Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 14., 17:56
Hírek,ingatlanSzékesfehérvár leverte az országot paneleladások gyorsaságábanBár voltak hangok, amelyek a piac lassulását suttogták, ezt a piac nem hallotta meg. Székesfehérváron legalábbis biztosan nem, ugyanis nemcsak 2017-hez képest, de az ország többi városához képest is gyorsabban pörögtek a panellakások.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 14., 14:05
Sport,sportA Videoton Box Club versenyzői érmekkel tértek haza az ökölvívók országos bajnokságárólDecember 4-7-ig bonyolították le a Női- Férfi Országos Ökölvívó Bajnokságot, ahol is két fehérvári versenyző, a Videoton Box Club színeiben induló Nagy Angéla és Kiliti Tamás is a szorítóba lépett. Végül mindketten a dobogón végeztek: Kiliti Tamás 56 kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett, Nagy An...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 13., 22:03
Hírek,fociBravúros Vidi-döntetlen a Chelsea ellen, de a BATE jutott továbbA maximum is kevés volt a tartalékos Chelsea ellen. Hiába játszott bravúros döntetlent a Vidi a londoni csapat ellen, a másik meccsen a BATE győzött Görögországban, így ők jutottak tovább a csoportból a Chelsea mellett. Nego a forduló gólját lőtte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 13., 17:56
Hírek,balesetSúlyos baleset történt a Tesco és a Park Center között a Szent Flórián körútonTöbb autó ütközött össze a Tesco és a Park Center közötti úton. A Szent Flórián körúton történt balesetben egy ember súlyosan megsérült.
2018. 12. 13., 16:11Hírek,parkolásIngyenes lesz a parkolás az ünnepi időszakban SzékesfehérváronMár december 18-án, keddtől, egészen 2019. január 1-ig, szintén keddig díjmentesen parkolhatunk Fehérvár egész területén.
2018. 12. 13., 11:06Hírek,balesetHalálos baleset történt MórnálHalálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 9 óra 9 perc körül a 8127-es számú út 6-os kilométerénél, Mór térségében. Egy tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 18:55
Hírek,közlekedésMár tesztelhető a fehérvári okosparkolási rendszerElkezdődött Székesfehérvár okosítása: száz parkolóhelyen helyeztek el olyan szenzort, amelyek segítségével folyamatosan ellenőrizhetjük a helyek foglaltságát. A rendszer tesztelésére már lehet jelentkezni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 16:34
Hírek,büszkeségeinkSzékesfehérvári lett az Év LakberendezőjeCsillogás, pompa és elegancia - a székesfehérvári Capolavoro manufaktúra lakberendezője, Kiszely Beáta glamour stílusú tervével nyerte meg az Év Lakberendezője 2018 pályázatot.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÁrokba csúszott egy autó 81-esen, félpályás lezárás vanSérülésről nem érkezett hír.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásForgalomkorlátozás lesz a héten egy öreghegyi kereszteződésnélKeddtől még csak félpályás korlátozás lesz, de pénteken és szombaton aszfaltozás miatt a Pozsonyi út–Zsolnai út kereszteződés egyik teljes ágát lezárják majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetSóderszállító kamion és autó karambolozott GárdonybanA Gárdonyi Géza utca és a Sándor utca kereszteződésénél történt a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 07:36
Hírek,versenyTátrai Réka lett Fehérvár TáncosaDecember 9-én, vasárnap este tartották az első Fehérvár Táncosa tehetségkutató verseny döntőjét a Vörösmarty Színházban. A győztes Tátrai Réka lett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 09., 17:41
Hírek,időjárásEsős lesz advent harmadik heteEsővel, ónos esővel és kisebb havazással tarkított napok sorával haladunk egyre közelebb a karácsonyhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 18:01
Hírek,karácsonySajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg Fehérvár angyalaiHatvan sajátos nevelési igényű kisgyermek kapott meghívást a Hiemer-házba, ahol egy ünnepség keretében karácsonyi ajándékokat kaptak és egy mesejátékot is megnézhettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 16:34
Hírek,babaÚjra gazdát keres Fehérvár bölcsőjeA hetedik kisbabára vár a vándorbölcső, most hirdeti ugyanis hetedszer pályázatot a SZÉNA Egyesület - a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként.
2018. 12. 07., 19:16Hírek,tragédiaHalálos baleset történt Sárszentmihály közelében - Csatornába esett egy autóÉletét vesztette az a férfi, aki autójával pénteken napközben, egyelőre tisztázatlan okok miatt beleesett a Nádor-csatorna vizébe Székesfehérvár és Sárszentmihály között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 07., 10:05
Hírek,időjárásFehér lesz idén a fehérvári karácsony?Ebben az évtizedben még nem volt fehér karácsony Székesfehérváron, és a 2000-es években is csak elvétve havazott az ünnepek környékén a városban. Idén javíthat(na) az időjárás, bár az előjelek nem éppen a legkedvezőbbek. Mit jósolnak a legnagyobb időjárási portálok? És a meteorológusok?
2018. 12. 04., 19:54Hírek,versenyMegvan, melyik lett a legszebb fehérvári adventi koszorúLezárult a szavazás, eldőlt, hogy a beküldött fotók alapján melyik lett 2018-ban Fehérvár legszebb adventi koszorúja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 16:07
Hírek,veszélySzékesfehérvári gyártóüzembe is került a méreganyagot tartalmazó zabpehelybőlMéreganyag-tartalma miatt azonnali hatállyal vont ki a forgalomból gluténmentes zabtermékeket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A toxinos zabból egy székesfehérvári gyártóüzembe is került.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 12:18
Hírek,fogadóóraPostabezárás, az eltűnt köztéri órák pótlása, parkolás a Sóstói Stadionnál – online fogadóórát tartott Fehérvár polgármestereRekordmennyiségű kérdés érkezett a hétfői facebookos polgármesteri fogadóórára: talán a legtöbben a különböző helyszínek és a városrészek parkolási gondjainak megoldása után érdeklődtek, de ugyancsak sokan firtatták – a többség véleménye szerint rossz – közösségi közlekedés jövőjét, fejlesztési lehe...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,lopásLopott birkával a vállán kaptak el egy férfit a sárbogárdi rendőrökA sokat látott rendőrök is meglepődtek a bizarr pároson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményMegkéselte, órákon keresztül alázta és bántalmazta hajléktalan ismerősét az ittas férfi SzékesfehérváronA fellebviteli főügyészség összesen 12 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit , és kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 10:16
Hírek,jótékonyságJótékony fehérvári sportolókA sport fontos, de nem minden, az emberség előrébb való. Az idei esztendőben is a SZETA által pártfogolt családokat ajándékozták meg a fehérvári kosarasok és kézisek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 03., 09:56
Hírek,karácsonySzavazz Te is, melyik legyen Fehérvár legszebb adventi koszorúja!Eljött a közönségszavazás ideje: több mint hetven beküldött alkotás fotója közül választhatják ki az fmc.hu olvasói, melyik legyen idén Fehérvár legszebb adventi koszorúja. Szavazni december 4-én, kedden 18 óráig lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 02., 16:38
Hírek,időjárásNem biztos, hogy ezt szerettük volna az időjárástól december elejéreEső, ónos eső és néhol havazás, ehhez hideg, itt-ott köd és persze szél – az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint lesz minden a következő napokban, amit a kellemetlen időjárás gyűjtőfogalma alatt megtalálunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 01., 13:38
Hírek,Az állatorvos válaszolTengerimalac elkaphat embertől megfázást, influenzát?December van, elkezdődik a megfázós, influenzás időszak, amely nem csak ránk van hatással, alkalmanként kisállataink is elkaphatják tőlünk, ha nem vagyunk körültekintőek. Dr. Lorászkó Gábor állatorvost kérdeztük, hogy mi is ilyenkor a teendő.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!