Hírek
2018. 01. 02., 20:38Hírek,zeneBemutatták az Alba Regia Szimfonikus Zenekar első videoklipjét!Elkészült a fehérvári Virágkeringő, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar első videoklipje, amelyet a zenekar újévi koncertjén mutatott be. A videó érdekessége, hogy nem csupán a zenekar tagjai szerepelnek benne, hanem városunk lakói is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 02., 19:13
Hírek,balesetHalálos baleset történt Pátka és Lovasberény közöttKét személyautó ütközött össze Lovasberény és Pátka között. A karambol helyszínén lezárták a 811-es főutat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 02., 12:58
Hírek,újév2018 első babája SzékesfehérváronSzékesfehérvár első babája 2018-ban január elsején 4 óra 25 perckor látta meg a napvilágot. Fojtek Olivér 3810 grammal és 52 centiméterrel született.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 01., 19:27
Sport,fociA Vidi volt a teremtornák királya - II. részMíg manapság a VOK-ban rendezett Videoton Baráti Kör teremfoci tornára járunk, addig a 70-es években a Képes Sport Kupák királyának, a négyszeres győztes Vidinek szorítottunk az esztendő utolsó napjaiban - múltidéző, második rész.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 01., 11:09
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: decemberMegnéztük, hogy hányan vagyunk az utakon Székesfehérváron, a Coffee Boutique-ot beválasztották az ország tíz legjobb kávézója közé és karácsony spottingot is tartottunk. Ilyen volt szerintünk 2017 decembere:
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 01. 01., 08:26
Hírek,időjárásIdőjárás? Nyomokban valami hasonlót is tartalmaz majd ez a hétEgy ideális világban ezen a héten fáznánk, mint a kutyák, a szánkóárusok és a kesztyűsök pedig rommá keresnék magukat. Ehelyett 2018 első hetében hideg sem lesz, nemhogy hó. Az egyetlen fehér dolog amire érdemes felkészülni a következő napokban, az a tejköd.
2017. 12. 31., 11:37Hírek,szilveszterHa csak egy videót nézel meg az első petárda meggyújtása előtt, ez legyen azAz év első napján az újszülöttek mellett mindig vezető hír, hogy éppen hány ember kezét, ujjait kellett amputálni petárdázás miatt. A rendőrség videót készített arról, hogy milyen is az, amikor a kezünkben robban fel a petárda.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 31., 09:19
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: novemberÖsszeszedtük Fehérvár legfurcsább utcaneveit, a Koraszülöttek Világnapja alkalmából lilába öltöztünk és megkerestük, hogy hol is lakik a Mikulás. Ilyen volt szerintünk 2017 novembere:
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 30., 17:32
Sport,fociA Vidi volt a teremtornák királya - I. részMíg manapság a VOK-ban rendezett Videoton Baráti Kör teremfoci tornára járunk, addig a '70-es években a Képes Sport Kupák királyának, a négyszeres győztes Vidinek szorítottunk az esztendő utolsó napjaiban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 29., 11:58
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: szeptemberBeszélgettünk az egykori Való Világ szereplővel, Kégl Ágnessel, elméláztunk egy kicsit a fehérvári autós szokásokon, és azon is, mennyibe kerül az élet Székesfehérváron, teszteltük, jól ismered-e a város utcáit, valamint megnéztük az utolsó öreghegyi présházakat. Ilyen volt szerintünk 2017 szeptembe...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 29., 09:54
Hírek,viharKidőlt Székesfehérvár karácsonyfájaA viharos szél a város karácsonyfáját és mellette több bódét is feldöntött Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 28., 18:35
Sport,interjúKézisből lesz a legjobb masszőr?Gyakran látom, hogyan esnek kétségbe pályájuk végéhez közeledve a profi sportolók: Mi lesz most velem? Szerencsére vannak, akik tudatosan készülnek a civil életre, Májer Kiki például masszőrnek készül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 28., 15:53
Hírek,útlezárásForgalomkorlátozás lesz a Városi Szilveszter idejénA Városi Szilveszter idején lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszát, a Zichy ligetben az 1. számtól a 9. számig húzódó szakaszt pedig zsákutcaként kétirányúsítják. Az autóbuszok terelőúton közlekednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 28., 12:45
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: augusztusIsmét megválasztották Fehérvár Szépét, megnyitott az első fehérvári kézműves sörfőzde és megnéztük, hogy mit gondolnak Székesfehérvárról a városba látogató turisták. Ilyen volt szerintünk 2017 augusztusa:
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 27., 10:08
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: júliusBeindult a nyár, és érkezett a vizes vb, ahol a toronyugrók bátorságán borzonghattunk. Teszteltük a székesfehérvári ingyenes wifit, illetve belestünk abba a fazekasműhelybe is, ahol a csodás öreghegyi házszám- és utcanévtáblák készülnek. Ilyen volt szerintünk 2017 júliusa:
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 27., 10:00
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: októberMegnéztük Fejér megye legjobb randihelyeit és még a legtutibb kilátókból is körbelestünk. Leteszteltük Fehérvár legfelkapottabb szórakozóhelyeit és az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatának kabalafiguráját, Ugrit, alias Ács Attilát is sikerült elcsípnünk. Ilyen volt szerintünk 2017 októbere:
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 26., 11:47
SportSóska, sültkrumpli - Színházban a játékvezetőkA sípot nyakkendőre, a stoplist félcipőre, a fekete vagy neon felsőt pedig vasalt ingre cserélték a labdarúgó játékvezetők, akik a "Sóska, sültkrumpli" című darabon szembesültek hivatásuk vidám és szomorú pillanataival.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 25., 12:05
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: májusEsküvői készülődéshez adtunk tippeket májusban, megismerhettünk egy bájos székesfehérvári néptáncpedagógust, nosztalgiáztunk a régi fehérvári május 1-jékről. Sőt, azt is kiderítettük, milyen teendők várnak ránk, ha gyereknapra esetleg egy kis cicakölyökkel ajándékoztuk meg a csemeténket!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 25., 09:58
Hírek,időjárásÚgy néz ki, hogy idén mindenki meleget kért karácsonyraHa mindenki szabadságra ment, akkor miért ne tehetné ugyanezt a tél is? Karácsonytól szilveszterig decemberre jellemző időjárással csak elvétve találkozhatunk, mínuszok is leginkább csak éjszaka lesznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 24., 10:07
Hírek,2017Ilyen volt 2017 az fmc.hu-n: áprilisÁprilisban az egyik legnagyobb esemény Székesfehérváron kétségtelenül a Költészet Napjához kapcsolódott: ekkor tartották ugyanis a VII. Fehérvári Versünnepet. Miközben költemények lüktettek a szívünkben, a tavasz más csalhatatlan jeleire is felfigyelhettünk: Béla, a gólya is megérkezett szerkesztősé...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 12. 23., 16:34
Sport,műsorIlyen egy igazi szinkronúszós karácsonyA székesfehérvári Orka SE minden évben megrendezi karácsonyi szinkronúszó gáláját. Ha idén lemaradtál róla, most megnézheted a teljes gála három kamerás közvetítését!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!