Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2018. 11. 19., 16:34
Sport,testépítésA fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét isNovember 17-én, szombaton lement a 2018-as SuperBody, ahol Magyarország legfittebb testépítői mérték össze tudásukat és izmaikat. A székesfehérvári Gazdag Kitti is az indulók között volt, és mint eddigi összes versenyéről, ezúttal is éremmel, a Wellness kategória győzteseként térhetett haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 19., 10:02
Sport,jégkorongFehérvári gól jelentette az EBEL 25000. alapszakasz-góljátA Fehérvár AV19 nagy csatában, kétgólos hátrányból fordítva nyerte meg szombati találkozóját a Dornbirn Bulldogs ellen az Erste Bank Eishockey Ligában. A 3-2-es hazai győzelemmel záruló találkozó különlegessége, hogy a győztes találat a liga történetének 25000. alapszakasz-gólja volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 18., 17:37
Hírek,időjárásEl se hisszük: itt a tél és havazhat isJönnek a mínuszok és a csapadék, utóbbiból szinte minden formában kaphatunk a következő napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 17., 10:03
Sport,VidiA focitörténelem Vidi-sikert jósol a stadionavatónNem első alkalommal rendeznek majd valamilyen avató mérkőzést Sóstón, a fehérvári fociszentély eddigi átadómeccsei a Vidi diadalát vetítik előre az Újpest elleni bajnokin.
2018. 11. 16., 20:30Hírek,2019Jövőre lesz egy hatnapos hétvége is2019-ben három háromnapos, két négynapos és egy rekord hosszúságú, hatnapos hétvégénk is lesz. Csak háromszor kell szombaton dolgozni, de ebből kétszer decemberben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 16., 09:55
Hírek,veszélySzalmonellás fűszert hívtak visszaPizza fűszerkeveréket hívott vissza a Lidl Magyarország, mert a cég saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella-szennyezettséget mutatott ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 15., 20:55
Hírek,gasztroSzékesfehérváron készül fel a magyar szakács válogatott a világbajnokságraFehérváron készül a világversenyre a Magyar Nemzeti Cukrász- és Szakács válogatott. A Luxembourgi Kulináris Világbajnokságon mintegy harminc nemzeti válogatott méri össze tudását november végén. Így tehát a magyaroknak fel kell venniük a versenyt olyan országokkal, mint Norvégia, Svédország, Kanada ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 15., 13:54
Hírek,MikulásNem lesz idén Mikulás Motoros Felvonulás Székesfehérváron?Sokan, sokféle fórumon kérdezték már november elejétől kezdve: idén is felvonulnak-e a motoros Mikulások Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 14., 16:03
Hírek,fejlesztésA székesfehérvári kórházban is lesz egynapos sebészeti centrumA Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház lesz az egyike annak a tizennyolc fekvőbeteg-ellátó intézménynek, ahol egynapos sebészeti részleget alakítanak ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 13., 18:18
Hírek,ételEzt a tejszínhabot ne edd meg! - Figyelmeztetést adott ki a NébihTejcukor érzékenyek és tejfehérje érzékenyek számára készült tejszínhab alapot hívott vissza a Meggle Hungary Kft., mert a termék téves receptúra alapján készült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 13., 16:12
Hírek,közlekedésMég százan meghalnak idén balesetben! – Sokkoló videó a rendőrségtőlTöbb mint félezren haltak meg 2018-ben az utakon Magyarországon. A rendőrségi matek szerint él közöttünk (most) száz ember, aki már nem koccint az újévre. A mi matekunk szerint legalább három vagy négy áldozatot Fejér megyében veszítünk majd el.
2018. 11. 13., 14:11Hírek,lokálpatriótaEgy abai lány rajza lesz a Korzó exkluzív fehérvári kollekciójánFehér Luca Kata rajza kapta a legtöbb szavazatot a Korzó pályázatán, így az abai lány munkáját láthatjuk majd viszont a Playersroom exkluzív kollekciójának darabjain. Nem ez volt az első alkalom, hogy a frissen érettségizett lány Székesfehérvárról készült rajzát elismerték.
2018. 11. 12., 18:14Hírek,hajA jövő fodrászai és a jövő frizurái SzékesfehérváronNemcsak a jövő fodrászai, hanem a jövő frizurái is összegyűltek az Árpád előcsarnokában. Az utcai divat mellett a kreatív hajvágást is bemutatták a nemzetközi fodrászverseny résztvevői. Rengeteg fotót csináltunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 12., 12:01
Hírek,versenyTíz produkció jutott a Fehérvár Táncosa döntőjébeA tehetségkutató verseny elődöntőjében tizenhat formáció táncosai mérkőztek meg a Malom utcai Táncházban vasárnap.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 11., 18:58
Hírek,időjárásTeljes az őrület: a hét elején napsütés, a hétvégén hóesés várhatóBár az elmúlt hetek időjárásából már nagyjából tudjuk, hogy milyen évszakban is vagyunk, azért még így is tud meglepetést okozni az idei ősz. Ez a tendencia a jövő héten is folytatódik: a hét elején még 20 fokok is lehetnek, a hétvégére viszont már megérkezik a lehűlés.
2018. 11. 11., 11:52Hírek,Az állatorvos válaszolKutyák számára kerülendő élelmiszerekVan néhány élelmiszer amely a kutyák számára is egészségtelen, sőt, adott esetben még árthat is nekik. Dr. Lorászkó Gábor állatorvost kérdeztük, melyek ezek.
2018. 11. 10., 17:23Sport,sportAz Újpest ellen játssza első meccsét a MOL Vidi FC az új Sóstói StadionbanNovember 21-én 19 órakor, az Újpest ellen lép pályára először a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban. 2018-ban még további két bajnokit rendeznek Székesfehérváron, melyekre november 12-15. között mini-bérletet értékesít a klub. November 16-tól jegyvásárlásra is lesz lehetőség.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,MÁVMájus 13-án indul a balatoni vasúti előszezonMár az iskolai szünidő kezdete előtt egy hónappal, május 13-tól sűríti a Balatonhoz induló vonatforgalmat és növeli a kerékpárszállítási kapacitásokat a MÁV-Start - közölte az MTI.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 08., 21:58
Hírek,fociMegint nyert a Vidi az Európa-ligában és továbbjutásra állIsmét legyőzte a MOL Vidi FC a PAOK Szalonikit az Európa-ligában. A két héttel ezelőtti idegenbeli kétgólos győzelem után most a Groupamában nyertek 1:0-ra Juhász Rolandék. A százszázalékos Chelsea mögött továbbjutásra áll a Vidi.
2018. 11. 08., 13:16Sport,önvédelemÍgy védd meg magad! - Önvédelmi gyakorlatok 2. részSajnos a mai világban egyre inkább szükségünk van arra, hogy adott esetben meg tudjuk óvni saját testi épségünket. Ez a cikksorozat azért jött létre, hogy az önvédelemben egy kis segítséget nyújtsunk azoknak is, akik nem tudnak elmenni az ingyenes kurzusra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 08., 10:01
Hírek,fociLoïc Nego magyar lesz? A Vidi egyik legjobbja hamarosan válogatott lehetKönnyen elképzelhető, hogy Loïc Nego hamarosan magyar állampolgár lesz. A MOL Vidi FC játékosa így pályára léphetne az ország válogatottjában is. Sajtóinformációk szerint a honosítási kérelmet már beadták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 07., 18:41
Hírek,közlekedésTöbbsávos, lámpás körforgalommá alakítják az Auchan-csomópontotA szaktárca elrendelte a tervek elkészítését, hogy az Auchan-körforgalmat jelzőlámpákkal ellátott, többsávos körforgalommá alakítsák.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!