Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 19., 11:56
Hírek,Az állatorvos válaszolMit tehetünk kutyánk egészségéért a téli időszakban?Kutyánk egészsége minden évszakban fontos, de a téli időszakban kiemelten figyelnünk kell rá. Dr. Lorászkó Gábor elmondta nekünk, mit tehetünk kint tartott kutyánk jólétéért a hideg évszakban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 19., 09:36
Közlekedés,forgalomkorlátozásForgalomkorlátozás lesz szombaton délután a Szárcsa utcában SzékesfehérváronFélpályás útlezárás lesz január 19-én, szombaton délután 14 óra és 15.30 között a Szárcsa utcában, a Sótói Tanösvény bejáratáig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 18., 16:00
Sport,Heti FittMagyar zászló lobogott a kínai maraton céljábanJanota Zoltán a székesfehérvári Family Tree Triatlon SE versenyzője, 3. legjobb európaiként végzett a Kínában megrendezett “Xiamen International Marathon”-on.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 17., 09:52
Hírek,influenzaInfluenzajárvány van, látogatási tilalmat rendeltek el a székesfehérvári kórházban isMegkezdődött az influenzajárvány az országban, január 18-tól teljes a látogatási tilalom van a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban és a Szent Pantaleon Kórház Rendelőintézetben, illetve a megyében működő több ápolási otthonban is.
2019. 01. 16., 11:59Sport,szavazásLegyen az Év gólja székesfehérvári! - SzavazásA február 14-i M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán az is kiderül, hogy ki kapja meg 2019-ben az Év gólja díjat. A tíz jelölt között ott van a MOL Vidi FC védőjének, Loic Negonak a Chelsea ellen lőtt parádés találata is.
2019. 01. 15., 11:50Hírek,rejtélyEllophattak egy festményt a Szabadművelődés Háza kiállításárólSzombaton még megvolt, azóta azonban eltűnt egy festmény a Szabadművelődés Háza kiállítóterméből. A kisméretű akvarellt akár egy kisebb táskában is kivihették az épületből. Az intézmény a lakosság segítségét kéri.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 14., 18:33
Hírek,veszélyEzt a bébiételt vonták ki a forgalomból: műanyagra emlékeztető anyagot találtak benneMűanyagra emlékeztető idegen anyag miatt visszahívták a forgalomból az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül elnevezésű bébidesszert egyes tételeit - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 13., 19:10
Hírek,időjárásTavasz a télben - szeszélyes hét jön csapadékkal, napsütéssel és széllelKönnyebb lenne felsorolni, mi az, ami nem tűnik fel ezen a héten az időjárás palettáján. Mert az éjszakai mínuszoktól az enyhe nappalokon át, napsütés, eső, hó és viharos szél egytől egyig kijut majd az elkövetkező napokban.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetKorlátnak ütközött egy autó a 8-as főútonCsórnál Székesfehérvár felé egy sávon halad a forgalom.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,autópályaEgyszerű és gyors autópálya matrica vásárlás, akár útközbenMíg az autópályákra szóló matricák beszerzése korábban csak a kijelölt értékesítési pontokon, személyesen volt lehetséges, a digitalizációnak köszönhetően ma már jóval egyszerűbb dolgunk van, ha ilyen terméket vásárolunk. Ez pedig akár útközben is jól jöhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Közlekedés,M7-es autópályaSietett, ezért egyszerűen áttolta a másik sávba az előtte haladót az M7-esenA saját sávot nyitó furgon a Váli-völgyi pihenőhely után nem sokkal döntött úgy, hogy neki sürgősebb, mint a többieknek. Majdnem baleset lett a vége.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 12., 11:56
Sport,sportFehérváriak az Év Sportolója jelöltjei közöttAlekszejev Tamara, Kovács Sarolta, Juhász Roland és a MOL Vidi FC - több fehérvári érdekelt is ott van a jelöltek között az MSÚSZ ÉV Sportolója választáson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 11., 09:50
Hírek,lezárásLezárják szombaton a Várkörút egy szakaszát toronydaru-építés miattSzombaton napközben lezárják a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát. A forgalomkorlátozás nemcsak a gépjárműforgalmat, de az autóbuszok útvonalát is érinti.
2019. 01. 10., 18:16Hírek,szánkóSzánkóhiány van Székesfehérváron isHó van, de nincs mivel csúszni. Az egész országban, így Székesfehérváron is hiánycikk lett a jó minőségű, fából készült szánkó. Az áruházak többségében egyelőre csak remélni tudják, hogy hamarosan feltölthetik a készleteket.
2019. 01. 10., 15:25Hírek,oktatásÚjítások az Alba InnovárbanIdén is folytatódnak az oktatási programok az Alba Innovárban. A jövőben több újítás is várható a digitális élményközpontban, így nemcsak az iskolásoknak, hanem a multinacionális cégek munkatársainak is tartanak képzéseket a tervek szerint.
2019. 01. 10., 10:03Hírek,autóMire figyeljünk a csúszós utakon?Téli gumi nélkül el se induljunk és tartsunk nagyobb követési távolságot - ez csak két dolog, amire a havas, jeges útviszonyok között minden autósnak figyelnie kell.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 09., 13:48
Hírek,székesfehérvár vasútállomásÁprilistól üzembiztosan működnie kell a lifteknek a székesfehérvári vasútállomáson A legszigorúbb szankciókat helyezte kilátásba, ha nem rendeződik a lifthelyzet – ezt nyilatkozta Homolya Róbert, a nyáron kinevezett MÁV elnök-vezérigazgató a hvg.hu-nak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 09., 11:46
Hírek,autópályaTérképes autópályamatrica-tervezővel számolhatjuk ki, milyen megyei matricát éri meg venni Bár január 31-én éjfélkor járnak csak le a 2018-as megyei és éves autópálya-matricák, de az idei évre érvényesek már megvásárolhatóak. Az év során várható gyakori utazások alapján azt is kiszámolhatjuk, hogy mi éri meg a legjobban.
2019. 01. 09., 09:50Hírek,télIdén is sok rászorulón segít a Szabadfogas Mozgalom“Ha fázol, vegyél el egy kabátot. Ha nem szeretnéd, hogy mások fázzanak, tegyél ide egyet.” - Ez a mondat már sokak számára ismerős lehet, akik tavaly is részt vettek a Szabadfogas Mozgalomban. Az igazi tél beköszöntével Székesfehérváron is egyre több ruhadarab cserél gazdát.
2019. 01. 08., 18:11Hírek,beruházásÜvegfalú műtő és közösségi tér – a Vadmadárkórház méltó helyet kap a Sóstói Természetvédelmi TerületenAz elmúlt időszak legnagyobb székesfehérvári beruházása, a Sóstó-rehabilitáció utolsó állomásához érkezett: több mint 440 millió forintból épülhet meg a Vadmadárkórház új elsősegélynyújtó-épülete.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
2019. 01. 07., 16:05Hírek,jótékonykodásHozz egy zoknit! - Jótékony akció indult SzékesfehérváronJótékonysági kezdeményezés indult a Facebookon, ahol is egy fehérvári újságíró, Kocsis Noémi arra buzdítja a közösségi média felhasználóit, hogy gyűjtsenek össze fejenként egy pár meleg zoknit a hajléktalanoknak. Az adományokat a hét végéig várják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 07., 13:55
Sport,sikerA Köfém csarnok az igazi hazai pálya - a fehérvári lányok büszkélkedhetnek a legjobb hazai mérleggelSzékesfehérvár topcsapatai közül eddig az Alba FKC női kézilabdázói büszkélkedhetnek a legjobb hazai mérleggel a 2018/2019-es szezonban, a fehérvári lányok még veretlenek saját pályájukon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 07., 09:51
Hírek,mindennapjainkEmelkedő családtámogatások, csökkenő tejár - összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat 2019-benEmelkedik a minimálbér, csökken a tej ára, változik a cafeteria rendszere. Jelentős változások várhatók 2019-ben az országban. A legfontosabbakat összegyűjtöttük.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 01. 06., 17:28
Időjárás,télIgazi tél lesz a jövő héten hóval, ónos esővel, mínuszokkalLehet ezen fanyalogni, csak éppen minek? Január van, tél van, és ennek minden velejáróját meg is tapasztalhatjuk a jövő héten. Többször is várható havazás, nem lesz ritka a mínusz 10-15 fok körüli hőmérséklet sem, míg szerdán akár ónos esőt is kaphatunk a nyakunkba.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!