Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 29., 09:58
Hírek,SzékesfehérvárKikerült az új szelfipont, és a fénygömbök is kaptak helyetMár lehet fotózkodni az új székesfehérvári szelfiponttal a Magyar Király Szálló előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 14:15
Hírek,elismerés A legjobb ásványvíz díját nyerte el a székesfehérvári Aqua MathiasNovember utolsó hétvégéjén tartották a Vajdahunyad várában a XV. Jubileumi Újbor és Sajt Fesztivált, melyen a székesfehérvári Aqua Mathias a legjobb ásványvíznek járó elismerést nyerte el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 11:54
Sport,korcsolyaSzombaton nyit a Kori LigetHivatalossá vált: szombaton délelőtt megnyit a Kori Liget a Zichy ligetben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 10:25
Hírek,madáretetésÉrdemes elkezdeni a madáretetéstA hidegebb napok és a hirtelen fagy komoly próbatétel elé állítják a madarakat, de sokan szeretnének segíteni rajtuk. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy valóban segítség legyen a kihelyezett táplálék.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 16:05
Hírek,jótékonyságCipősdoboz-akciók FehérváronA szeretet ünnepéhez közeledve talán legtöbbünk szívesen adakozik, segíti azokat, akik igazán rászorulnak arra. Összegyűjtöttük, hogy Székesfehérváron hol lehet csatlakozni az úgynevezett cipősdoboz-akciókhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 14:09
Hírek,közlekedésElkészült az új kanyarodósáv a Széchenyi utca és a Horvát István utca kereszteződésébenGördülékenyebb lesz ezentúl a közlekedés a Széchenyi út - Horvát István utca csomópontban: november 25-re elkészült az új kanyarodósáv aszfaltozása.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 11:48
Hírek,munkaTe is lehetsz hétköznapi hős: tűzoltókat keresnek SzékesfehérvárraTűzoltókat keresnek a székesfehérvári katasztrófavédelemhez. A szakképzés februárban indul, de a fizikai felmérést holnap reggel tartják Szent Flórián körúti tűzoltó laktanyában.
2018. 11. 27., 10:03Hírek,karácsonyDurván drágul idén a lucfenyő, a többi fajta ára változatlanNagyot drágul idén karácsonyra a lucfenyő, míg a többi kedvelt fa ára nagyjából megegyezik a tavalyival. Idén is várhatóan 2-2,5 millió karácsonyfát adnak el az ünnepekig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 26., 16:02
Hírek,telefonÍgy mobiloznak a magyarokÁtfogó tanulmány készült mobilozási szokásainkról, melyekben jól észrevehetőek a generációs különbségek, ugyanakkor annyira talán mégsem vesztek el a fiatalok a telefonjukban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 26., 09:57
Hírek,űrÉlőben nézheted ma este, hogyan landol a Marson egy űrszondaMa este kilenc óra körül landol a Marson az InSight. Az űrszonda május 5-i indulása óta nagyjából 485 millió kilométert tett meg. A NASA robotja a sikeres landolás után a bolygó felszín alatti részét kutatja majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 25., 16:54
Hírek,időjárásVegyük fel a kesztyűt, jönnek a mínuszok!Erősen markoljuk majd a héten kesztyűbe burkolt kezünkkel az esernyőnk szárát: sok csapadékkal, jelentős lehűléssel közeleg a tél. Hétvégén már itt a december.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 24., 12:58
Sport,kosárlabdaBulgáriában folytatja kalandozásait az AlbaÚgy tűnik, a fehérvári kosárlabdázók idén "bolgár szezont" tartanak, a Europe Cup második csoportkörében ismét balkáni riválisok jönnek. Ismerjük meg az Alba kupaellenfeleit!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 22., 13:53
Hírek,sikerVilágraszóló Fejér megyei siker a világ legnagyobb csokoládé szakmai versenyénAz International Chocolate Awardsról, a világ egyik legrangosabb és legfontosabb csokoládé szakmai versenyéről a magyar csokoládégyártók, köztük egy dunaújvárosi, 4 ezüst- és 1 bronzéremmel tértek haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 21., 22:05
BűnügyítéletNyolc év fegyházra ítélték szexuális erőszak miatt a bicskei gyermekotthon volt igazgatójátA Székesfehérvári Törvényszék szerdán hirdetett ítéletet folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és más szexuális visszaélések miatt. A férfi éveken át molesztálta a rábízott fiú diákjait.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 21., 10:08
Hírek,karácsonyFényvonattá változik adventkor a fehérvári városnéző kisvonat - Regisztrálj időben, ha utazni akarsz rajta!Advent első három szombatján ünnepi kivilágításban közlekedik majd a székesfehérvári városnéző kisvonat. A fényvonatra felszállni csak előzetes regisztrációval és jegyvásárlással lehet majd - érdemes tehát előre tervezni, ha szeretnénk meglepni a családot egy különleges úttal!
2018. 11. 20., 18:25Hírek,télFehérváron is megkezdte a munkát a hóügyeletFelkészültek a Városgondnokság gépei a téli munkákra. A gépszemlén a hókotrók és a síkosságmentesítő berendezések műszaki felülvizsgálata után már készen állnak a tél viszontagságaira.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 20., 14:01
Hírek,sikerA Grundfos lett az Év Családbarát VállalataA napokban átadták az Év Családbarát Vállalata-díjakat, melyek között a székesfehérvári telephellyel is rendelkező Grundfos Magyarország Gyártó Kft. nyerte el a fődíjat nagyvállalati kategóriában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,lopásLopott birkával a vállán kaptak el egy férfit a sárbogárdi rendőrökA sokat látott rendőrök is meglepődtek a bizarr pároson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményMegkéselte, órákon keresztül alázta és bántalmazta hajléktalan ismerősét az ittas férfi SzékesfehérváronA fellebviteli főügyészség összesen 12 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit , és kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 20., 10:29
Hírek,közlekedésMondj véleményt Székesfehérvár buszközlekedéséről!A felmérés eredménye is alakítja majd a helyi autóbuszos közlekedési hálózat és menetrend megújítását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 20., 09:47
Hírek,versenyAkár fehérvári is lehet Az Év bölcsődéjeMár van fehérvári a jelöltek között, a további jelöléseket pedig november 30-ig lehet leadni az Év Bölcsődéje elismerésének elnyeréséért.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2018. 11. 19., 16:34
Sport,testépítésA fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét isNovember 17-én, szombaton lement a 2018-as SuperBody, ahol Magyarország legfittebb testépítői mérték össze tudásukat és izmaikat. A székesfehérvári Gazdag Kitti is az indulók között volt, és mint eddigi összes versenyéről, ezúttal is éremmel, a Wellness kategória győzteseként térhetett haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 19., 10:02
Sport,jégkorongFehérvári gól jelentette az EBEL 25000. alapszakasz-góljátA Fehérvár AV19 nagy csatában, kétgólos hátrányból fordítva nyerte meg szombati találkozóját a Dornbirn Bulldogs ellen az Erste Bank Eishockey Ligában. A 3-2-es hazai győzelemmel záruló találkozó különlegessége, hogy a győztes találat a liga történetének 25000. alapszakasz-gólja volt.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!