Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 17:34
HírektűzÍgy lángolt az autó a Sarló és Gőzmalom utca kereszteződésébenA lángokat a hivatásos tűzoltók megfékezték, személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 17:17
Hírek,biztonságFejér megyében is elindult a LépcsőházŐr programA lépcsőházakba telepített kamerarendszerektől a lakásbetörések és a kisebb rongálások számának csökkenését is remélik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 13:42
Hírek,támogatásMég szavazhatsz a Jancsárkertre - segíts nyerni a közösségnek!Az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forint hozzájárulást kap közösségépítő ötletének megvalósításához.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 10:55
Hírek,történelemMathias, aki egy Cessnával adott lökést a peresztrojkánakA fiatalabb generáció biztosan nem ismeri Mathias Rust nevét, aki a "nyugati métely" képviselőjeként épp 31 éve bolonddá tette a szovjet elhárítást és egy Cessnával landolt a moszkvai Vörös téren.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 27., 20:39
Hírek,időjárásHölgyeim és Uraim: újra itt a nyárOlyan gyorsan repül az idő, hogy szinte fel sem lehet fogni. Nemrég még a hó miatt siránkoztunk, most pedig a túlzott meleg, a hirtelen lecsapódó záporok és zivatarok miatt főhet a fejünk. Mert hát lassan nyár van, és ha már nyár, ahhoz természetesen brutális forróság is dukál. Nem csalás és nem is ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 26., 17:42
Hírek,szavazásÖsszesen egymillió forintot nyernek a legjobb ovis alkotások - elkezdődött a Mesés kiskertek szavazás!23 kiskert verseng a legtöbb szavazatért, és az összesen egymillió forintért, amit a győztesek az óvodájuk udvarára költhetnek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 26., 15:23
Hírek,kézilabdaA nagy meccsek után jön a legszebb napKét éve szerződött Fehérvárra, ahol új otthonra talált Pelczéder Orsolya. Az Alba FKC szurkolói által az év legjobbjának választott szélsővel csapatról, kézilabdáról és esküvőről beszélgettünk.
2018. 05. 25., 19:34Hírek,közlekedésÍgy méri civil autókból menet közben a sebességet a rendőrségCáfolja a rendőrség, hogy jelöletlen autóikkal gyorshajtásba kényszerítenének bárkit. A közleménnyel együtt egy videót is nyilvánosságra hoztak, amiben bemutatják a menet közbeni sebességmérés módszerét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,inflációJanuárhoz viszonyítva átlagosan 0,7 százalékkal emelkedtek az árak2024. februárban a fogyasztói árak átlagosan 3,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbiakat. Januárhoz viszonyítva átlagosan 0,7%-kal emelkedtek az árak, a járműüzemanyagok 6,7%-kal drágultak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adóHol kérhetünk adózási kérdésekben ingyenes segítséget?Bár a magánszemélyek jelentős részének a NAV elkészíti az adóbevallását, mégis adódhat úgy, hogy kérdésünk van adózás témakörben. Hol kaphatunk válaszokat ingyenesen? 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,albérletMegfizethetőbb albérletek? A székesfehérvári albérletárakat csak a fővárosiak előzik megA lakbérek és a fizetési adatok aránya alapján nagyon komoly különbségek vannak az országban az albérletek árai között - derül ki az ingatlan.com felméréséből. Ez alapján Székesfehérváron az átlagfizetés 33 százalékából jönne ki havonta egy átlagos albérlet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 25., 17:04
Hírek,ingatlanLehet még olcsó új építésű ingatlant venni Székesfehérváron?Talán nem spoilerezek különösebben, ha elárulom: nem! De, hogy mennyire nem, és mennyit drágult alig fél év alatt a piac Székesfehérváron, azon érdemes egy kicsit elidőzni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 25., 12:52
Sport,PortréFejes Dóra blogolással készült a maratonraRotterdamig ment, hogy lefussa a maratont, hobbinak a triatlont választotta, a teljesítmény számára doppingszer. A Fehérvár Televízió nézői mégis rendszerint nyugalmi állapotban találkozhatnak vele: hetente többször leül a híradó pultja mögé, hogy a helyi híreket tolmácsolja. Fejes Dórával motiváció...
2018. 05. 24., 15:48Hírek,Velencei-tóSemmi extra, csak egy szép drónvideó a Velencei-tórólA Bory-vár, Székesfehérvár belvárosa és Csókakő vára után ismét a közelben készített drónvideót John Fehér. Az Amerikában élő filmes ezúttal a tavaszi Velencei-tóról töltött fel új videót Youtube-csatornájára.
2018. 05. 24., 14:43Hírek,közlekedésVideón, ahogy majdnem elgázol egy gyalogost a piroson áthajtó autós a Piac térnélKis híján elgázolt egy szabályosan közlekedő gyalogost egy Suzuki Székesfehérváron, a Piac térnél. A szerda kora délután készült videót egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette, a balesetet elkerülését - és talán az életét is - a férfi csak a jó reflexeinek köszönheti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 23., 18:28
Hírek,miért?Pipicici, szemcsi, burgi és társai – te melyik szó becézésétől mászol falra?Persze a nyelv, ahogy minden más, folyamatosan változik, születnek új szavak, kifejezések és ugyanígy kopnak is ki régiek. El kell fogadnunk. De azt már sokkal nehezebb, ahogy szép magyar nyelvünket folyamatosan erőszakolva gyártjuk a becézett alakokat. Téged melyik idegesít a legjobban?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 23., 16:14
Hírek,büszkeségeinkFehérvári fotós képeivel illusztrált szakácskönyv nyert díjat a világ legnagyobb dizájnversenyénEzüst fokozatú minősítést nyert „grafika és vizuális kommunikáció dizájn” kategóriában Bezzegh Éva – 12 hónap című szakácskönyve. A kiadványt a székesfehérvári Török-Bognár Renáta ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 19:17
Hírek,táborNyári táborok SzékesfehérváronNyakunkon a nyár és a néha macerás hozadéka: hova tegyük a gyereket, amíg dolgozunk? Hoztunk egy kis segítséget és utánanéztünk, milyen nyári táborokba lehet jelentkezni Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 14:19
KözlekedésbalesetSúlyos buszbaleset történt BörgöndpusztánálÁrokba csúszott és oldalára borult egy Szeged és Győr között közlekedő távolsági autóbusz a 62-es főúton kedden, a börgöndpusztai elágazásnál. Sok a sérült, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 12:24
Hírek,balesetGyalogost gázoltak a Malom és a Mészöly Géza utca kereszteződésénél Könnyebb sérülést szenvedett az a gyalogos, akit a Malom és a Mészöly Géza utca kereszteződésénél a zebrán ütöttek el kedden reggel.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőÍgy mosta el az eső és a jég egy pillanat alatt Fehérvárt és környékét vasárnapSzékesfehérvárt egy zivatart, Csórt pedig a jégeső tarolta le rövid idő alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,húsvétA hét elején még fagyhat hajnalban, majd melegedés kezdődik A hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható - írja a HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeVáltozékonyra fordul az időjárás a hétvégén, vasárnapra visszaesik a hőmérsékletSzombaton még 16-21 Celsius-fok körül alakul a csúcshőmérséklet, majd egy hidegfront miatt vasárnapra 6-7 fokkal visszaesik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 22., 11:00
Hírek,felújításLegkésőbb a Királyi Napok kezdetére befejezik a Lépcső utca felújításátEredetileg tavaly szeptemberre tervezték, de csak idén augusztusra fejeződhet be a Lépcső utca felújítása. Előre tervezték a csúszást, csak azt nem tudták, mit találnak a burkolat alatt, és emiatt meddig húzódik majd régészeti feltárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 21., 14:17
Hírek,érdekességA titkokat rejtő ujjlenyomatHol van már a hőskor, mikor a nyomozó nagyítóval, ecsettel és különleges porral kereste a bűntény tettesének ujjlenyomatát. Ma már a kábítószer molekulákat is kimutatják az ujjainkon - akkor is, ha nem is használtunk ilyen szert!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 21., 10:26
Hírek,cafeteriaNe hagyd elveszni a SZÉP kártyádon lévő pénzt! - Május 31. a határidő, 3 és fél milliárd vár elköltésre 2018. május 31-én lejár a 2016-os évben Szép kártyára utalt béren kívüli juttatások összegének felhasználási ideje. A megmaradt összegeket az említett dátum után zárolják, és többé már nem lehet hozzáférni. Május 17-i adatok szerint 3 és fél milliárd forint várt még elköltésre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 20., 18:37
Hírek,időjárásFolytatódik a változékony és szeszélyes időjárásA tavasz vége pont olyan lesz, mint jó esetben a tavasz: változékony és szeszélyes, meleg és napsütéses, záporos és zivataros.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!