Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 13:23
Hírek,fogadóóraÚj futópálya, Vörösmarty tér 12., Auchan-körforgalom – témák a polgármesteri online fogadóóráról A közlekedés még mindig mindent visz, de több érdekes kérdés és egy szóbeszéd is felmerült a hétfői polgármesteri fogadóórán. A témákból szemezgettünk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 10:21
Hírek,rongálásMegrongálták a Virágórát - Frissítés!Hétfőn adták át hivatalosan az Országzászló teret, de kedden reggelre már ismeretlenek meg is rongálták a Virágórát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 04., 17:03
Hírek,költözésVégállomás: Lanzarote, avagy ketten egy autóval Fehérvárról a Kanári-szigetekreEgyébként csak pár nap lenne, de ők inkább két hónap alatt teszik meg az utat Lanzarotéig. Fischer Orsi és Zsovák Szilárd évekig éltek Londonban, néhány hónapja költöztek haza, Székesfehérvárra, de napokon belül már indulnak is tovább a Kanári-szigetekre. Március óta építik lakóautójukat, amivel tö...
2018. 06. 04., 13:46Hírek,balesetSzemélyvonattal ütközött egy kisteherautó Polgárdi térségébenA baleset a tekerespusztai vasúti átjáróban történt. A balesetben senki nem sérült meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 04., 11:19
Hírek,közlekedésSzeptemberig tartanak forgalomkorlátozások a Pozsonyi út felújítása miattVárhatóan szeptember 28-ig tart a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út és a Nagyszombati út között. Ezalatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásokra kell számítani.
2018. 06. 03., 18:21Hírek,időjárásNagyon durva időjárás lesz a jövő hétenSzó szerint bármi előfordulhat a jövő héten: szinte minden nap 30 fok feletti csúcshőmérséklet várható, emellett a felhőszakadás, a jégeső, a zápor és a viharos széllökések lesznek az időjárás legfontosabb hívószavai. Sok sikert a túléléshez!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 03., 10:20
Hírek,közlekedésFutóverseny miatt lesznek forgalomkorlátozások ma délutántól estigMa délután kettőtől este nyolcig forgalomkorlátozások lesznek Székesfehérváron a TESZ-futóverseny miatt. Az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK) összegyűjtötte, hogy a korlátozások melyik útszakaszokat és buszjáratokat érintik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 19:14
Hírek,szúnyogJúnius 4-én és 5-én lesz szúnyogirtás FehérváronEgyre több a lakossági bejelentés a szúnyogok nagy száma miatt, ezért az önkormányzat úgy döntött: az országos intézkedést megelőzően szúnyogirtást kezdeményez városunkban. Június 4-én és 5-én a napnyugta előtti órákban végzik a légi szúnyoggyérítést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaEgy hajszál hiányzott, de idén is "csak" ezüst jutott a MÁV ElőrénekKomoly hátrányból állt fel, közel volt a győzelemhez, ám végül nem sikerült, így ebben az idényben is a dobogó 2. fokára állhatott fel a bajnokságban a fehérvári férfi röplabda csapat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabán elúszott a MÁV Előre bronzérmeHiába az újabb szoros csata, nem jött össze a történelmi bronzérem a fehérvári röpis hölgyeknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongErdély Csanád visszatért Fehérvárra, félelmetes magyar mag alakul a VolánnálBartalis, Erdély, Hári, Magosi, Sebők, Stipsicz, Terbócs - aligha van erősebb hazai gerinc jelenleg bármely magyar csapatnál, beleértve a válogatottat is, hiszen Magosi visszavonult, Bartalis pedig jelenleg nem vállalja a szereplést a nemzeti együttesben. A Volán legújabb igazolása, Erdély Csanád!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 14:11
Hírek,BelvárosIlyen lett a felújított Országzászló térA hivatalos ünnepélyes átadás időpontja június 4-e, de már birtokba vehették a fehérvári járókelők a szépen felújított Országzászló teret. Ha még nem jártál arra, mutatjuk, milyen lett.
2018. 06. 02., 12:44Hírek,eltűntMájus 9. óta nem találják a dégi Somogyi LaurátKözel egy hónapja tűnt el Somogyi Laura. A fiatalkorú lányt utoljára május 9-én látták, mielőtt dégi otthonából eddig ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 12:06
Hírek,gyerekekTovábbra is a Hanna és a Bence a legnépszerűbb keresztnévSokat kellett várni 2017 leggyakoribb neveinek listájára, ráadásul nincs meglepetés, továbbra is a Hanna és a Bence a listavezető.
2018. 06. 02., 10:08Sport,Heti FittEdzés bemelegítés nélkül? Sok sikert a sérülésekhez!Ideális esetben húsz perc, a gyakorlatban maximum ugyanennyi másodperc - nagyjából így lehetne összefoglalni, amit a bemelegítésről elméletben tudni kell, és ami ehhez képest a valóságban történik. Pedig edzés előtt muszáj lenne időt szánni az átmozgatásra, különben előbb-utóbb jönni fognak a sérülé...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 01., 16:51
Hírek,brékingLezárás a Zrínyi utcában - szovjet kézigránátokat találtakSzovjet gyártmányú kézigránátokat és lövedékeket találtak a Budai úti Interspar mögötti területen, ezért a Zrínyi utcát 150 méteres körzetben lezárták.
2018. 05. 31., 19:38Hírek,balesetNégy autó karambolozott, lezárták az M7 Budapest felé vezető szakaszátHárman is megsérültek, amikor négy autó összeütközött csütörtökön délután az M7-es autópályán. A sérültekhez mentőhelikopter érkezett, ezért az autópálya Budapest felé vezető szakaszát teljes szélességében lezárták a mentés idejére. A baleset Baracska magasságában, a 35-ös kilométerszelvénynél törté...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 31., 19:06
Hírek,strandMár a hétvégére kinyithat a dunaújvárosi élményfürdőMiközben izgatott várakozással tekintünk a fehérvári strand néhány héten belül esedékes megnyitása elé, újabb jó hírrel szolgálhatunk a fürdőzni vágyóknak: Dunaújvárosban is felújították az élményfürdőt, és napokon belül megnyitják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 31., 15:55
Hírek,kutatásSzeretnek hűtlenkedni a székesfehérváriak - érdekes felmérés készültA Viszony.hu hűtlenségi térképe szerint bár nem mi vagyunk a legcsapodárabb népség az országban, azért szeretünk házon kívül csipegetni.
2018. 05. 30., 23:05Hírek,felújításPéntek délutánra elkészül a szedreskerti körforgalomJúnius 1-től teljes egészében járható lesz a Ligetsor, ezzel együtt a Szeder köz - Ligetsor csomópontjánál épülő körforgalom is. A felújítás európai uniós forrásból, közel 800 millió forintból valósul meg.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 30., 19:27
Hírek,gyászMeghalt Kovács Ferenc, a Videoton legendás edzőjeElhunyt Kovács Ferenc, akit mindenki csak Kovács Feri bácsiként ismert. A Videotonnal 1985-ben UEFA-kupa-döntős edző 84 éves volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 30., 14:56
Hírek,tűzoltóságKi kellett üríteni a Skála ÁruházatSzerdán valamivel tizenkettő óra után evakuálni kellett a Skála Áruházat Székesfehérváron, mert az egyik tetőtéri gépházban megszólalt a füstérzékelő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 29., 20:07
Hírek,parkolásJúniustól megszűnik az Árpád-fürdő mögötti parkolóMár csak néhány napig üzemel fizetős parkolóként az Árpád-fürdő mögötti murvás terület. Péntektől azonban megkezdik itt egy társasház építésének előkészületeit, így júniustól már nem lehet az egykori Köztársaság Mozival szembeni foghíjtelken parkolni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 29., 16:09
Hírek,értékeinkTündérkert az Öreghegyen - elkezdődött az Almási-pince új életeŐshonos magyar gyümölcsfafajtákkal telepítették be az Almási-pince kertjét.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!