Hírek
2018. 04. 16., 16:19Hírek,tűzKigyulladt egy raktár Székesfehérváron - Frissítve!A megyeszékhely hivatásos tűzoltói megkezdték a lángok oltását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 16., 11:42
Közlekedés,forgalomkorlátozásForgalomkorlátozás kedden a Távírda utcábanÚtburkolat-helyreállítási munkálatok miatt kell forgalomkorlátozásra készülni április 17-én kedden, reggel fél 8 és délután 15 óra között a Távirda utcában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 15., 20:41
Hírek,időjárásBorult idővel indul a hétA nyárias hétvégének búcsút intve jobb ha előkészítjük a esernyőinket, a hét eleje ugyanis némi csapadékkal indul. A szél is megélénkül, de április szeszélyeinek megfelelően ez sem tart majd feltétlenül sokáig: hétvégére megint kellemes, napos idő ígérkezik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 15., 11:08
Hírek,telefonUtálod, hogy telemarketingesek vagy robothangok zaklatnak? Itt a megoldás androidos telefonokra!Hiánypótló funkcióval bővül az Adroid, és örökre elfelejthetjük az idegesítő telemarketinges hívásokat és a robothangokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 14., 14:30
HírekTovábbra is élmezőnyben a fehérvári csapatok nézőszámaiA sportstatisztika.blog.hu továbbra is hazánk leglátogatottabb sportrendezvényei között tartja számon az EBEL-szezont már befejező Fehérvár AV 19 meccseit. A TOP20 tagja a Videoton FC és az Alba Fehérvár is.
2018. 04. 13., 12:50Sport,Heti FittHogyan állj neki a futásnak?A futás manapság az egyik legdivatosabb sport. Kezdetben nem igényel komolyabb befektetést, szinte bárhol, bármikor űzhető, egészséges, remekül oldja a stresszt és néhány megtett kilométer nemcsak az izomzaton néz ki jól, hanem a Facebookon is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 12., 14:17
Közlekedés,útlezárásLezárják a Szárcsa utcát április 13-tólMájus 10-ig az autóknak és a buszoknak is terelőútvonalon kell közlekedniük, mert a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációs programjának részeként 2018. április 13-án, pénteken megkezdődnek a Szárcsa utcai Basa árkon átvezető híd átépítési munkálatai.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 11., 18:38
Hírek,vonatBezár a Vasútmodell kiállítás Székesfehérváron - de miért?A kiállítás Facebook-oldalán már a gyűjtemény vételárát is meghirdette a tulajdonos.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,SzékesfehérvárAláírták az egyíüttműködést – Az amerikai futball legtehetségesebb fiataljai Amerikában is megszerezhetik diplomájukatA nemrégiben alakult Fehérvár Enthroners Akadémia legtehetségesebb tanulói akár Amerikában is megszerezhetik diplomájukat ezzel együtt pedig továbbfejlődhetnek az amerikai futball területén is. A székesfehérvári intézmény hétfőn írta alá együttműködési megállapodását egy amerikai alapítvánnyal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaA Vasas túl nagy falat volt a MÁV Előrének, jöhet a bronzcsata a Békéscsaba ellen!A fehérvári röpis hölgyek újra megnehezítették a veretlen topfavorit dolgát, de legyőzni nem tudták, így a 3. helyért játszhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,bokszRemekül hangoltak a Magyar Kupára a fehérvári ökölvívókTurós Arnold tanítványai közül ketten is kiválóan bunyóztak, de mindenki megtette a magáét egy rangos dél-zalai megmérettetésen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 11., 16:45
HírekMunkát keresel? Akkor a Harmant keresed!A mindennapi életben úgy találkozol velünk, hogy még csak nem is tudod, hogy a Harman egyik termékét tartod a kezedben. JBL, AKG, Harman/Kardon? Ezek ismerősebben hangzanak? Na ugye! Ezek és még jó néhány egyéb márka mind-mind a Harman népes családjának tagja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 11., 15:07
Hírek,művészetSzínház, tánc, koncert, kiállítás: huszonhat ingyenes művészeti esemény lesz a hétvégi MET-enHárom nap, huszonhat esemény, kétszáz egyetemista - nagyjából így lehetne összefoglalni a pénteken kezdődő MET-et. A Művészeti Egyetemek Találkozóját hagyományteremtő jelleggel először rendezik meg, a helyszín a székesfehérvári Vörösmarty Színház lesz. A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötö...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 10., 19:46
Hírek,EFOTTDub FX is fellép az idei EFOTT-onAz ausztrál utcazenész Benjamin Stanford, alias Dub FX sűrűn megfordul hazánkban, rajongói legnagyobb örömére. Legutóbb 2017. szeptember 9-én a Barba Negra Track színpadán láthatta a közönség. Idén júliusban az EFOTT-on lép majd fel, olyan világhírű előadók mellett, mint John Newman, Jessie J, a Lo...
2018. 04. 09., 18:28Hírek,tűzKigyulladt a nádas Csór és Nádasdladány közöttA tűz körülbelül tíz hektárnyi terültet érint.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 09., 15:33
Sport,fociKovács István Sergio Agüero nyomdokába lépettKovács István a hét perc alatt kihagyott két büntetőjével érdekes társaságba került, melynek olyan sztárok is tagjai mint Sergio Agüero vagy Juan Pablo Ángel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 09., 13:05
Hírek,vakációMár lehet jelentkezni a nyári táborokbaKét hónappal a vakáció kezdete előtt a nyári táborokon gondolkodni? Nem, ez bizony nem korai. A több mint tíz hetes szünidő bizony épp elég fejtörést okoz a legtöbb szülőnek ahhoz, hogy időben elkezdjék megtervezni: melyik héten ki vigyáz majd az óvodás, kisiskolás csemetékre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 09., 11:09
Hírek,csillagászatTűzgömb száguldott el felettünk vasárnap esteAz égbolt délnyugati irányában felragyogó különleges jelenséget kamerák is megörökítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 08., 20:25
Hírek,időjárásMindenki nyugodjon meg: jó idő lesz a jövő hétenEgy szavunk nem lehet jövő héten az időjárásra. Alig lesz olyan nap, amikor a várható maximum nem éri el a 20 fokot, és akár még igazi rövidnadrágos idő is kialakulhat. Azért az április megint bizonyítja, hogy szeszélyes: helyenként marad az erős szél, és csapadék nélkül sem ússzuk meg a hetet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 07., 18:19
Hírek,jövőEz lehet a jövő: lejár a munka idejeHamarosan egy mesterséges intelligencia írja ezt a cikket és azon elmélkedik majd, milyen munkára használható az ember?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,inflációJanuárhoz viszonyítva átlagosan 0,7 százalékkal emelkedtek az árak2024. februárban a fogyasztói árak átlagosan 3,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbiakat. Januárhoz viszonyítva átlagosan 0,7%-kal emelkedtek az árak, a járműüzemanyagok 6,7%-kal drágultak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adóHol kérhetünk adózási kérdésekben ingyenes segítséget?Bár a magánszemélyek jelentős részének a NAV elkészíti az adóbevallását, mégis adódhat úgy, hogy kérdésünk van adózás témakörben. Hol kaphatunk válaszokat ingyenesen? 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,albérletMegfizethetőbb albérletek? A székesfehérvári albérletárakat csak a fővárosiak előzik megA lakbérek és a fizetési adatok aránya alapján nagyon komoly különbségek vannak az országban az albérletek árai között - derül ki az ingatlan.com felméréséből. Ez alapján Székesfehérváron az átlagfizetés 33 százalékából jönne ki havonta egy átlagos albérlet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 07., 15:33
Hírek,kosárlabdaGyerekmegőrzőt nyitnak az Alba Fehérvár kosármeccseinJópofa, hiánypótló és frappáns kezdeményezés indult a családok örömére az Alba Fehérvárnál: ezentúl gyerekmegőrzőt üzemeltetnek a kosármeccsek alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 06., 15:43
Hírek,kávéMiért zárt be a Coffee Boutique?Amint az bizonyára sokaknak feltűnt, néhány napja már nem nyitott ki a fehérvári belváros egyik legnépszerűbb kávézója, a Coffee Boutique. De vajon mi lehet a bezárás oka, és lesz-e folytatás?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 06., 12:37
HírekForgalomkorlátozások lesznek pénteken délutánA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint pénteken délután a Lakatos utca, illetve a Várkörút Rákóczi utca irányába vezető oldalán forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 05., 16:41
Hírek,versenySzékesfehérvári cég a European Business Awards döntőjébenA székesfehérvári Alpha-Vet Kft. az Év Vállalkozója kategóriájában szállhat ringbe a legjobb európai cégek között.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!