Hírek
2018. 06. 11., 12:32Hírek,közlekedésAmikor szembejön veled egy autó az M7-esen - videó az életveszélyes pillanatrólSzemben haladt a forgalommal egy Suzuki Vitara az M7-esen. A belső sávban nagy sebességgel közlekedő autót még éppen ki tudta kerülni az a sofőr, akinek a fedélzeti kamerája rögzítette a történteket. A hajmeresztő eset az enyingi lehajtónál történt egy hete.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 11., 11:06
Hírek,lezárásTöbb utcában útburkolat-felújítási munkák kezdődnek - így változik a forgalmi rendGéza utca, Rozsnyói utca, Sajó utca, Túrózsáki út - ezeken a területeken kell majd a következő időszakban fokozottabban figyelni, hiszen a felújítások miatt megváltozott forgalmi rendre, lezárásokra, terelésekre számíthatunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 10., 17:49
Hírek,időjárásFolytatódik a brutális időjárásFullasztó meleg, égszakadás, villámparádé - valahogy így lehetne összefoglalni a ránk váró napok időjárását. A hét elején 34 fok is lehet, de a hétvégére is csak pár fokkal mérséklődik a meleg, legalábbis az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 09., 17:39
Sport,kézilabdaBajnokok lettek a fehérvári seniorokGyőzött a rutin a Fejér megyei női kézilabda bajnokságban, melyet az FKC Senior hölgyei magabiztosan nyertek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 08., 17:27
Hírek,végeredményVéget ért a Mesés Kiskertek szavazásPénteken délben lezárult a szavazás, és megszületett a végeredménye az I. Székesfehérvári Gyermek Kertépítő Versenynek, amelyen összesen 23 fehérvári óvodás csoport épített kiskertet.
2018. 06. 08., 16:57Hírek,balesetBalesetet szenvedett egy kamion Fehérvárcsurgónál, a sofőr meghaltHalálos baleset történt a 81-es főút 16-os kilométerénél. Eddig ismeretlen okok miatt egy kamion letért az úttestről és fának ütközött. A sofőr életét vesztette.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 06., 19:03
Hírek,viharAutóra szakadt faág, vízben álló területek - Székesfehérváron is tarolt a zivatarA heves zivatar, valamint az erős szél miatt Székesfehérváron és a megye több településén is kellett a tűzoltóknak segíteniük szerda délután.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 06., 17:42
Sport,táncTánc a világ tetejénRemek májuson van túl Pauker Barbara, a Free Spirit táncosa. A fehérvári lány két-két aranyérmet szerzett a mögöttünk hagyott hónapban a zágrábi Európa-, illetve a pulai világbajnokságon.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 06., 16:10
Hírek,GoogleSzékesfehérváron a Google autójaNéhány hete már összefuthattunk a Google térképes alkalmazásának Utcakép funkcióit frissítő autójával Székesfehérváron, szerdán pedig a Kadocsa úton látták fényképezni.
2018. 06. 05., 20:48Hírek,gyilkosságMegölte férjét egy 51 éves szabadbattyáni asszonyA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 51 éves nő ellen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 18:34
Hírek,tűzJúnius 5-től tilos tüzet gyújtani Fejér megyébenFejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre, 2018. június 5-től általános tűzgyújtási tilalom van érvényben. Akár 3 millió forintos bírságot is kaphat, aki megszegi a szabályokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 15:29
Közlekedés,felújításA Kégl György utca felújítása miatt változik a forgalmi rendSzerdán elkezdődnek a rekonstrukciós munkálatok a Kégl György utcában, a munkavégzés ideje alatt korlátozzák a behajtást is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 13:23
Hírek,fogadóóraÚj futópálya, Vörösmarty tér 12., Auchan-körforgalom – témák a polgármesteri online fogadóóráról A közlekedés még mindig mindent visz, de több érdekes kérdés és egy szóbeszéd is felmerült a hétfői polgármesteri fogadóórán. A témákból szemezgettünk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 10:21
Hírek,rongálásMegrongálták a Virágórát - Frissítés!Hétfőn adták át hivatalosan az Országzászló teret, de kedden reggelre már ismeretlenek meg is rongálták a Virágórát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 04., 17:03
Hírek,költözésVégállomás: Lanzarote, avagy ketten egy autóval Fehérvárról a Kanári-szigetekreEgyébként csak pár nap lenne, de ők inkább két hónap alatt teszik meg az utat Lanzarotéig. Fischer Orsi és Zsovák Szilárd évekig éltek Londonban, néhány hónapja költöztek haza, Székesfehérvárra, de napokon belül már indulnak is tovább a Kanári-szigetekre. Március óta építik lakóautójukat, amivel tö...
2018. 06. 04., 13:46Hírek,balesetSzemélyvonattal ütközött egy kisteherautó Polgárdi térségébenA baleset a tekerespusztai vasúti átjáróban történt. A balesetben senki nem sérült meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 04., 11:19
Hírek,közlekedésSzeptemberig tartanak forgalomkorlátozások a Pozsonyi út felújítása miattVárhatóan szeptember 28-ig tart a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út és a Nagyszombati út között. Ezalatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyenMinden városrészben elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások Székesfehérváron    Az országban egyedülálló programhoz 15 helyszínen, hétköznapokon lehet csatlakozni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,sportmajálisEgészség, élmény, közösség: Sportmajális 2024Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongFehérvári hokisok vezérletével győzelem a vb-n, Alba zakó SzolnokonA magyar válogatott második bolzanói vb-sikeréből nagy kanállal vették ki a részüket a Volán játékosai, az Alba kosarasai viszont csalódást keltő produkcióval maradtak alul a Tisza-partján kedd este.
2018. 06. 03., 18:21Hírek,időjárásNagyon durva időjárás lesz a jövő hétenSzó szerint bármi előfordulhat a jövő héten: szinte minden nap 30 fok feletti csúcshőmérséklet várható, emellett a felhőszakadás, a jégeső, a zápor és a viharos széllökések lesznek az időjárás legfontosabb hívószavai. Sok sikert a túléléshez!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 03., 10:20
Hírek,közlekedésFutóverseny miatt lesznek forgalomkorlátozások ma délutántól estigMa délután kettőtől este nyolcig forgalomkorlátozások lesznek Székesfehérváron a TESZ-futóverseny miatt. Az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK) összegyűjtötte, hogy a korlátozások melyik útszakaszokat és buszjáratokat érintik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 19:14
Hírek,szúnyogJúnius 4-én és 5-én lesz szúnyogirtás FehérváronEgyre több a lakossági bejelentés a szúnyogok nagy száma miatt, ezért az önkormányzat úgy döntött: az országos intézkedést megelőzően szúnyogirtást kezdeményez városunkban. Június 4-én és 5-én a napnyugta előtti órákban végzik a légi szúnyoggyérítést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 14:11
Hírek,BelvárosIlyen lett a felújított Országzászló térA hivatalos ünnepélyes átadás időpontja június 4-e, de már birtokba vehették a fehérvári járókelők a szépen felújított Országzászló teret. Ha még nem jártál arra, mutatjuk, milyen lett.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!