Hírek
2018. 07. 06., 12:55Hírek,közlekedésForgalomkorlátozások lesznek szombaton a Cerbona Fehérvár Futófesztivál miattTöbb helyi és regionális autóbuszjárat is terelőútvonalon közlekedik szombaton az esti órákban a Cerbona Fehérvár Futófesztivál miatt. A verseny a Bregyó Sportcentrumból indul, és érinti a Belvárost, illetve több környező utat, utcát is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 06., 11:08
Hírek,veszélyFagyasztott zöldségeket hív vissza a Penny Market, halált is okozott a lisztériafertőzés - Frissítés: az Aldi és a Spar is érintettA Nébih tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alátámasztják, hogy a szennyeződés a Greenyard vállalat magyarországi üzemében történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 05., 19:43
Hírek,fociSzurkolók: legyen a városrész neve Videoton!Nem csillapodnak a kedélyek a Videoton FC névváltása körül. A vasárnap óta MOL Vidi FC-re keresztelt klub szurkolói azt javasolták a polgármesternek, hogy az új stadion környékét nevezzék át Videoton városrészre, és így a klub nevében a Videoton már nem egy cégre utalna a jövőben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 05., 11:04
Sport,érdekesség96 éves a világ legidősebb aktív jégkorongosa - unokája Fehérváron hokizott!Közel jár a száz évhez, de még most is hetente háromszor jégre száll, és otthon is rendszeresen edz az amerikai Mark Sertich. Leszármazottai között több jégkorongos is van, egyikük Fehérváron is hokizott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 04., 12:18
Hírek,balesetGázolt a vonat AgárdnálA MÁV tájékoztatása szerint legalább 30-40 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk a Budapest-Székesfehérvár vonalon utazóknak.
2018. 07. 03., 19:14Hírek,postaLegkésőbb szeptemberre elkészül a Budai úti új postaTavaly őszre ígérték a Budai úti új postát, mégis idén szeptember lesz belőle. A postahivatal a tervek szerint legkésőbb két hónap múlva már a 68/A házszám alatt lesz elérhető, egy több mint kétszer akkora helyiségben, mint a jelenlegi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 03., 17:06
Sport,bokszMadár is eljött a fehérvári boksztáborbaAz amatőr és profi világbajnok Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke is meglátogatta a Varkocs György Box Club nyári táborát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 03., 14:36
Hírek,IKEAKiderült, hogy miért ilyen olcsó az IKEA hot dogjaAzért, mert tulajdonképpen marketingeszközként használja éttermeit a svéd bútorgyártó. Az IKEA szerint ha a vásárlók úgy érzik, olcsón ehettek, akkor az áruház többi termékéről is úgy gondolkodnak, hogy alacsony áron kínálják őket. A stratégia úgy tűnik, hogy működik.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,sebességEzek a Speedmarathon székesfehérvári és Fejér vármegyei helyszíneiElrajtolt a Speedmarathon pénteken reggel, Székesfehérváron 10, Fejérben pedig összesen 54 helyszínen mérnek 24 órán keresztül a rendőrök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,kisteherautóÜzleti logisztika könnyedén: Miért érdemes kisteherautót bérelni?A modern üzleti világ dinamikus és folyamatosan változó jellege miatt elengedhetetlen egy rugalmas és hatékony logisztikai rendszer kialakítása. A vállalkozások számára a sikeres működés kulcsa gyakran a képesség, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljanak a piaci változásokra, legyen szó akár termékek ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 01., 21:11
Hírek,időjárásHa végre itt a nyár... - újra melegszik az időA zivataros, hűvös, esős idő után a héten végre nyár lesz. Aki most vette ki a szabit, örülhet, klasszisokkal jobban jár, mint azok, akik múlthéten nyaraltak. Volna.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 30., 16:14
Hírek,forgalomkorlátozásForgalmirend-változás lesz a Gyulai Memorial alattA Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj idején forgalomkorlátozásokra kell számítani a verseny helyszínén és közelében: a Bregyó köz, Fürdősor, Ligetsor, Aranysas utca által határolt területeken július 1-jén, 12 órától július 2-án 22 óráig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 30., 10:55
Sport,fociMOL Vidi FC???Maradjunk annyiban, érdekes. Ízlelgetni kell, de ez az íz egyelőre olyan keserű, hogy nem lesz könnyű letolni a piros-kék szurkolók torkán. Ha egyáltalán sikerül.
2018. 06. 29., 11:08Hírek,balesetÁrokba hajtott egy személyautó a 8-as főúton Fehérvár és Csór közöttElsődleges információink szerint a balesetben a jármű vezetője megsérült.
2018. 06. 27., 21:49Hírek,bűnügyKilencfős bűnbandát számoltak fel a rendőrök Fejér megyébenA betörésekre és autófeltörésekre szakosodott férfiakat közel egy éve figyelték a nyomozók, legalább tucatnyi eset írható a számlájukra. A fosztogatók szinte egész Fejérben tevékenykedtek, de a szálak Pest megyébe is elértek.
2018. 06. 27., 13:15Hírek,balesetFelüljáró alá szorult egy teherautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA baleset a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 63-as kilométernél történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 27., 10:59
Sport,kerékpárÍgy vigyázzunk a bringánkra nyáron!Nyáron pattannak a legtöbben két kerékre, hogy kiránduljanak, túrázzak egy jót biciklivel. De akár a mindennapos munkába járáshoz használjuk a kerékpárt, akár például a Velencei-tó körül indulunk el vele, a bringa és persze a saját biztonságunk érdekében is érdemes alaposan felkészülni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 26., 11:10
Hírek,felújításElkezdődött a Zombori út felújítása - szakaszos lezárásokra kell számítani Június 26-án, kedden reggel kezdődtek a Zombori út közmű-rekonstrukciós és útburkolat-felújítási munkái, a munka várhatóan hét hónapig tart, ez idő alatt szakaszos lezárások lesznek, és buszjáratok terelésére is kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 25., 19:11
Hírek,felújításJúnius utolsó hétvégéjén nyithat a strandMár feltöltötték a medencéket és elindult a használatbavételi eljárás, vagyis tényleg célegyenesbe fordult a strandfelújítás. A tervek szerint június 30-án, szombaton birtokba is vehetik a fürdőzők a megszépült területet, ahol több újdonsággal várják a pancsolni, hűsölni vágyókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabai bravúrral bronzkapuban a MÁV Előre!Az elmúlt bő évtized legeredményesebb hazai női röplabdacsapatának otthonában tudott nyerni a fehérvári egylet, így már csak egyetlen siker választja el a történelmi bronztól!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaVojvoda parádéval az elődöntő kapujában az Alba!A fehérvári kosarasok vezéregyéniségével nem bírtak a hazaiak, amit rendkívül magas, 39 VAL-os produkciója jellemez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaVereséggel indult a röplabda finálé - hátrányban a MÁV ElőreCsak időnként játszott úgy a Loki, ahogy tud, így nem sikerült a bravúr elsőre, de van még minimum két lehetőségük a fehérvári férfi röpiseknek a javításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 25., 12:55
Közlekedés,autópályaAmitől felmegy a vérnyomásunk: autópálya belső sávjában döcögő autósok, vagy előző kamionosokTöbbünknek ismerős a kép, amikor vasárnap délután a Balatontól hazafelé tartó csúcsban egy kedves autóstárs döcög az autópálya belső sávjában, horribile dictu, ugyanitt előző kamionos után poroszkál a kocsisor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 25., 10:49
Hírek,ufoA tudósok szerint nem jönnek az idegenekHosszas kutatási és értékelési időszak után brit tudósok kimondták véleményüket UFO-ügyben: szerintük valószínűleg nem fog landolni a Földön sem E.T., sem az Alien filmek ronda ragadózói.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 24., 20:32
Hírek,időjárásJúnius utolsó napjaiban lehűlés, júliusba lépve újra strandidő várhatóA nyár második hónapjába lépve, már mindenki hozzászokott a tartós meleghez. Igen ám, de van egy rossz hírem: a napokban tapasztalható lehűlés a jövő hétre is bőven ki fog tartani. Persze nem kell aggódni, lesz itt napsütés is meg minden, de sokszor kelleni fog majd egy vastagabb réteg. A jó hír vis...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 23., 18:07
Sport,sportFerikém, nincs annál jobb, mint amikor a himnusz neked szól!Gyolcsos Ferenc pedig meg is fogadta edzője tanácsát, a fehérvári súlyemelő 60 évesen Európa-bajnok lett a sportág Masters kontinenstornáján.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...