Hírek
2018. 09. 05., 00:52Hírek,áradásSzáz maroshegyi lakóházat ürítenek ki Fehérváron a megáradt patak miattSzáz ingatlanból közel hatvan embert evakuálnak kedd este Székesfehérváron. A maroshegyi lakosokat egy kollégiumban helyezik el, az áradással érintett Székely utcát lezárták és a vagyonbiztonság érdekében folyamatos rendőri jelenlétet biztosítanak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 04., 15:58
Hírek,szavazásEldönthetjük, milyen legyen a Virágóra 2019-ben – szavazás!Három látványterv közül lehet választani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 03., 14:45
Hírek,FényVégleg betiltották a halogén izzókat az EU-banVéget ért egy korszak, el kell búcsúznunk a klasszikus halogén égőktől, szeptember elsejével kereskedelmi tilalommal sújtották ezeket az Európai Unióban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 03., 12:25
Hírek,viharEvakuálni kellett Bakonycsernyén árvíz miatt, Székesfehérváron kidőlt fa, elrepült szigetelés maradt a vihar utánAz éjszakai heves esőzések miatt hétfőn délelőtt még nem lehetett közlekedni Bakonycsernyén, és evakuálásra is szükség volt, de Székesfehérváron is bőven akadt munkája a tűzoltóknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 02., 20:18
Hírek,időjárásEsőkabátban az iskolába - nyárias meleggel és csapadékkal indít a szeptemberMarad a nyárias meleg az iskolakezdés hetében is, de az esőkabátot sajnos muszáj lesz becsomagolni a kicsiknek az iskolatáskába. Lássuk a heti időjárás előrejelzést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 02., 13:57
Hírek,balesetBaleset és forgalomkorlátozás a 7-es főútonBaleset miatt forgalomkorlátozásra kell készülni a 7-es főút várost elkerülő szakaszán, a szabadbattyáni felhajtó közelében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 01., 16:43
Hírek,gyerekekÚjabb gyereksarok a kórházbanGyereksarkot adtak át a Fejér megyei kórház sürgősségi traumatológiáján. A játékok és a berendezés adományokból és belső összefogás eredményeként gyűlt össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 01., 14:53
Hírek,gyakorlatSzirénapróba lesz Székesfehérváron szeptember 4-én délelőttKétszer is megszólalnak a szirénák Székesfehérváron szeptember 4-én, kedden délelőtt. Aggodalomra persze semmi ok, a város külső védelmi tervének gyakorlása miatt szirénáznak majd. Az iskolákban pedig tűzvédelmi gyakorlatokat tartanak.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetVillanyoszlopnak ütközött egy kamion SzékesfehérváronAz oszlop kitört az ütközés következtében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetSzinte fékezés nélkül rohant a kocsisorba egy autós az M7-esenA Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a balesetet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,rendőrségSzékesfehérváron is lesz fordulója a komoly nyereménnyel járó közlekedésbiztonsági vetélkedőnekA „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt az ORFK hirdette meg, a legügyesebb család jutalma egy új Škoda Scala.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 09. 01., 12:41
Hírek,sportLondonba is eljuthatsz, ha megnyered a kő-papír-olló bajnokságotMegvan a pénzfeldobás alternatívájaként is használt játék, a kő-papír-olló? Nos, jövő héten magyar bajnokságon is elindulhatnak a legügyesebb kezűek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 31., 15:57
Hírek,fociChelsea, PAOK, BATE Boriszov: ők lesznek a Vidi ellenfelei az Európa-liga csoportkörébenUtolsóként húzták ki a MOL Vidi FC nevét az Európa-liga csoportkörének sorsolásán. A magyar bajnok az angol Chelsea-vel, a görög PAOK-kal és a fehérorosz BATE Boriszovval került egy csoportba. Az első meccset szeptember 20-án rendezik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 31., 09:36
Hírek,programForgalomkorlátozások lesznek péntek déltől a Bye Summer koncert miattTöbb autóbuszjárat is terelőútvonalon közlekedik augusztus 31-én, pénteken déltől másnap reggelig, mert a Zichy színpad közelében útlezárások lesznek a Bye Summer nyárzáró program miatt.
2018. 08. 30., 14:56Sport,interjúAz edző, aki házhoz is megy - interjú Horváth-Kuhinkó ViviennelHorváth-Kuhinkó Vivien eddigi életét végigkísérte a sport. Már 8 évesen kézilabdát ragadott, amit 23 éves koráig el sem engedett. Közben 17 évesen a felnőttek között, az első osztályban is bemutatkozhatott, ami később nem várt kudarcba fulladt. A sportágban való csalódás után Vivien új szerelmet tal...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 30., 10:02
Sport,gyerekekMit sportoljon a gyerek?Szeptember elején a szülők azon is elgondolkodnak, hogy gyereküket milyen sportra írassák be. A döntés nem olyan egyszerű, főleg ha a gyerek óhaján túl a testi adottságait, képességeit, a családi logisztikát és magát az edző személyét, sőt a leendő sporttársakat is számításba vesszük. Hogy mikor, ho...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 29., 16:24
Hírek,postaHívószámok nélkül sem lesz utcáig érő sor a Budai úti új postánEgyelőre nem lesz hívószámos rendszer az augusztus 27-én új helyre költözött Budai úti postán. Ettől függetlenül az utcáig érő sor megszűnését várja a kétszer akkora alapterületű, jóval modernebb és kényelmesebb kialakítású hivataltól a cég szóvivője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 29., 10:54
Hírek,figyelemAugusztus 30-tól egy hétre egyirányúsítják a Budai út elejétAugusztus 30-án, csütörtöktől körülbelül egy hétre egyirányúsítják a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti bevezető szakaszát, mert javítási munkálatok kezdődnek egy korábbi csőtörés miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 28., 18:35
Hírek,nosztalgiaVakondok 4: gyűjtői Blu-ray készülhet a magyar videójátékok hőskorát bemutató filmbőlKét hét és kétezer dollár - ennyi hiányzik, hogy gyűjtői Blu-ray készülhessen a '80-as, '90-es évekbeli számítógépes szcénát bemutató popkult dokumentumfilmből. A Vakondok 4 - Végigjátszás a magyar videójátékfejlesztés hőskorát meséli el 47 interjún keresztül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 27., 19:29
Hírek,street foodAkár fehérvári is lehet Európa legjobb street foodjaEhhez csak annyi kell, hogy a székesfehérvári bisztrók és büfék péntekig nevezzenek a hazai előválogatóra a hét kategória egyikében. A magyar győztes, vagyis a Legjobb Magyar Street Food 2018 cím nyertese indulhat a European Street Food Awards szeptember végi döntőjében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Bűnügy,csalásElőzetesnéző milliárdos pénzmosás: 11 csalót kaptak el a Fejér vármegyei rendőrökMintegy 4000 károsulttal járó, csaknem 1,4 milliárd forintos pénzmosás felelőseit fogták el öt vármegye 11 helyszínén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,rendőrségEmberkereskedelem és kényszermunka: a székesfehérvári bordélyházban is dolgoztattakHa a lány nem nyújtott szexuális szolgáltatást, akkor kevesellték a „hazavitt” összeget – amivel reggelente el kellett számolnia –, ezért ennek érdekében volt, hogy zsarolták vagy fizikailag bántalmazták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalás„A főnökkel meg van beszélve” – trükkös csalással fosztott ki lottózókat egy fehérvári férfi és társaA székesfehérvári csaló és hatvani társa a lottózókba betelefonálva rávették az alkalmazottakat arra, hogy vegyenek fel számukra fogadást. Azt mondták, hogy jóban vannak a főnökkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 27., 16:47
Sport,kézilabdaDolgos év vár a fehérvári kézikapusokraAz alaposan megfiatalított Alba FKC hálóőrei gőzerővel készülnek az új szezonra, mely meghatározó lehet pályafutásuk alakulásában.
2018. 08. 27., 15:09Hírek,postaMegnyitott az új posta a Budai útonHétfő reggel óta már nem a megszokott helyen intézhetik postai ügyeiket a Víziváros lakói. Aki továbbra is a Budai úton szeretne levelet, csomagot feladni vagy csekket befizetni, ezentúl egy háztömbbel arrébb keresse a postát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 26., 19:54
Hírek,időjárásCsak semmi pánik! - Szeptemberre visszatér a nyárHihetetlen milyen gyorsan repül az idő. Nemrég még arról írtam, hogy végre nem esik a hó és nemsokára belépünk a nyári hónapokba, most meg ismételten ráfordulunk a hidegebb napokra. Tartom, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, ugyanis az az érzésem, hogy bőven tartogat még meglepetéseket nekünk idén...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 25., 18:40
Sport,sportFehérvári a világ legerősebb 60 éveseGyolcsos Ferenc a Budapesten megnyert Masters Európa-bajnoki cím után a veteránok világbajnokságán sem talált legyőzőre.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!