Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 23., 10:07
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: márciusKóstoltad már a híres gárdonyi gyrost? Márciusban az is kiderült az fmc.hu-n, hogy ki készíti és hogyan. A tavasz első hónapjában bejártuk az épülő Sóstói Stadiont, ahogy egy görény is kedvére sétafikált a belvárosi macskaköveken. Megnéztük, miket lehet kapni a városi bolhapiacon, és egy helyi sajtk...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 22., 14:38
Hírek,orvosItt lesz orvosi ügyelet az ünnepek alatt Fehérváron!Fáj, lüktet, megégette, begyulladt? Mit csináljunk, ha beteg lesz a gyerek, fáj a fogunk, ha elfogyott a gyógyszerünk? Amikor baj van, jó ha tudjuk, hová fordulhatunk Székesfehérváron az ünnepek alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 22., 09:28
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: februárMéghogy a tél nem lehet színes! A február erre bőven rácáfolt Székesfehérváron és környékén. Sárosdon például roppant szellemes jégkörhintát készítettek a helyiek, a Diákparlament küldöttei Fehérváron gyűltek össze és az Enthroners játékosainak tetoválásait is közelebbről szemügyre vehettük. Sikerek...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 21., 15:53
Sport,tehetségVakbélműtét után tudta meg, hogy az év atlétája lettValljuk be őszintén, karácsony előtt kórházba menni és a kés alá feküdni nem a legkellemesebb elfoglaltság. De a rossz élmény gyorsan feledésbe merülhet, amikor a kórházban megtudod, hogy korosztályodban te lettél az év sportolója.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 21., 09:36
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: januárMinden kezdet nehéz, különösen igaz ez egy új évre. Fehérváron azonban jól kezdődött 2017: az év első hónapjában annyi pénzt gyűjtöttek a Jótékonysági Estélyen, hogy a kórház gyerekosztályán minden ágyat ki tudtak cserélni. Megtudtuk, hogy mi a 10 legjobb ingyenes dolog a városban és ugyanennyi ingy...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 20., 15:57
Hírek„Szenvedély nélkül semmit nem adnak” – beszélgetés kicsit másképpen, kicsit mindenről dr. Cser-Palkovics AndrássalNehéz helyzetek, szaloncukor a karácsonyfáról, várakozás vagy munka, robbanás a Városházán és szenvedély, ami nélkül dr. Cser-Palkovics András szerint semmit nem adnak. Megkérdeztük városunk polgármesterét egy kicsit másképpen, egy kicsit mindenről.
2017. 12. 19., 15:43Hírek,veszélySzalmonellás áfonyás fehér csokoládé kerülhetett a Rossmann polcairaLengyelországban gyártott áfonyás fehér csokoládé forgalomból történő kivonását kezdeményezték annak szalmonella baktériummal való szennyezettsége miatt. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a német hatóság bejelentése alapján, a RASFF-on keresztül értesült az esetről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 19., 09:51
Hírek,büszkeségeinkMegnyílt Horváth Reni fotókiállítása a Vörösmarty RádióbanAz fmc.hu fotósa, Horváth Renáta alkotásaiból nyílt állandó tárlat a Vörösmarty Rádió épületének folyosóin. Az ide látogatókat ezentúl Reni művészi pillanatfelvételei fogadják: hol koncertfelvételek, hol virágok bukkannak fel, egyedi látásmódban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 18., 13:47
Hírek,internetNe szidd a netet: gyorsabb a letöltésünk, mint az amerikaiaknak vagy a németeknek!Egy éven át, 2016 novembere és 2017 november között vizsgálta a világ országaiban a net minőségét, főleg annak gyorsaságát a népszerű Speedtest szolgáltatást magáénak tudó Ooakla nevű cég. A felmérés nem jogosít fel minket, hogy a hazai vezetékes vagy mobilszolgáltatást bántsuk, a magyar letöltési s...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 18., 11:53
HírekA mosoly is az arcunkra fagyhat!Itt a tél, a hóval és a jégvirággal együtt. A leghidegebb órákban mínusz 10 fok körüli értékeket mérhetünk, de a maximumok is csupán fagypont körül alakulnak.
2017. 12. 18., 10:06Hírek,adventAdventi programok Székesfehérváron 2017: A diótörő, Singer Street és Gáspár Szilvi Jazz BandUtolsó hetéhez érkezett a 2017-es Fehérvári Advent programsorozat, mely rengeteg izgalmas és tartalmas eseménnyel vár minden korosztályt Székesfehérváron: láthatjuk A diótörőt az Alba Regia Szimfonikus Zenekar előadásában, hallhatjuk a Singer Streetet és koncertet ad a Gáspár Szilvi Jazz Band is. Ím...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 16., 17:07
Sport,fociA magyar foci nem szereti a fiatal tehetségeketOké, tudom, kicsit erősnek tűnik a fenti kijelentés, de a matek kíméletlen tudomány, nem hízeleg, nem csűri-csavarja a dolgokat, a számok nyelvén kíméletlenül odavágja az arcunkba az igazságot. A számok (jelen esetben a játékpercek) pedig nem hazudnak, a magyar foci igenis nem hordozza tenyerén a fi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 14., 14:47
Hírek,sikerSzékesfehérvári fiatal képviselte a Nobel-díj átadási ünnepségen a Magyar Innovációs Szövetséget Molnár Áron, a Széchenyi István Szakgimnázium volt diákja, a BME jelenlegi hallgatója a 26. Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny első helyezésével vívta ki magának ezt a lehetőséget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 14., 12:12
Hírek,ingyenIdén is ingyenes a parkolás az ünnepek alatt SzékesfehérváronMár december 18-tól, vagyis hétfőtől nem kell fizetni Székesfehérvár egész területén, ha parkolni szeretnénk. A történelmi belvárosba azonban továbbra is csak engedéllyel lehet behajtani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 14., 09:57
Sport,kosárlabdaÍgy népszerűsítették a kosárlabdát '79-benA kosárlabda - mint a világ egyik legnépszerűbb csapatsportága - hazánkban is komoly rajongótáborral büszkélkedhet. Reklámozni és népszerűsíteni ugyanakkor a legjobban futó dolgokat is lehet és kell, ezt már 1979-ben is tudták az illetékes elvtársak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 13., 17:33
Hírek,jótékonyságÖröm a nehéz sorsú gyerekeknek - csak egy cipősdoboznyi adomány neked!A Fehérvár Médiacentrum is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági kezdeményezéséhez, amely évről-évre sok ezer nehéz sorsú gyermeknek teszi szebbé karácsonyát. Még te is tudsz segíteni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 13., 12:30
SportMit sportolj télen, ha beüt a rossz idő?A tél beköszöntével sportolási lehetőségeink is erősen lecsökkennek. Persze nem azt mondom, hogy a mínuszokban nem lehet a szabadban sportolni, de az emberek többsége ilyenkor mégis inkább a benti lehetőségeket keresi. Segítségül összeszedtünk nektek néhány benti sportágat, amelyek túlmutatnak a szo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 12., 19:21
Hírek,karácsonyNégylábúval a gyógyulásértKülönleges terápia fogadta kedden a Szent György Kórház onkológiai osztályán lévő betegeket. A Pata és a Mancs Egyesület egyik négylábúja látogatott el a páciensekhez, mindezt azért, hogy szebbé és könnyebbé tegye az ünnepekre való készülődést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 11., 16:38
Hírek,madárGyógyul a megmentett uhu bagolyEurópa legnagyobb bagolyfajának egy tagját, egy sérült uhut találtak hétvégén Inotán. A madár lesoványodott, kritikus állapotból Sukorón, a Vadmadárkórházban gyógyul.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 11., 14:32
SportA fehérvári sport nagy decemberi visszatérőiÉrdekesen alakul az esztendő utolsó hava a fehérvári sportéletben, több kiváló játékos is valamilyen visszatérésre készül, készült 2017 végéhez közeledve. Van, aki már túl van a nagy "come back" pillanatán, van, aki még előtte áll, de mindegyik történet érdekes a maga nemében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 11., 09:56
Hírek,időjárásViharos széllel jön a rekordmeleg időjárás A vasárnapi hideg, viharos szél után a hét elején akár 18 fok körüli maximumok is lehetnek. Szerdától azonban ismét visszatér a rossz idő.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!