Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 10., 00:50
Hírek,zeneFerenczy-Nagy Boglárka nyerte a 2017-es Fehérvár HangjátElsöprő erejű produkcióval aratott győzelmet a 2017-es Fehérvár Hangja döntőjében Ferenczy-Nagy Boglárka a székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 09., 13:44
Hírek,karácsonyEzt is megéltük: Szenteste, Kevin nélkül!Bizony, a karácsonyfa-díszítés-ajándékosztás-halászlé mágikus három szög után az idei szentestén nem kuncoghatunk (kábé századszor) a pórul járt betörők vs. Kevin csatározáson, szenteste egyetlen csatorna sem tűzi műsorra az elmúlt évek egyik kedvenc karácsonyi mémjévé váló Reszkessetek, betörők! cí...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 08., 15:01
Hírek,büszkeségeinkA fehérvári Coffee Boutique az ország tíz legjobb kávézója között!2017-ben is díjazták a kávés szakma legjobbjait. Idén, ahogy 2016-ban is, a Székesfehérvár belvárosában lévő újhullámos kávézó ismét bekerült a tíz legjobb közé, a vendégek szavazatai alapján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2017. 12. 07., 21:08
Sport,korcsolyaIdén is gyönyörű a Kori Liget - videó a cikkben!Idén is megnyitott a Kori Liget a székesfehérvári Zichy-ligetben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 07., 10:08
Hírek,állatokSegítség az állatmentőknekA közösségi oldalakon kértek segítséget a Fema Állatmentők, hogy az éves elszámolásként kapott, több mint 800.000 forintos áramszámlát be tudják fizetni. Magánszemélyektől is sok támogatás érkezett és Székesfehérvár Önkormányzata is rendkívüli támogatást nyújt a szervezetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 17:50
Közlekedés,statisztikaEnnyien vagyunk az utakon Székesfehérváron? Számok és tények a forgalomrólMorgunk reggel, morgunk délután, amikor közlekedünk, hol a kevésbé vagy éppen túl dinamikus vezetők, esetleg a forgalmi állapotok, kereszteződések és körforgalmak miatt. Néha jogosan, néha csak úgy megszokásból. Megnéztük, hogy mi a valóság, hogy hat kritikus székesfehérvári ponton mekkora forgalom ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 15:46
SportNikolics az új király, már nem Dzsudzsák a legdrágább magyar focistaNem nagy meglepetésre az Amerikában légióskodó gólkirály, korábbi Vidi-kiválóság, Nikolics Nemanja lett a legértékesebb magyar focista. Nikolics hosszú idő után a Magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst taszította le a trónról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 13:50
Hírek,tűzÉgett az egykori laktanya tetőszerkezeteMintegy ötven négyzetméteren lángolt az egykori laktanya tetőszerkezete szerdán. A tüzet a székesfehérvári tűzoltók eloltották, személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 06., 10:01
Sport,foci50 éve ezekkel a gólokkal (is) jutott az élvonalba a VidiIlletve egészen pontosan a VT Vasas, mert a fehérvári klub még ezen a néven harcolta ki története első élvonalbeli szereplését. Történt mindez az akkor még naptári éves bajnokságok idejében, 1967-ben, majd a város első NBI-es szezonjának már Videotonként vágott neki a csapat 1968-ban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 05., 19:00
Sport,PortréEz az ő éve volt: így lett Szilágyi Vilmos Fehérvár egyik legeredményesebb testépítőjeNagyon mélyről indult, de idén a csúcsra ért Szilágyi Vilmos. A fiatal testépítő 2017-ben több versenyen is sikerrel szerepelt, pedig csak öt éve foglalkozik életvitelszerűen ezzel a sporttal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 05., 15:02
HírekBombariadó miatt kiürítették az Alba PlazátKedden kora délután bombariadó miatt kellett kiüríteni a székesfehérvári Alba Plaza épületét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 04., 15:17
Hírek,érdekességMerry Christmas - 25 éves az SMSBizony, az SMS is karácsonyi találmány, ez persze kicsit sarkított beskatulyázás, de tény: 1992 decemberében "Merry Christmas" tartalommal kelt virtuális útra a világ első Short Message Service üzenete.
2017. 12. 04., 12:26Hírek,adventTalálkozás a Mikulással, Takács Nikolas és Pankastic! - adventi programok Székesfehérváron 2017Elkezdődött a 2017-es Fehérvári Advent programsorozat, mely idén is rengeteg izgalmas és tartalmas eseménnyel vár minden korosztályt Székesfehérváron: találkozhattok a Mikulással, fellép Takács Nikolas és lesz Pankastic! koncert is. Alább összegyűjtöttük az eheti eseményeket, illetve válogattunk a m...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 04., 09:49
Hírek,időjárásFolytatódnak a mínuszok, marad a téli időjárás a hétenA héten végig csapadékos, téli időjárásra számíthatunk mínuszokkal. Csak a hét második felében várható egy kis enyhülés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 02., 14:12
Sport,fociMi már tudjuk, ki nyeri a foci VB-tDecember elsején a FIFA kisorsolta a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság csoportbeosztását. Sok országban örülnek, sok helyen fogják a fejüket függően attól, Fortuna mely riválisokat sorolta saját országuk mellé. Mindenki megnyugodhat, mi már tudjuk, ki lesz a végső győztes.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 02., 11:51
HírekVasárnap lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy szakaszátA III. Adventi Jótékonysági Futás idejére forgalomkorlátozást vezetnek be december 3-án, vasárnap 8 órától 13 óráig. A Várkörút és a Rákóczi utca egy szakaszát lezárják, és az érintett helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 01., 14:53
Hírek,segítségMit tegyünk, ha gyermekünk elveszik a karácsonyi vásárban?Megvan a kép, ahogy állsz a tömeg közepén, a pánik határán, már izzadsz és úgy ver a szíved, hogy kis híján elájulsz, miközben makacsul kiabálod a gyermeked nevét és pásztázod az áttörhetetlen masszává sűrűsödött tömeget? Ilyenkor tényleg nehéz higgadtan intézkedni, de mégis, mit tegyünk, ha eltűnik...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 01., 09:49
HírekRobbanás történt a székesfehérvári Városházán - Frissítve!Robbanás történt a székesfehérvári Városházán. Személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 30., 18:04
Hírek,pénzMiért éri meg péntek éjfélig kötelező biztosítást váltani?Péntek éjfélig várhatóan mintegy 160 000-en váltanak kötelező biztosítást Magyarországon, ennek nagyjából az egynegyedét az utolsó héten kötik. Ha te is abba a 40 000-be tartozol, aki érintett, de még nem csinált semmit, elmondjuk, hogy miért éri meg legalább megnézni a biztosítási alkuszok ajánlata...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 30., 12:05
Sport,versenyA senior nem öreg, pláne ha súlyemelő és Gyolcsosnak hívják!Legyen szó bármilyen sportágról, ha valaki 59 esztendősen bejut annak országos döntőjébe, az megsüvegelendő teljesítmény. Pláne igaz, ha történetesen súlyemelésről van szó. És ha nem tudtam volna, hogy az illető nem más, mint a székesfehérvári Gyolcsos Ferenc, na akkor is rá tippeltem volna.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 11. 29., 12:10
Hírek,moziVégre készült egy használható magyar mozis applikációNéhány napja már letölthető és telepíthető az új magyar mozis applikáció. A Mozizom adatbázisában városra, időpontra, filmre vagy akár foglaltságot figyelembe véve is kereshetünk. Hiánypótló alkalmazás született és nem azért, mert forradalmi megoldásai vannak.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!