Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 17., 18:02
Hírek,időjárásMég ne szokjátok meg a jó időt! - A jövő hét közepétől újra lehűlés várhatóIlyen már tényleg nincs! Alig, hogy pár napra beköszönt a napsütés, már tovább is áll, ugyanis a jövő hét közepétől ismételten lehűl a levegő. A hétvégén pedig még botrányosabb időjárásra számíthatunk: akár újra mínusz 8 fok is lehet. Mondtam már, hogy utálom a hideget?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 16., 10:07
Hírek,stadionA Vidi stadionjára is lehet szavazni a világ legjobbjai között az Év Stadionja versenyenAz elmúlt egy évben átadott, legizgalmasabb stadionok versenyén a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó és a DVTK otthona is labdába rúghat a világ legjobbjai között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 15., 18:31
Sport,Heti FittHatvan órás Spartan versenyre készül a fehérvári tűzoltóElső magyarként vehet részt egy hatvan órás Spartan versenyen a székesfehérvári Ódor Péter. A tűzoltó már most aktívan edz a kihívásra, ami júniusban vár rá Namíbiában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 14., 13:06
Hírek,veszélyÚjabb használt autós átverés, székesfehérvári érintettelMindenáron szeretünk jól járni, és vannak, akik erre gátlástalanul ráutaznak. Az újabb használt autós átverésben éppen ezt a gyengeségünket használják ki, és székesfehérvári érintett is van.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 13., 13:58
Hírek,fűtésElfogy a tűzifa? Székesfehérváron mi a helyzet?Minden évben végigfut a hír az interneten: elfogy a tűzifa a fűtési szezon vége előtt. Ez idén sem történt másképpen, így megnéztük, hogy Székesfehérváron mi a helyzet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 13., 11:45
Hírek,munkaEzeket a szakmákat tanuljuk, ha biztos állást és jó fizetést akarunkVannak szakmák, ahova szinte lasszóval fogják a munkáltatók a dolgozókat, és van, ahol még frissdiplomásként is bőven félmillió fölötti jövedelemmel lehet számolni.
2019. 02. 12., 10:01Hírek,veszélyEzek a mobilok sugároznak a legjobban jelenlegBár sokan csak felesleges hisztériának állítják be a mobilok jelentette sugárzást, azért nem baj, ha tudjuk, hogy a mi készülékünk ott van-e a legsugárzóbb telefonok listáján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 10., 19:14
Hírek,időjárásSzeszélyes áprilisi...ja nem, februári idő jönSzél, napsütés, hózápor és plusz tíz fok - erre mondják, hogy szeszélyes, mint a tavaszi időjárás. Akkor ez tulajdonképpen reményre ad okot: bár még csak február közepén járunk, de a tavasz ígérete már igenis ott lóg a levegőben!
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hőségA jövő héten kissé mérséklődik a hőségKedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,kánikulaMarad a kánikula hétvégén is - figyeljünk egymásra!Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan péntek 0 órától vasárnap 24 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
2019. 02. 10., 09:27Hírek,kórházMegújult a traumatológiai ambulancia SzékesfehérváronJelentős fejlesztések valósultak meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Ambulanciáján. Korszerű, országos szinten újdonságnak számító betegbehívó-rendszer kialakítása mellett az ambulancia külseje és eszközparkja is megújulhatott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 09., 11:27
Sport,környezetvédelemÚjrahasznosított olimpiaLassan mindenki ráébred, nem birtokoljuk, csupán élünk bolygónkon, így nem árt vigyázni rá. A 2020-as tokiói olimpia szervezői is szem előtt tartják ezt, az érmek újrahasznosított hulladékból készülnek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 09., 08:14
Hírek,halálÚjabb áldozatot szedett a szén-monoxid SzékesfehérváronKét embert szállítottak kórházba pénteken éjszaka a mentők szén-monoxid-mérgezés gyanújával, egyikük életét nem tudták megmenteni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 08., 12:13
Hírek,adózásTúltoltuk a cigit és a piát 2018-banNagyot futottak a magyarok 2018-ban: 31 milliárd liternyi tisztaszesz fogyott, és átlagosan mindenkire nagyjából 900 szál elszívott cigi jutott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 08., 09:47
Közlekedés,lezárásLezárják szombaton a Várkörút egy szakaszátÉpítési munkák munkák miatt lezárják szombaton a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát a gépjárművek elől, és az autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 07., 13:02
HírekbalesetHárom autó ütközött a 7-es főúton Dinnyés és Agárd között, egy ember életét vesztetteA baleset következtében járműbe szorult egyik utas a helyszínen életét vesztette.
2019. 02. 07., 10:07Hírek,SzékesfehérvárÉpíteni vagy rombolni? - Újabb trágár, gyalázkodó feliratok FehérváronAz elmúlt napokban több helyen gyalázkodó feliratok jelentek meg Fehérváron, amit a közterületekről a Városgondnokság eltávolított, többek között azért, mert a jóízlésbe ütköző feliratok voltak rajtuk. Volt, aki ezt sérelmezte.
2019. 02. 05., 12:51Hírek,balesetHalálos baleset történt a 63-ason Székesfehérvárnál, két ember meghaltEgy nyerges vontató és egy személyautó karambolozott.
2019. 02. 05., 10:01Hírek,bűnügyÍtéletet hirdettek a vörösiszapperben: tíz vádlottat bűnösnek találtakTíz ember bűnösségét mondta ki a vörösiszapper megismételt elsőfokú eljárásában a Győri Törvényszék február 4-én, hétfőn. Az első- és a másodrendű vádlottat, a MAL Zrt. volt vezérigazgatóját és műszaki vezérigazgató-helyettesét letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Öt vádlottat felmentettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 03., 16:14
Hírek,időjárásLehűlés jön, de hétvégére újra melegszik az időSzárazabb idő várható a következő napokban, de ismét csökken egy kicsit a hőmérséklet, ám hétvégére újból kora tavaszias lesz az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 02., 16:29
Hírek,boxMi lesz veled, ökölvívás? És Székesfehérváron?A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nyáron dönt arról, hogy a sportág maradhat-e az ötkarikás játékok programjában. Egy esetleges kedvezőtlen döntés milyen hatással lehet a sportág fehérvári jövőjére? Ennek jártunk utána.
2019. 02. 02., 09:21Sport,Heti FittFehérvári triatlonozó a CutlerbenMárcius közepéig az Alba Triatlon SE versenyzőjével is találkozhatunk, ha a Cutler Fehérvárba indulunk edzeni. Dévay Márk édesapjával és egyben edzőjével, az Alba Triatlon SE alelnökével készül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 02. 01., 16:40
Sport,PortréNascimento fehéren-feketénMég fiatal, de valójában sohasem lehetett igazán az. Mégsem bánja, mert neki megvolt a lehetősége, hogy eldöntse, mit szeretne, és volt akarata, hite megvalósítani. Az pedig, hogy ennek komoly ára van, természetes. Az Alba Fehérvár KC játékosa, Alexandra Priscila do Nascimento számára a kézilabda ha...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!