Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 25., 09:58
Hírek,időjárásÚgy néz ki, hogy idén mindenki meleget kért karácsonyraHa mindenki szabadságra ment, akkor miért ne tehetné ugyanezt a tél is? Karácsonytól szilveszterig decemberre jellemző időjárással csak elvétve találkozhatunk, mínuszok is leginkább csak éjszaka lesznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 24., 10:07
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: áprilisÁprilisban az egyik legnagyobb esemény Székesfehérváron kétségtelenül a Költészet Napjához kapcsolódott: ekkor tartották ugyanis a VII. Fehérvári Versünnepet. Miközben költemények lüktettek a szívünkben, a tavasz más csalhatatlan jeleire is felfigyelhettünk: Béla, a gólya is megérkezett szerkesztősé...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 23., 16:34
Sport,műsorIlyen egy igazi szinkronúszós karácsonyA székesfehérvári Orka SE minden évben megrendezi karácsonyi szinkronúszó gáláját. Ha idén lemaradtál róla, most megnézheted a teljes gála három kamerás közvetítését!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 23., 10:07
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: márciusKóstoltad már a híres gárdonyi gyrost? Márciusban az is kiderült az fmc.hu-n, hogy ki készíti és hogyan. A tavasz első hónapjában bejártuk az épülő Sóstói Stadiont, ahogy egy görény is kedvére sétafikált a belvárosi macskaköveken. Megnéztük, miket lehet kapni a városi bolhapiacon, és egy helyi sajtk...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 22., 14:38
Hírek,orvosItt lesz orvosi ügyelet az ünnepek alatt Fehérváron!Fáj, lüktet, megégette, begyulladt? Mit csináljunk, ha beteg lesz a gyerek, fáj a fogunk, ha elfogyott a gyógyszerünk? Amikor baj van, jó ha tudjuk, hová fordulhatunk Székesfehérváron az ünnepek alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 22., 09:28
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: februárMéghogy a tél nem lehet színes! A február erre bőven rácáfolt Székesfehérváron és környékén. Sárosdon például roppant szellemes jégkörhintát készítettek a helyiek, a Diákparlament küldöttei Fehérváron gyűltek össze és az Enthroners játékosainak tetoválásait is közelebbről szemügyre vehettük. Sikerek...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 21., 15:53
Sport,tehetségVakbélműtét után tudta meg, hogy az év atlétája lettValljuk be őszintén, karácsony előtt kórházba menni és a kés alá feküdni nem a legkellemesebb elfoglaltság. De a rossz élmény gyorsan feledésbe merülhet, amikor a kórházban megtudod, hogy korosztályodban te lettél az év sportolója.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 21., 09:36
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: januárMinden kezdet nehéz, különösen igaz ez egy új évre. Fehérváron azonban jól kezdődött 2017: az év első hónapjában annyi pénzt gyűjtöttek a Jótékonysági Estélyen, hogy a kórház gyerekosztályán minden ágyat ki tudtak cserélni. Megtudtuk, hogy mi a 10 legjobb ingyenes dolog a városban és ugyanennyi ingy...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásEgymilliót is elkértek a semmiért a székesfehérvári vásárlóktól az online csalókAkad olyan átvert, akitől közel egymillió forintot csaltak ki az internetes bűnözők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tolvajSorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarablóAz lett a székesfehérvári férfi végzete, hogy szinte azonnal használni kezdte a lopott bankkártyákat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 20., 15:57
Hírek„Szenvedély nélkül semmit nem adnak” – beszélgetés kicsit másképpen, kicsit mindenről dr. Cser-Palkovics AndrássalNehéz helyzetek, szaloncukor a karácsonyfáról, várakozás vagy munka, robbanás a Városházán és szenvedély, ami nélkül dr. Cser-Palkovics András szerint semmit nem adnak. Megkérdeztük városunk polgármesterét egy kicsit másképpen, egy kicsit mindenről.
2017. 12. 19., 15:43Hírek,veszélySzalmonellás áfonyás fehér csokoládé kerülhetett a Rossmann polcairaLengyelországban gyártott áfonyás fehér csokoládé forgalomból történő kivonását kezdeményezték annak szalmonella baktériummal való szennyezettsége miatt. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a német hatóság bejelentése alapján, a RASFF-on keresztül értesült az esetről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 19., 09:51
Hírek,büszkeségeinkMegnyílt Horváth Reni fotókiállítása a Vörösmarty RádióbanAz fmc.hu fotósa, Horváth Renáta alkotásaiból nyílt állandó tárlat a Vörösmarty Rádió épületének folyosóin. Az ide látogatókat ezentúl Reni művészi pillanatfelvételei fogadják: hol koncertfelvételek, hol virágok bukkannak fel, egyedi látásmódban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 18., 13:47
Hírek,internetNe szidd a netet: gyorsabb a letöltésünk, mint az amerikaiaknak vagy a németeknek!Egy éven át, 2016 novembere és 2017 november között vizsgálta a világ országaiban a net minőségét, főleg annak gyorsaságát a népszerű Speedtest szolgáltatást magáénak tudó Ooakla nevű cég. A felmérés nem jogosít fel minket, hogy a hazai vezetékes vagy mobilszolgáltatást bántsuk, a magyar letöltési s...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 18., 11:53
HírekA mosoly is az arcunkra fagyhat!Itt a tél, a hóval és a jégvirággal együtt. A leghidegebb órákban mínusz 10 fok körüli értékeket mérhetünk, de a maximumok is csupán fagypont körül alakulnak.
2017. 12. 18., 10:06Hírek,adventAdventi programok Székesfehérváron 2017: A diótörő, Singer Street és Gáspár Szilvi Jazz BandUtolsó hetéhez érkezett a 2017-es Fehérvári Advent programsorozat, mely rengeteg izgalmas és tartalmas eseménnyel vár minden korosztályt Székesfehérváron: láthatjuk A diótörőt az Alba Regia Szimfonikus Zenekar előadásában, hallhatjuk a Singer Streetet és koncertet ad a Gáspár Szilvi Jazz Band is. Ím...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 16., 17:07
Sport,fociA magyar foci nem szereti a fiatal tehetségeketOké, tudom, kicsit erősnek tűnik a fenti kijelentés, de a matek kíméletlen tudomány, nem hízeleg, nem csűri-csavarja a dolgokat, a számok nyelvén kíméletlenül odavágja az arcunkba az igazságot. A számok (jelen esetben a játékpercek) pedig nem hazudnak, a magyar foci igenis nem hordozza tenyerén a fi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 14., 14:47
Hírek,sikerSzékesfehérvári fiatal képviselte a Nobel-díj átadási ünnepségen a Magyar Innovációs Szövetséget Molnár Áron, a Széchenyi István Szakgimnázium volt diákja, a BME jelenlegi hallgatója a 26. Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny első helyezésével vívta ki magának ezt a lehetőséget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 14., 12:12
Hírek,ingyenIdén is ingyenes a parkolás az ünnepek alatt SzékesfehérváronMár december 18-tól, vagyis hétfőtől nem kell fizetni Székesfehérvár egész területén, ha parkolni szeretnénk. A történelmi belvárosba azonban továbbra is csak engedéllyel lehet behajtani.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,viharMávinform: fakidőlés miatt késések várhatók Fehérvár és Komárom közöttTöbb helyen is gondokat okozott az erős szél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,autópályaEnnyivel drágul az autópálya-matrica jövőreKedden közzétették a magyar autópályákon 2025-ben érvényes e-matricadíjakat, szúrta ki a Portfolio.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 14., 09:57
Sport,kosárlabdaÍgy népszerűsítették a kosárlabdát '79-benA kosárlabda - mint a világ egyik legnépszerűbb csapatsportága - hazánkban is komoly rajongótáborral büszkélkedhet. Reklámozni és népszerűsíteni ugyanakkor a legjobban futó dolgokat is lehet és kell, ezt már 1979-ben is tudták az illetékes elvtársak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 13., 17:33
Hírek,jótékonyságÖröm a nehéz sorsú gyerekeknek - csak egy cipősdoboznyi adomány neked!A Fehérvár Médiacentrum is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági kezdeményezéséhez, amely évről-évre sok ezer nehéz sorsú gyermeknek teszi szebbé karácsonyát. Még te is tudsz segíteni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 13., 12:30
SportMit sportolj télen, ha beüt a rossz idő?A tél beköszöntével sportolási lehetőségeink is erősen lecsökkennek. Persze nem azt mondom, hogy a mínuszokban nem lehet a szabadban sportolni, de az emberek többsége ilyenkor mégis inkább a benti lehetőségeket keresi. Segítségül összeszedtünk nektek néhány benti sportágat, amelyek túlmutatnak a szo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 12., 19:21
Hírek,karácsonyNégylábúval a gyógyulásértKülönleges terápia fogadta kedden a Szent György Kórház onkológiai osztályán lévő betegeket. A Pata és a Mancs Egyesület egyik négylábúja látogatott el a páciensekhez, mindezt azért, hogy szebbé és könnyebbé tegye az ünnepekre való készülődést.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!