ki, hogy februárba átlépve sem nagyon akar enyhülni. Illetve annyiban, hogy a havazást felváltotta az ónos eső. Sokkal Jobb! Ja, nem.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőÚjabb jégeső lehet Fehérvár környékénA következő napokban érdemes mindenféle időjárási viszonyra felkészülni: az esernyőket, de a napszemüveget is magunknál tarthatjuk. Az előrejelzés szerint a napokban fülledt, napsütéses és viharos időszakok váltják egymást, akár újabb jégesők is érkezhetnek térségünkbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,szupercellaLátványos fotókon a Székesfehérvárnál kialakult vasárnapi szupercellaMég 200 kilométerről is látni lehetett a vasárnap esti zivatar villámait. Budapest környékén több helyen is cseresznye nagyságú jég esett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszFolytatódik a változékony, záporos-zivataros időjárásFolytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.
2019. 01. 26., 22:15Hírek,tűzTűz ütött ki egy fehérvári családi házban, egy ember meghaltA tűzoltók két embert hoztak ki az épületből, egyikük meghalt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 26., 13:42
Hírek,hegymászás"Megtisztítják" a holttestektől az EverestetElképesztő, egyben szomorú expedícióra készülnek a világ legmagasabb pontján, lehoznák a Mount Everesten életüket vesztő hegymászók holttesteit.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 25., 17:32
Hírek,autópályaJanuár 31-én lejárnak a 2018-as éves autópálya-matricákJanuár 31-én lejárnak a 2018-as éves autópálya-matricák, amelyekkel már csak jövő héten csütörtök éjfélig lehet jogszerűen közlekedni a  magyarországi útdíjköteles autópályákon és autóutakon - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 25., 15:44
Hírek,veszélyMérgezik a kutyákat, inzultálják a kutyásokat Székesfehérváron a Technika Háza mögött?A Facebookon terjedő információk szerint kutyamérgezés történt Székesfehérváron a Technika Háza mögött, egy kölyökkutya esett áldozatul az emberi rosszindulatnak.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!