Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 08., 13:27
Hírek,online vásárlásMájustól olcsóbb a motorosoknak az e-matricaFelére csökkent az eddigiekhez képest a motorosnak az online vásárolható autópálya matrica havi díja. Az új díjszabás májusban lépett életbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 07., 10:55
Hírek,internetHello, wifi van? - Hiánypótló blog indult az ország furcsa wifi neveirőlNelopdawifit, Sütit akarok!, Nincs Pénz Névre és suttyocsalad - furcsa, meghökkentő vagy éppen szokatlan wifi elnevezésekkel tele van az ország. A napokban indult egy blog, ami egy csokorba gyűjti a műfaj krémjét. Farkas Saci egyelőre saját képekből dolgozik, de bárki küldhet neki fotót, ha különös ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 06., 20:27
Hírek,időjárásIdén a jövő hétre esik a tavasz MagyarországonAz elmúlt hetek nyári melege után jövő héten felfrissülünk: jönnek a záporok, zivatarok, helyenként eső és ezzel együtt a lehűlés. De azért nem kell pánikolni: nem lesz olyan nap, amikor 20 fok alatt lenne a várható hőmérséklet. Amolyan igazi tavaszi időjárásra számíthatunk - végre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 06., 19:14
Hírek,tűzÉg a szeméttelep Fehérvár külterületén500-600 négyzetméteren ég a szeméttelep Fehérvár és Pátka között. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók megkezdték a lángok oltását.
2018. 05. 05., 13:45Hírek,tablóA Hunyadi 12/C nyerte a fehérvári tablószépségversenytHunyadisoké lett a legmenőbb székesfehérvári tabló 2018-ban és az ezzel együtt járó 100 000 forintos fődíj. A 12/C két hét alatt több mint 7600 szavazatot gyűjtött. A győztes tablót Vágó Norbert készítette, és még egy ideig a Pátria Kávéház és Étterem kirakatában látható. Második lett a Deák 12/C, ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 04., 17:05
Hírek,érdekességFantom repülő Fehérvár felettA Google Maps frissítette műholdképeit Fehérvárról, a legújabb felvételeken egy, épp a város felett elhúzó repülőgépet is sikerült lekapni. Nem is akárhogy!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 04., 10:32
Hírek,balesetGyerekek is sérültek a balesetben Székesfehérváron a Koppány utca Attila utca kereszteződésébenKét autó ütközött pénteken reggel Székesfehérváron a Koppány utca Attila utca kereszteződésében, több ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállították.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 03., 22:46
Hírek,bűnügyA polgármester köszöntötte a Budai úti lövöldöző elfogóitHárom napon belül elfogták a rendőrök azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy április közepén Budai úti, hetedik emeleti otthonának ablakából emberekre lövöldözött és többeket megsebesített. Az akcióban résztvevő rendőröket a polgármester fogadta a Városházán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,ingatlanIngatlanvadászat Székesfehérváron: tippek és trükkökSzékesfehérvár, Magyarország egyik legrégebbi és legjelentősebb városa, gazdag történelemmel és pezsgő kulturális élettel. A város dinamikus fejlődése és kiváló infrastruktúrája vonzó célponttá teszi mind a befektetők, mind az otthonkeresők számára. Az eladó ingatlanok széles választéka áll rendelke...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,fejlesztésEgymilliárdos beruházás a CerbonánálA Cerbona hazai és nemzetközi cégek együttműködésével több, mint egy milliárd forintos beruházás keretében olyan egyedülálló gyártósort tervezett és hozott létre, amelyre Magyarországon, ebben a kategóriában korábban még nem volt példa. A fejlesztés több új munkahelyet is teremt a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adóKülön alapba irányítaná a kormány a helyi iparűzési adóbevételek egy részét „2025-től minden magyar járás garantált éves fejlesztési forrásban részesül a Versenyképes Járások Program keretében” – jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Az iparűzésiadó-bevételeket egy külön alapba irányítják, onnan szerezhetnek pénzt az egyes térségek. ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 03., 19:30
Hírek,koncertKinek szólt be Roger Waters?Van egy barátom, akit - munkáját illetően - a leginkább rock and roll újságíróként lehetne aposztrofálni. Ő azt mondta, hogy ugyan nagyon szeretett lemezkritikákat, koncertbeszámolókat írni, de aztán megfogalmazta magában azt a kérdést: hogyan jövök én ahhoz, hogy bármiféle kritikai észrevétellel é...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 03., 14:58
Közlekedés,ballagásEzekre a forgalomkorlátozásokra számíts a ballagás idején!Május 5-én, szombaton a városi ballagás miatt több helyen is korlátozzák majd a közlekedést Székesfehérváron. Ne csak az útvonalunkat gondoljuk át előre, hanem a parkolást is!
2018. 05. 03., 12:47Hírek,gasztroSvédország elismerte: a tradicionális svéd húsgolyó valójában török ételRáadásul a népszerű svéd üzletláncnak, az IKEA-nak köszönhetően már a fél világ ismeri és imádja is a svéd húsgolyókat, de most kiderült a turpisság: a svéd húsgolyó minden, csak nem svéd étel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 03., 10:59
Közlekedés,útlezárásEgy héttel előbb megnyitják a Szárcsa utcát - május 4-én este már járhatóA tervezettnél hamarabb sikerült befejezni a Sóstói Természetvédelmi Terület Rehabilitációjához kapcsolódó hídépítési munkálatokat, így péntek estétől újra lehet közlekedni a Szárcsa utcában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 02., 16:56
Hírek,pénzEsküvőre készülsz? Tudtad, hogy a nászajándék illetékköteles?Itt az esküvői szezon, figyelmeztet a NAV: 150 ezer forintot meghaladó ingó ajándékozás esetén felmerül az illetékkötelezettség. Szóval, kedves menyasszony, kedves vőlegény ne felejtsétek ezt a kötelezettségeteket (sem)!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 02., 13:00
Hírek,környezetMájus 9-től lehet átvenni a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázaton nyert növényeketRekordszámú jelentkezés érkezett a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázatra, így a városgondnokság meghosszabbítja a növények átvételének eredetileg tervezett időpontját a Bregyó Sportközpontban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 01., 21:00
Sport,sportÚjra megtelt a Bregyó a SportmajálisonMozgás, jókedv, sör, sült kolbász - ismét tömegeket vonzott a Sportmajális, melyen a sportosak és kevésbé sportosak is megtalálták számításukat május első napján.
2018. 04. 30., 14:26Hírek,drónNemcsak a stadion, hanem a környezet is fantasztikus lesz - új drónvideó a Sóstói StadionrólMár csak két hónap és átadják a Sóstói Stadiont. A Videoton FC új drónvideójából jól látszik, hogy a pálya mellett a környezet is alaposan megújul, és igazi családi városrész épül ki a környéken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 30., 12:56
Hírek,közlekedésForgalomkorlátozások május 1-jénA Bregyó-közt, a Liget sort, a Malom utcát és a Fürdősort érintik az egész napos lezárások május 1-jén a Sportmajális miatt.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,őszA hétvégén is marad a napos, csapadékmentes őszi időÉrdemes szabadtéri programokat tervezni a hétvégére. Továbbra is marad a csapadék nélküli, napsütéses őszi idő. A hőmérséklet maximuma pénteken, szombaton és vasárnap 17-18 fok körül alakul. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,őszCsendes, őszi idő várható a héten, több-kevesebb napsütésselAlapvetően csendes, őszi idő várható a héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A szél többfelé élénk, olykor erős lesz, és a hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeTöbbórás napsütés, változóan felhős idő a hétvégénPénteken a hidegfront kelet felé elhagyja térségünket, csökken a felhőzet, szűnik a csapadék. A következő napokban az éjszakai, reggeli ködfoltok megszűnését változóan felhős idő követi, általában többórás napsütéssel, csak elvétve fordulhat elő szitálás, gyenge eső.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 29., 20:25
Hírek,időjárásFolytatódik a tavaszi nyárAz elmúlt napok korai nyári időjárása után úgy látszik, nem nagyon akar alábbhagyni a lendület, így a jövőhéten is garantált lesz a napsütés és a 30 fok körüli maximum. De mint tudjuk: a tartós, fülledt meleget sajnos záporok és zivatarok követik...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 29., 00:34
Hírek,jégkorongJégkorong-vb: nem sikerült a feljutásA rendes játékidőben 2:2 lett a magyar-brit meccs, így nem leszünk ott jövőre a legjobbak között Szlovákiában. Az utolsó percekben Hári büntetőt hibázott, 15 másodperccel a befejezés előtt egyenlített Nagy-Britannia. Ők jutottak fel az olaszokkal együtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 28., 18:56
Sport,sportMegkezdődtek a kajak-kenu edzések a Csónakázó-tavonVízre szálltak a gyerekek, múlt héten megkezdődtek a kajak-kenu edzések a Csónakázó-tavon. Az igazi évadnyitó azonban a május 1-jei Sportmajális alkalmával lesz, ugyanis a helyszínen Vízisport Majálist rendeznek a munka ünnepén, "Vendégünk a vitorlázás" címmel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 04. 28., 17:15
Hírek,Facebook3000 forint: te fizetnél ennyit a Facebookért?Időről időre felröppen a hír, mely szerint fizetőssé válik Zuckerberg bratyó közösségi oldala. Nos, úgy tűnik, tényleg közelít a pillanat.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Az új közgyűlés munkájáról, az aréna működtetéséről, gazdasági kérdésekről beszélt Cser-Palkovics András polgármester, megvan az aréna névadó szponzora, Székesfehérváré lett a Moskovszky-gyűjtemény, a nevét őrző emléktemplomban Prohászka Ottokár püspökre emlékeztek születésének százhatvanhatodik évf...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ünnepélyes eskütétellel megalakult Székesfehérvár új közgyűlése, továbbra is Molnár Krisztián maradt a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, a Hungaricum Együttes kapta idén a Fricsay-díjat, a mellrák ellen sétáltak a belvárosban. Többek között ezek a tartalmak olvashatók a Fehérvár Hetilap 2024. októbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Évtizedek a közösségért - 40 éves a Fehérvár TV és 30 a Vörösmarty Rádió, A parkolási díjakról is döntöttek, Wathay Ferencre emlékeztek! A Fehérvár Hetilap szeptember 26-án megjelent számában arról is olvashatsz, hogy Székesfehérvár immár 10. alkalommal csatlakozott az Alzheimer-világnaphoz. Kellem...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!